Arkin ostaminen: miten sijoittaa Arkiin?

Tällä hetkellä olemassa on tuhansia erilaisia kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa. Useimmat sijoittajat tuntevat esimerkiksi valuutat Ripple tai Bitcoin, mutta olemassa on useita muita projekteja, joiden tulokset näyttävät hyvin lupaavilta. Yksi näistä projekteista on Ark. Mietitkö, mitä voit odottaa Ark-projektilta ja onko se kolikko, johon kannattaa sijoittaa? Jatka sitten lukemista, sillä tässä artikkelissa keskustelemme tästä kryptovaluutasta tarkemmin.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Ark?

Ark on lohkoketjualusta, joka mahdollistaa eri lohkoketjujen yhdistämisen SmartBridge-protokollaa käyttämällä. Tämä mahdollistaa Bitcoiniin ja Ethereumiin rakennettujen järjestelmien toimimisen yhdessä. Ark-alusta on käyttäjäystävällinen, mikä voi parantaa kryptovaluutan hyväksyntää tulevaisuudessa. Tämä voi tehdä Arkin ostamisesta mielenkiintoista.

Voit käydä kauppaa kryptolla Ark kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Ark:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Ark sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Ark.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Ark.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Ark ostetaan tilillesi!

Mikä on Ark – projektin tavoite

Katsotaan ensinnäkin sitä, millainen projekti Ark on. Yksi Arkin päätavoitteista on tuoda lohkoketjuteknologiaa julkisuuteen. Se pyrkii saavuttamaan tämän tavoitteen tarjoamalla yksinkertaisia ​​palveluita, joita voivat käyttää muutkin kuin krypton asiantuntijat. Yksi tapa, jolla Ark tekee tätä, on luomalla ekojärjestelmä, jonka kautta henkilö tai yritys voi luoda lohkoketjun muutamassa minuutissa. Se on keskittynyt useanlaisiin lohkoketjuihin varmistaakseen, että mikä tahansa yritys voi käyttää projektia.

Arkin saarto

ARK-ekojärjestelmään pääosat

Arkin tavoite on tehdä lohkoketjuista tavoitettavat muille yrityksille. Tietenkin syntyy se kysymys, miltä Ark-ekojärjestelmä näyttää. ARK-ekojärjestelmään on rakennettu useita toimintoja, jotka takaavat, että tavoitteet täyttyvät. Olemme luetteloineet nämä toiminnot alle:

  • Smart Bridge – Ark käyttää Smart Bridge -konseptia luomaan “siltoja” eri lohkoketjujen välillä. Tämä tekee Arkista eräänlaisen välikäden lohkoketjujen välille. Tämä takaa, että hajanaisten lohkoketjujen välinen viestintä ei enää ole mahdollista. Vaikka muut projektit toimivat samankaltaisella konseptilla, Ark on ainoa, Ark on ainoa onnistuneesti toteutettu projekti.
  • Eri ohjelmointikielet – kuten saatat tietää, ohjelmoinnissa on useita eri kieliä. ARK-kehittäjien mielessä oli selkeästi se, että kehitys on mahdollista mahdollisimman usealla koodauskielellä. Se teki niin pääasiassa siksi, että mahdollisimman monet ohjelmistokehittäjät voisivat osallistua projektiin. Tämän vuoksi alusta tukee periaatteessa kaikkia koodauskieliä. ARK-tiimi lupaa sisällyttää myös uusia, vähemmän tunnettuja koodauskieliä.
  • Napilla käyttöönotettavat lohkoketjut – tämä saattaa kuulostaa hankalalta termiltä, mutta sitä se ei ole. Kuten nimestäkin voi päätellä, tämän toiminnon avulla voit helposti määrittää lohkoketjun painikkeen painalluksella. Näin kuka tahansa voi käyttää ARK-lohkoketjua ja luoda lohkoketjuprojektin. Tämä on monessa suhteessa samanlainen kuin Ethereum-alusta, mutta ero on siinä, ettei Ark veloita rakentamisesta.

ARK ottaa erilaisen lähestymistavan ja kannustaa lohkoketjun kehittämistä. Tämä projekti antaa jokaiselle välittömän blockchain-in-a-box-konseptin, joka on enemmän kuin blockchain-as-a-service-konsepti, joita esimerkiksi Amazon Web Services ja Microsoft Azure tarjoavat. Tämä tarkoittaa, että voit luoda lohkoketjun turvautumatta muihin osapuoliin. Jos valitset Amazon Web Servicesin kaltaisen palvelun, et koskaan itse asiassa omista lohkoketjuasi. Toisaalta Arkin avulla voit aina pysyä hallinnassa.

Projektin luominen

ARK-lohkoketju ei ole ollut olemassa kovin kauaa. Itse asiassa tämän projektin julkaisi 27 jäsenen ryhmä vuonna 2017. Tämä tarkoittaa, että se on hajautettu tiimi, eikä kukaan todellisuudessa ole johdossa. Tunnettu Thoorens on kuitenkin organisaation tärkein jäsen. Hän työskenteli ensin Lisk-projektin parissa ennen ARK-projektiin ryhtymistä.

ARK on monella tapaa samanlainen kuin kolme vanhempaa projektia Bitshares, Lisk ja Crypti, jotka käyttävät myös delegoitua todistuspanosprotokolla (dPoS)-konsensusalgoritmiä. Tämä on muunnelma tavallisesta todistuspanosprotokolla (PoS) -konsensusalgoritmistä. Tämä algoritmi on tärkeä lohkoketjun lohkojen vahvistamiseen. Sinun täytyy vain tietää, että delegoitu todistuspanosprotokolla on nopeampi ja parempi kuin standardi algoritmi.

Sijoita Arkiin pörssin kautta

Jos päätät sijoittaa Arkiin, sinun on luotava tili pörssiin. Pörssi, joka on myös nimeltään kryptopörssi, on paikka, jossa voit ostaa kryptokolikkoja. Valitsemalla hyvän pörssin, kuten Bitvavo:n tai Bitvavon, voit sijoittaa Arkiin nopeasti ja helposti. Kolikot voidaan myös siirtää lompakkoon, mutta tietenkin on myös mahdollista jättää kolikot itse pörssiin.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Arkiin?

Kuten olet lukenut tästä artikkelista, Ark on yksi projekteista, josta voisi tulla suosittu kryptomarkkinoilla. Jos tätä projektia käytettäisiin laajasti, Arkin hinta voisi nousta pilviin. Kysymys kuuluu kuitenkin, saavutetaanko kaikki tavoitteet. Arkiin sijoittamisen päätös riippuu omasta mielipiteestäsi kryptomarkkinoista.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *