Varo kryptovaluuttahuijauksia kuten Bitcoin Code

Useat ihmiset päättävät aloittaa sijoittamisen kryptovaluuttoihin. Vaikka useimpia välittäjiä ja pörssejä voidaan käyttää turvallisesti, on myös niitä, joita tulisi välttää. Yksi näistä alustoista on Bitcoin Code.

Bitcoin Coden useat valitukset

Bitcoin Code lupaa, että tämän ohjelman avulla voit takoa paljon rahaa. Se lupaa kultakolikkoja, mutta kävikin ilmi, että monilla käyttäjillä on negatiivisia mielipiteitä yrityksestä. Miten tämä voi olla? Miksi niin useat ihmiset joutuvat Bitcoin Coden huijaamaksi? Lukemalla alla olevan artikkelin huolellisesti et joudu huijauksen kohteeksi.

Bitcoin-huijareiden saapuminen

Useat kryptosijoittamisen aloittajat tietävät vähän markkinoista, ja siksi he joutuvat helposti huijareiden ansaan. Tämä johtuu pääasiassa bitcoinin hajautetusta luonteesta ja aloittelijoiden tietämättömyydestä. Kun joudut huijatuksi bitcoinin kautta, kukaan ei voi puuttua asiaan.

Bitcoin ei kuulu kenellekään, vaan kaikille. Siksi valitusten tekeminen ei ole mahdollista. Lupaukset valtavista tuotoista hämärän ”bitcoin-asiantuntijan” tai automaattisen kaupankäyntiohjelmiston vuoksi ovat valitettavasti edelleen yleisiä internetissä. Vanhaa sääntöä sovelletaan edelleen: jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on.

Bitcoin Code – huijareiden ryhmä

On aika keskittyä Bitcoin Coden takana olevaan projektiin. Bitcoin Code on huijausyritys, jonka verkkosivusto muuttuu jatkuvasti. Usean muun huijarin tavalla sivuston tarjoaman palvelun väitetään pystyvän ennustamaan markkinatrendejä, automatisoimaan transaktioita ja tienaamaan naurettavia tuhansien eurojen tuottoja muutamassa tunnissa.

Jotkut miettivät, miten kukaan tervejärkinen voisi haksahtaa tällaiseen skandaaliseen väitteeseen, mutta se ei ole kovinkaan harvinaista. Ihmiset, jotka eivät tiedä mitään bitcoinista, voivat helposti uskoa, että internet voi tuottaa näin suuria summia lyhyessäkin ajassa. Monet ihmiset pelkäävät jäävänsä paitsi valuutan menestyksestä.

Sinun täytyy vain googlettaa nopeasti nähdäksesi, että Bitcoin Code on petollinen verkkosivusto, joka on suunniteltu huijaamaan ihmisiä. Sivustolla on esimerkiksi väärennetty kuva Bitcoin Coden luojasta. Tätä luojaa, “Steve Mckayta”, ei todellisuudessa ole edes olemassa. Kuva on kopioitu netistä, eikä se liity mitenkään Bitcoin Coden tiimiin. Bitcoin Code -sivustolla on myös mainosvideo, jossa näyttelijä lukee käsikirjoitusta. Tämä näyttelijä väittää työskentelevänsä Bitcoin Coden kanssa, mutta todellisuudessa tällä henkilöllä ei ole mitään tekemistä kryptovaluutan kanssa.

Bitcoin code

Vinkki – älä usko Googlen arvosteluihin

Yksi syy siihen, miksi useat ihmiset lankeavat Bitcoin Coden temppuihin, on se, että yritys syytää paljon rahaa positiivisiin arvosteluihin. Jopa parhaat Googlen hakutulokset antavat hyviä arvosteluja Bitcoin Codesta ja väittävät, että Bitcoin Code on erittäin luotettava ohjelmisto. On tärkeää muistaa, että edes parhaat hakutulokset eivät tarkoita, että sisältö olisi luotettavaa. Itse asiassa yritykset pääsevät hakutulosten huipulle helposti, jos ne käyttävät suuria rahasummia.

Itse asiassa Bitcoin Code ei ole ainoa yritys, joka yrittää huijata ihmisiä. Ohjelmistoa on käytetty huijaamaan ihmisiä aikaisemminkin. Esimerkiksi Bitcoin Revolution on samankaltainen ohjelmisto, joka yrittää huijata ja varastaa rahasi. On kriittistä pysyä loitolla näistä hölynpöly-yrityksistä ja valita aina luotettava välittäjä tai pörssi. Näytämme, miten tämä tapahtuu myöhemmin tässä artikkelissa. Näin aloittelijat voivat löytää sopivat verkkosivustot tulevaisuudessa.

Miten huijaajat toimivat?

Ensinnäkin on hyvä vilkaista, miten Bitcoin Code toimii. Nämä huijaajat yrittävät ensin saada pahaa-aavistamattoman henkilön luottamuksen. Sen jälkeen loppu on hyvin helppoa, varsinkin jos uhri ei tiedä mitään kyseisestä aiheesta. Bitcoin Code kertoo, että voit rikastua muutaman sadan euron sijoituksella. Verkkosivuston mukaan pieni talletus riittää alkuun. Kun olet tallettanut rahaa tilillesi, menetät todennäköisesti kaiken. Bitcoin Coden asiakaspalveluun soittaminen on tyhjänpäiväistä, koska sitä ei ole olemassa tai puhelimeen ei vastata lainkaan.

Päätelmä – pysy poissa Bitcoin Codesta

Toivomme, että tämän artikkelin tiedot antavat sinulle paremman käsityksen Bitcoin Codeen sijoittamisesta ja riskeistä. Pyydämme sinua olemaan valitsematta tätä palveluntarjoajaa. Jos teet niin, on todennäköistä, että he vievät rahasi ja menetät kaiken. Siksi on parempi valita luotettava tarjoaja, kuten Bitvavo, jos haluat aloittaa kryptovaluuttojen treidaamisen turvallisesti. Hyvää välittäjää valittaessa on hyödyllistä kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  • Etsi itsenäisiä arvosteluja
  • Varmista, ettei yritystä vastaan ​​ole suuria valituksia
  • Tutki osapuolen tiimiä
  • Älä vain talleta tiettyä määrää, vaan tutustu ohjelmaan turvallisesti
  • Talleta ensin pieni summa (muutama euro) nähdäksesi, onko verkkosivusto aito.

Kiinnittämällä huomiota näihin asioihin ei ole vaikeaa pitää huijaajia loitolla ja sijoittaa turvallisesti. Tältä sivulta saat lisätietoja kryptovaluuttoihin sijoittamisesta sekä turvallisuudesta ja vastuullisuudesta.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *