Ethereum Classicin ostaminen: miten sijoittaa ETC:hen?

Jos haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin, on hyvä harkita tarkkaan, minkä tyyppisiä kolikkoja valitset osakesalkkuun. Koska valittavissa on tuhansia projekteja, on hyvä miettiä tarkkaan. Yksi projekteista, joista olet saattanut kuulla, on Ethereum Classic. Haluatko tietää, onko Ethereum Classiciin sijoittaminen järkevää, ja haluatko tietää lisää siitä, mitä Ethereum Classicilla voi tehdä? Jatka lukemista, koska tässä artikkelissa kerromme kaiken tarvittavan.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Ethereum Classic?

Ethereum Classic on Ethereum-kryptovaluutan sivutuote. Ethereum on selvästi suurempi ja suositumpi kuin Ethereum Classic. On kuitenkin olemassa suuri yhteisö, joka tukee Ethereum Classicia. Tämän vuoksi Ethereum Classicin hinta voi vaihdella suuresti, mikä voi tehdä kolikkoon sijoittamisesta houkuttelevaa.

Voit käydä kauppaa kryptolla Ethereum Classic kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Ethereum Classic:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Ethereum Classic sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Ethereum Classic.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Ethereum Classic.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Ethereum Classic ostetaan tilillesi!

Mikä on Ethereum Classic – projektin tavoite

Vilkaistaan ensinnäkin sitä, mikä Ethereum Classic on. Ethereum Classic on itse asiassa vain alkuperäinen Ethereum-lohkoketju, mutta siihen on tehty muutamia pieniä muutoksia. Ethereum (ETH) on kuuluisan Vitalik Buterinin keksintö. Vuonna 2015 hän kehitti erityisen lohkoketjuteknologiapohjaisen alustan ja kutsui sitä nimellä Ethereum. Tämä lohkoketju mahdollistaa hajautettujen sovellusten ja älysopimusten toteuttamisen.

Vuonna 2016 Ethereumin kehittäjät ehdottivat monimutkaista älysopimusta nimeltään Decentralized Autonomous Organization (DAO). Tämä tekee hajautettujen sovellusten (dApps) kehittämisestä Ethereum-lohkoketjussa aiempaa helpompaa. Alle kaksi kuukautta DAO:n julkaisemisesta hakkeri varasti 50 miljoonaa dollaria. Hyökkäyksen seurauksena Ethereum-säätiö päätti tehdä tarvittavia muutoksia verkkoon. Tästä syntyi Ethereum Classic.

Ethereum Classicin haarukka

Ethereum Classic on itse asiassa itse Ethereumin sivutuote. Useat kehittäjät eivät halunneet tehdä muutoksia Ethereum-verkkoon, joten he päättivät jatkaa työtään itsenäisesti. Tämä tiimi jatkoi alkuperäistä lohkoketjua ja erotti itsensä Ethereumista heinäkuussa 2016. Ennustettiin, että alkuperäinen blockchain katoaisi hajautuksen jälkeen, mutta näin ei ollut. Nykyään projekti on edelleen olemassa ja Ethereum Classiciin on edelleen mahdollista sijoittaa.

Ero Ethereumista – lohkojen louhinta

ETC:llä on useita tärkeitä eroja ETH:hon verrattuna, mikä näkyy hyvin kolikkojen louhinnassa. Ethereum on vaikeuttanut lohkojen luomista sitä mukaa, mitä enemmän lohkoja lasketaan liikkeeseen. Tämän vuoksi lopulta kaikki louhijat joutuvat siirtymään Proof of Work -algoritmiin. Tämä on erityinen algoritmi, jonka avulla lohkojen louhimiseen ei enää tarvita kaavojen ratkaisemista.

ETC kuitenkin aikoo pysyttäytyä kaivoksissa, eikä halua muuttaa tätä. Koska ETC:n lohkoajat ovat erittäin lyhyitä, myös transaktiokustannukset ovat hyvin alhaiset. Tämä tekee siitä edullisemman vaihtoehdon kehittäjille, jotka haluavat toteuttaa transaktioita alustalla. Tämän ansiosta ETC on nähnyt valtavaa kasvua.

Emerald-ohjelmistokehityspaketti (SDK)

Yksi Ethereum Classicin ainutlaatuisista komponenteista on Emerald-ohjelmistokehityspaketti (Software Developer Kit), joka on erityinen työkalu dAppsien kehittämiseen. SDK sisältää kaikki tärkeät komponentit kehittäjille.

Koska Ethereum Classic on alusta, tavoitteena on tietysti houkutella mahdollisimman monta kehittäjää. Ethereum Classic haluaa keskittyä Esineiden internetiin, joka on yhteys jokapäiväisten laitteiden, kuten älypuhelimeen yhdistetyn jääkaapin, välillä. Erityinen lohkoketjuteknologia mahdollistaa näiden laitteiden turvallisen yhteyden.

Ethereum Classic -tiimi

On aina hyvä oppia lisää tietyn projektin tiimistä. Sama pätee silloin, kun haluat aloittaa sijoittamisen Ethereum Classiciin. Ethereum Classicin tiimi on ollut piilossa. Johtajien puute on yhdenmukainen Ethereum Classicin näkemyksen kanssa, että se on hajautettu. Tämä tarkoittaa, että uskotaan, ettei kellään pitäisi olla liikaa valtaa alustalla.

Tällä hetkellä Ethereum Classicia hallinnoi ETC Labs ja IOHK Grothendieck -tiimi. Näillä tiimeillä on paljon kokemusta, mikä tarkoittaa, että tämä kryptovaluutta on hyvin luotettava.

Sijoittaminen Ethereum Classiciin pörssissä

Jos haluat sijoittaa Ethereum Classiciin itse, useimmissa tapauksissa päädyt erityiseen kryptopörssiin. Tämä on loogista, koska täällä kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Pörssissä voit muuntaa Bitcoinia tai puntia Ethereum Classic -valuutaksi. Valitsemalla tunnetun pörssin, kuten Bitvavon, voit turvallisesti treidata Ethereum Classicia. Ostoksen jälkeen voit jättää kolikot itse pörssiin. Tämä tarkoittaa, ettei lompakko ole enää pakollinen.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Ethereum Classiciin?

Tämä artikkeli on antanut sinulle valmiudet Ethereum Classiciin ja antanut tietoa siitä, onko tähän projektiin sijoittaminen viisasta. Se, onko Ethereum Classiciin sijoittaminen hyvä valinta, riippuu täysin siitä, mikä kryptomarkkinan näkemyksesi on. Jos luulet Ethereum Classicin tuovan useita etuja Ethereumiin verrattuna, sijoitus on hyvä idea. Jos kuitenkin ajattelet Ethereumin olevan parempi, silloin on parempi jättää tämä projekti taka-alalle.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *