Stratiksen ostaminen: miten sijoittaa Stratikseen?

Kun haluat aloittaa sijoittamisen, on tietysti hyödyllistä tutkia etukäteen, mihin kryptovaluuttoihin haluat sijoittaa. Suosittu kryptovaluutta, johon voit sijoittaa, on Stratis. Stratis on yrittäjien usein käyttämä Blockchain-as-a-Service-alusta.

Alustan pitämiseksi käynnissä yritys tarvitsee STRAT-tokeneita, jotka ovat Stratiksen kryptovaluutta. Tälle digitaaliselle valuutalle on useita käyttötarkoituksia, joista kerromme tarkemmin tässä artikkelissa.

Näiden monien sovellusten ja mahdollisesti hyvien tulevaisuudennäkymien vuoksi on myös houkuttelevaa aloittaa sijoittaminen Stratikseen. Tässä artikkelissa luet kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Stratiksesta ja kryptovaluutasta ennen sijoittamisen aloittamista.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Stratis?

Stratis on itse asiassa parannus Bitcoiniin: Stratis on kirjoitettu C #:lla Bitcoinin C+:n sijaan. Stratis-lohkoketjun käyttökohteita on lukuisia: esimerkiksi lääketeollisuus voisi käyttää sitä luotettavasti lääketieteellisen tutkimuksen luokittelemiseen. Stratis voi olla hyödyllinen myös esineiden internetissä: voit esimerkiksi kirjautua digitaalisesti AirBnB-kotiisi täysin automatisoituna. Sijoittaminen Stratikseen ostamalla kryptovaluuttaa voi myös toimia hyvin.

Voit käydä kauppaa kryptolla Stratis kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Stratis:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Stratis sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Stratis.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Stratis.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Stratis ostetaan tilillesi!

Mikä on Stratis?

Stratis on Blockchain-as-a-Service-alusta. Tämäntyyppistä alustaa kutsutaan myös BaaS-alustaksi. Mutta mikä on BaaS-alusta? Stratiksen BaaS-alusta on palvelu, jonka avulla yritykset voivat helposti ja nopeasti perustaa lohkoketjunsa.

Tämä lohkoketju toimii Stratiksen pääalustalla. Yhtiön lohkoketjua kutsutaan siksi Stratis-lohkoketjun sivuketjuksi. Stratiksen kryptovaluutta on STRAT-token. Tällä digitaalisella valuutalla on useita toimintoja. Esimerkiksi yrittäjä tarvitsee näitä digitaalisia kolikoita yhdistääkseen lohkoketjunsa Stratiksen pääalustaan lohkoketjun aktivoimiseksi. Louhijoille maksetaan myös STRAT-tokenien muodossa.

Stratiksen perustajat

Stratiksen perustaja on Chris Trew. Hänellä on monen vuoden kokemus IT-alalta ja hän työskentelee tällä hetkellä Stratiksen toimitusjohtajana. Hänen johdollaan toimii vahva tiimi, jolla on suuri luottamus Stratikseen, STRAT-tokeniin ja lohkoketjuteknologian tulevaisuuteen. Tiimi koostuu eri alojen asiantuntijoista, joilla kaikilla on asiaankuuluvaa kokemusta aiemmista työvuosistaan.

Stratis-tiimin avainjäseniä ovat muun muassa Nicolas Dorier. Hän oli aiemmin Microsoftin sertifioitu kouluttaja ja hän loi NBitcoinin. Lisäksi Carlton Pringle on osa Stratis-tiimiä, joka on myös työskennellyt Microsoftilla. Krushang Patel on viestintäosaston johtaja. Hän varmistaa, että Stratis-tiimissä on hyvä viestintä. Hänellä on myös hyvät yhteydet muiden kryptovaluuttojen tiimeihin.

Lohkoketjuteknologian kynnyksen alentaminen

Kiinnostus kryptovaluuttoja kohtaan on kasvanut dramaattisesti lohkoketjuteknologian käyttöönoton jälkeen vuonna 2009. Lohkoketju sisältää monia tietokoneita ympäri maailmaa, joita kutsutaan myös louhijoiksi, jotka hallitsevat lohkoketjun dataa ja päivittävät sitä tarvittaessa.

Tämän laajan verkon ja tietokoneiden riippumattomuuden vuoksi tämä verkko on käytännössä mahdoton hakkeroida. Lisäksi tämä tietokoneverkko varmistaa myös, että kryptovaluuttojen ja transaktioiden hallintaan ei tarvita keskusviranomaista. Tämä mahdollistaa transaktioiden toteuttamisen salamannopeasti. Tämä on tietenkin musiikkia yrittäjien korville. Aiemmin yrittäjien oli vaikea työskennellä lohkoketjuteknologian kanssa, koska se oli hyvin monimutkaista. Stratiksen avulla yrittäjät voivat kuitenkin helposti luoda oman sivuketjunsa Stratis-lohkoketjuun.

Mitä käyttötarkoituksia STRAT-tokenilla on?

Jos haluat sijoittaa Stratikseen, on tietenkin tärkeää tietää, mihin STRAT-tokenia voi käyttää. Loppujen lopuksi nämä tiedot voivat auttaa sinua ennustamaan STRAT-tokenin hintaa tulevaisuudessa. Stratis-kryptotokenit on ensisijaisesti tarkoitettu pääoman hankkimiseen. Siksi niitä pidetään myös Stratis-yhtiön osakkeina.

Stratis-kryptotokeneita tarvitaan myös kehitetyn sivuketjun lisäämiseen Stratis-lohkoketjuun. Stratiksen digitaalisia kolikoita käytetään tietenkin myös louhijoille maksamiseen. Loppujen lopuksi he tarjoavat tietokoneen lohkoketjun pitämiseksi käynnissä.

Stratiksen tulevaisuudennäkymät

Stratiksen digitaalisella valuutalla on siis monia käyttötarkoituksia. Tämä monimuotoisuus varmistaa, että kryptovaluutat ovat houkuttelevia laajalle ja monipuoliselle yleisölle. Siten kryptovaluutat ovat houkuttelevia sijoittajille, yrityksille, louhijoille, kauppiaille ja monille muille.

Stratis-krypto takaa myös lohkoketjun turvallisuuden. Kaikki nämä syyt voivat johtaa Stratiksen suosion kasvuun tulevaisuudessa. Jos Stratiksen alustaa käyttävät monet yritykset, kryptovaluutan arvo kasvaa valtavasti. Viime vuosina STRAT-tokenin suosio ja hinta ovat varmasti nousseet. On kuitenkin mahdotonta taata, että tämä noususuuntaus jatkuu.

Miten ostaa STRAT-tokeneita?

STRAT-tokenit ovat kryptorahaa, joka kuuluu Stratiksen alusalle. Kryptovaluuttoja voidaan ostaa erilaisilta verkkoalustoilta, joita kutsutaan myös nimellä välittäjät. Ennen digitaalisen valuutan ostamista on hyvä tehdä kunnollista tutkimusta erilaisista välittäjistä.

Tämä johtuu siitä, että välittäjät voivat soveltaa eri transaktiokustannuksia, minkä seurauksena tietyt välittäjät ovat edullisempia kuin toiset. Lisäksi jokainen välittäjä ei myy kaikkia kryptovaluuttoja. Kun haluat ostaa STRAT-tokeneita, tarkista huolellisesti, myykö valitsemasi välittäjä näitä kryptovaluuttoja.

STRAT-tokeneiden säilyttäminen lompakossa

Kun olet ostanut digitaalisia kolikkoja Stratikselta, tietenkin haluat säilyttää niitä turvallisesti ja kätevästi. Erilaisten kryptovaluuttojen digitaaliset kolikot säilytetään lompakoissa. Lompakkoja on erityyppisiä ja -mallisia.

Ohjelmistolompakot

Ensimmäinen lompakko on niin kutsuttu ohjelmistolompakko. Näitä lompakkoja kutsutaan myös verkkolompakoiksi, koska kryptovaluuttojasi säilytetään pilvessä. Tämän lompakon etu on, että voit käyttää sitä eri laitteilla milloin tahansa. Tarvitset vain laitteen ja internet-yhteyden. Verkkolompakon haittapuoli on kuitenkin se, että se on alttiimpi verkkorikollisille, koska digitaalisten kolikkojen säilyttämiseen käytetään pilvipalvelua.

Laitteistolompakot

Toinen lompakko, jossa voit säilyttää kryptokolikkojasi, on niin kutsuttu laitteistolompakko. Tämäntyyppistä lompakkoa kutsutaan myös offline-lompakoksi, koska omaisuuttasi säilytetään aina ulkoisella kovalevyllä. Haittapuolena on, ettei tätä ulkoista laitteistoa voi käyttää kaikilla laitteilla. Toisin kuin verkkolompakko, offline-lompakon avulla digitaalista valuuttaasi suojellaan hyvin rikollisilta. Kaiken kaikkiaan lompakkoa ei säilytetä pilvessä tai missään muuallakaan.

Stratikseen sijoittaminen

Kryptovaluuttoihin sijoittaminen on yleinen tapa takoa rahaa. Mutta mitä on sijoittaminen? Jos aiot sijoittaa Stratikseen, tämä tarkoittaa, että ostat ensin vastaavan digitaalisen valuutan kryptotokeneita. Näitä STRAT-tokeneita säilytetään sitten ohjelmisto- tai laitteistolompakossa. Ajan myötä näiden tokeneiden arvo vaihtelee.

Sijoittamisen tavoitteena on myydä kryptovaluuttaa oikealla hetkellä. Oikea hetki on tietenkin silloin, kun kryptovaluutan arvo ylittää ostohetken arvon, koska tällöin saat tuottoa. Muista, että Stratiksen kaltaisiin kryptovaluuttoihin sijoittaminen on erittäin riskialtista: voit menettää suuren osan talletuksestasi.

Sijoittamisstrategiat

Sijoittaessasi sinun on valittava strategia, joka sopii sinulle ja sijoitettavaan kryptovaluuttaan. Karkeasti ottaen ihmiset käyttävät kahdenlaista strategiaa. Molemmat strategiat voivat tehdä tuottoa. Ensimmäinen on “pitkäaikainen” strategia ja toinen “lyhytaikainen” strategia.

Pitkäaikainen strategia

Jos et halua olla kovin aktiivinen kryptomarkkinoilla etkä halua seurata kaikenlaisten kryptovaluuttojen hintaa päivittäin, pitkäaikainen strategia sopii sinulle. Tällöin tutkit hinnan kehitystä pidemmällä aikavälillä.

STRAT-tokenisi istuvat käyttämättöminä lompakossasi suhteellisen pitkään. Aiempien hintakehitysten perusteella yrität ennustaa, millä hetkellä digitaalisten lompakkojen arvo on korkea. Silloin myyt kolikkosi ja saat tuottoa.

Lyhytaikainen strategia

Aktiiviset sijoittajat kryptomarkkinoilla käyttävät lyhytaikaista strategiaa. Tämän strategian avulla kryptovaluutan hintaa seurataan päivittäin ja joka päivä tehdään päätös, myydäänkö kryptovaluutta vai ei. Tämä tekee tämäntyyppisestä strategiasta erittäin aktiivisen ja jopa intensiivisemmän kuin pitkäaikainen strategia. Tämän strategian avulla sijoittavat voivat myös saada paljon tuottoa.

Muista kuitenkin aina, että kryptovaluuttoihin sijoittaminen on aina riskialtista!

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *