Treidaus Litecoineilla: miten sijoitat Litecoiniin?

Kryptovaluutat ovat nousussa! Bitcoinin lisäksi Litecoin on myös erittäin suosittu kryptovaluutta. On paljon spekulointia siitä, että Litecoin voisi olla Bitcoinin seuraaja. Mutta kuinka voit ansaita rahaa treidaamalla Litecoineja netissä? Tästä artikkelista voit lukea kaiken, mitä sinun on tiedettävä Litecoiniin sijoittamisesta.

Miten & ja missä käydä kauppaa valuutalla Litecoin?

Voit käydä kauppaa valuutalla Litecoin kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alta näet, missä pörssissä voit käydä kauppaa valuutalla Litecoin:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BinanceKattavin kryptojen valikoima edullisesti!
Nauti pysyvästä 20% alennuksesta kaikkiin transaktiokustannuksiisi
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Litecoin sijoitetusta 1000 €:sta

Avattuasi tilin pörssiin kaupan avaaminen on helppoa. Sinun täytyy vain suorittaa seuraavat vaiheet:
  1. Avaa tili & vahvista se
  2. Talleta rahaa tilillesi
  3. Valitse Litecoin
  4. Valitse summa, jolla haluat ostaa valuuttaa Litecoin
  5. Paina Osta-painiketta

Ostettu Litecoin näkyy tililläsi!

Kuinka voit sijoittaa Litecoiniin?

On olemassa kaksi erillistä tapaa, joilla voit sijoittaa Litecoiniin. Jotkut sijoittajat päättävät aktiivisesti treidata Litecoineja. Aktiivisella Litecoin-kaupalla voit hyötyä kaikista markkinatilanteista. Jotkut sijoittajat taas päättävät ostaa Litecoineja pitkällä aikavälillä. Keskustelemme siitä, kuinka voit soveltaa molempia sijoitusmenetelmiä.

Sijoittaminen Litecoiniin pitkällä aikavälillä

Litecoiniin on mahdollista sijoittaa pitkällä aikavälillä. Tässä tapauksessa ostat tämän kolikon siinä toivossa, että arvo kasvaa pitkällä aikavälillä. Jotkut ihmiset luottavat krypto-kolikoihin niin paljon, että ovat myyneet kaiken omaisuutensa ja muuntaneet sen kryptovaluutoiksi. Toiset ihmiset taas ennustavat melko pimeää krypto-kolikko tulevaisuutta ja viittaavat säännöllisiin kryptovaluutta romahduksiin.

Haluatko fyysisesti ostaa Litecoinin? Siinä tapauksessa Binance on kunnollinen ja luotettava kumppani. Voit heti ostaa Litecoineja Binance verkkosivuilta esimerkiksi luottokortilla. Luo ilmainen tili alla olevan painikkeen avulla:

Buy Litecoin eToro

Litecoin: hyödy äkillisistä muutoksista treidaamalla

Litecoinit, kuten Bitcoinit, ovat hyvin epävakaita valuuttoja. Hinta voi nousta tai laskea jopa kymmenellä prosentilla muutamassa minuutissa. Tämä tekee Litecoinista erittäin houkuttelevan spekulaatioille. Avaamalla ja sulkemalla Litecoin position oikeaan aikaan, voit ansaita paljon rahaa!

Välittäjän avulla voit ostaa ja myydä Litecoineja helposti. Nykyään voit ansaita rahaa myös hinnan alentuessa shorttaamalla Litecoineja. Lyhyiden positioiden avaaminen antaa mahdollisuuden hyötyä negatiivisista uutisista kryptovaluutoista.

Jos haluat kokeilla Litecoin-treidausta, on järkevintä tehdä niin ensin demon avulla. Verkkovälittäjä eToro on paras valinta. eToro voit sijoittaa fiktiivisesti aloittelijana ja pääset testaamaan heidän järjestelmäänsä ja harjoittamaan treidaamista ilman mitään riskejä. Avaa ilmainen demo-tili heti alla olevalla painikkeella:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Mikä on Litecoin?

Litecoin tunnetaan yhtenä ensimmäisistä altcoineista eli alt-kolikoista. Alt-kolikko on nimitys kaikille muille kolikoille, jotka ovat vaihtoehtoja Bitcoinille. Litecoinin kehittäjän Charlie Lee tavoitteena oli kehittää nopeampi ja halvempi kolikko. Aivan kuten Bitcoinia, voit käyttää Litecoinia maksujen suorittamiseen ilman kolmannen osapuolen väliintuloa.

Kuinka tietää milloin myydä tai ostaa Litecoineja?

Korkean epävakauden vuoksi voit ansaita paljon rahaa muutamassa minuutissa … tai menettää paljon rahaa! Siksi on tärkeää, että ajoitat treidauksesi hyvin. Voit tehdä tämän pitämällä uutisia silmällä.

Vaihtelevuutensa vuoksi ammattilais rahastojen treidaajat eivät koske Litecoiniin. Siksi markkinat koostuvat pääosin spekulaattoreista – ihmisistä kuten sinä ja minä, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa. Spekulaattorit eivät yleensä ole asiantuntijoita, ja he tuppaavat reagoimaan voimakkaasti uutisiin. Negatiivinen uutinen voi siis olla tuhoisa Litecoinin hinnalle. Kun tarkastelet Litecoin-suuntauksia, huomaat, että äärimmäisiä lasku suuntauksia seuraa yleensä äärimmäiset ylöspäin suuntautuvat trendit.

Litecoin investing

Hyödy epävakaista hintatasoista

Treidaajana voit hyötyä keskimääräisen spekuloijan tietämättömyydestä ja kokemattomuudesta tekemällä päinvastoin kuin massat. Kun kuulet negatiivisia uutisia Litecoinista, älä pysy siitä erossa, vaan myy lyhyeksi, jotta voit hyötyä laskusuuntauksesta!

Heti kun hinta laskee, voit aloittaa ostamaan Litecoineja. Tällä tavalla maksimoit voitot. On tärkeää, että käytät stop lossia, jotta et menetä kaikkia rahojasi tililtäsi, jos teet väärän liikkeen.

Litecoin, kuten Bitcoin, on erittäin mielenkiintoinen rahoitusväline. Litecoin on edelleen Bitcoinin varjossa, mutta tämä voi muuttua! Pidä Litecoinia silmällä ja hyödynnä volatiliteettia ostamalla ja myymällä Litecoineja oikeaan aikaan.

Litecoin hinta

Alla näet Litecoin CFD:n nykyisen hinnan. Voit avata position myös suoraan painikkeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *