Treidaus Litecoineilla: miten sijoitat Litecoiniin?

Kryptovaluutat ovat nousussa! Bitcoinin lisäksi Litecoin on myös erittäin suosittu kryptovaluutta. On paljon spekulointia siitä, että Litecoin voisi olla Bitcoinin seuraaja. Mutta kuinka voit ansaita rahaa treidaamalla Litecoineja netissä? Tästä artikkelista voit lukea kaiken, mitä sinun on tiedettävä Litecoiniin sijoittamisesta.

Miten & ja missä käydä kauppaa valuutalla Litecoin?

Voit käydä kauppaa valuutalla Litecoin kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alta näet, missä pörssissä voit käydä kauppaa valuutalla Litecoin:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Litecoin sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Avattuasi tilin pörssiin kaupan avaaminen on helppoa. Sinun täytyy vain suorittaa seuraavat vaiheet:
  1. Avaa tili & vahvista se
  2. Talleta rahaa tilillesi
  3. Valitse Litecoin
  4. Valitse summa, jolla haluat ostaa valuuttaa Litecoin
  5. Paina Osta-painiketta

Ostettu Litecoin näkyy tililläsi!

Mikä on Litecoin?

Litecoin tunnetaan yhtenä ensimmäisistä altcoineista eli alt-kolikoista. Alt-kolikko on nimitys kaikille muille kolikoille, jotka ovat vaihtoehtoja Bitcoinille. Litecoinin kehittäjän Charlie Lee tavoitteena oli kehittää nopeampi ja halvempi kolikko. Aivan kuten Bitcoinia, voit käyttää Litecoinia maksujen suorittamiseen ilman kolmannen osapuolen väliintuloa.

Kuinka tietää milloin myydä tai ostaa Litecoineja?

Korkean epävakauden vuoksi voit ansaita paljon rahaa muutamassa minuutissa … tai menettää paljon rahaa! Siksi on tärkeää, että ajoitat treidauksesi hyvin. Voit tehdä tämän pitämällä uutisia silmällä.

Vaihtelevuutensa vuoksi ammattilais rahastojen treidaajat eivät koske Litecoiniin. Siksi markkinat koostuvat pääosin spekulaattoreista – ihmisistä kuten sinä ja minä, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa. Spekulaattorit eivät yleensä ole asiantuntijoita, ja he tuppaavat reagoimaan voimakkaasti uutisiin. Negatiivinen uutinen voi siis olla tuhoisa Litecoinin hinnalle. Kun tarkastelet Litecoin-suuntauksia, huomaat, että äärimmäisiä lasku suuntauksia seuraa yleensä äärimmäiset ylöspäin suuntautuvat trendit.

Litecoin investing

Hyödy epävakaista hintatasoista

Treidaajana voit hyötyä keskimääräisen spekuloijan tietämättömyydestä ja kokemattomuudesta tekemällä päinvastoin kuin massat. Kun kuulet negatiivisia uutisia Litecoinista, älä pysy siitä erossa, vaan myy lyhyeksi, jotta voit hyötyä laskusuuntauksesta!

Heti kun hinta laskee, voit aloittaa ostamaan Litecoineja. Tällä tavalla maksimoit voitot. On tärkeää, että käytät stop lossia, jotta et menetä kaikkia rahojasi tililtäsi, jos teet väärän liikkeen.

Litecoin, kuten Bitcoin, on erittäin mielenkiintoinen rahoitusväline. Litecoin on edelleen Bitcoinin varjossa, mutta tämä voi muuttua! Pidä Litecoinia silmällä ja hyödynnä volatiliteettia ostamalla ja myymällä Litecoineja oikeaan aikaan.

Litecoin hinta

Alla näet Litecoin CFD:n nykyisen hinnan. Voit avata position myös suoraan painikkeilla.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *