GAS:n ostaminen: miten sijoittaa GAS:iin?

Emme liioittele, kun sanomme, että tällä hetkellä on olemassa tuhansia kryptovaluuttoja. NEO on yksi tunnetuimmista vaihtoehdoista. NEO:ssa voit sijoittaa erityiseen GAS-tunnukseen. Koska kaikki eivät tietenkään tunne GAS:ia ja syitä siihen, miksi se voi olla hyvä sijoituskohde, olemme luetteloineet tärkeimmät tiedot. Tämän artikkelin lukeminen antaa selkeän vastauksen kysymykseen: onko GAS:iin sijoittamisessa järkeä vai ei?

Miten ostaa GAS:ia?

Kun omistat NEO:a, saat GAS:ia eräänlaisena osinkona. GAS:ia käytetään NEO-lohkoketjussa maksamaan palveluista, älysopimuksista ja sovelluksista verkon sisällä.

Haluatko ostaa GAS-kryptovaluuttaa? Voit tehdä niin helposti verkossa! Bitvavolla voit ostaa GAS:ia erittäin alhaiseen hintaan: et koskaan maksa yli 0,1 % transaktiokuluja ostaessasi kryptovaluuttoja suoraan Bitvavolla. Avaa tili Bitvavolle napsauttamalla alla olevaa painiketta:

Miten sijoittaa GAS:iin aktiivisesti?

Haluatko treidata GAS:ia aktiivisesti? Tämä on mahdollista online-välittäjällä! Online-välittäjällä voit käyttää CFD:tä sijoittaaksesi GAS-hintojen nousuun ja laskuun. eTorolla voit kokeilla CFD-kryptovaluuttojen treidaamista demon avulla täysin ilmaiseksi ja riskittä. Napsauta alla olevaa painiketta ja avaa tili eTorolle:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

NEO-konsepti

Ymmärtääksemme, miten GAS todella toimii, meidän on ensin käsiteltävä lyhyesti NEO:a. Da Hongfei ja Erik Zhan perustivat NEO:n Kiinassa vuonna 2014, ja sen nimi oli tuolloin AntShares. Projektin nimi muutettiin termiksi ”NEO” vuonna 2017. Se on lohkoketjupohjainen alusta, jolla on oma kryptovaluuttansa, joka mahdollistaa digitaalisen omaisuuden ja älysopimusten kehityksen. NEO:n tavoitteena on automatisoida digitaalisen omaisuuden hallintaa älysopimusten kautta. Lopullinen tavoite on luoda älykäs talousjärjestelmä.

NEO on NEO-lohkoketjun kryptovaluutta, joka edustaa NEO-lohkoketjun osakkeen omistajuutta. Tämä krypto on siis erittäin tärkeä yhteisölle, koska sen avulla se voi luoda lohkoja ja hallita verkkoa. Mielenkiintoista on, että NEO:ssa on jakamattomia yksiköitä, eikä sitä voida jakaa kuin esimerkiksi Ethereumia. Tämä antaa omistajalle enemmän vaikutusvaltaa.

Mikä on GAS – projektin tavoite

GAS on oikeastaan NEO-verkossa käytettävä tunnus, joka tunnettiin aiemmin nimeltä ANC- Anthonds. Ekojärjestelmässä GAS toimii samalla tavalla kuin Ether Ethereum-verkossa. Kehittäjät käyttävät GAS:ia verkon transaktioihin. Lisäksi käyttäjät saavat palkintoja GAS-tunnusten muodossa. Tämä tekee siitä hyvin erilaisen kuin tavallinen NEO, jota voit ostaa pörssistä sijoittajana.

GAS tuottaa kahdeksan GAS:ia yhtä lohkoa kohden. Verkko vähentää automaattisesti palkkion määrää lohkoa kohden kahden miljoonan vahvistetun lohkon jälkeen. GAS tarjoaa käyttäjille useita vaihtoehtoja. Esimerkiksi voit aina vaihtaa GAS:ia muihin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoiniin, Litecoiniin tai Ethereumiin. Voit myös muuntaa GAS:n suoraan NEO:ksi. Näin GAS:n hinta pysyy irrallisena. Tämä tarkoittaa, ettei sen arvo ole välttämättä riippuvainen NEO:sta itsestään, vaikka molempien hintojen välillä on vahva yhteys.

Salamannopeat transaktiot GAS:n avulla

Tavallisessa pörssissä toimeksiannot toteutetaan keskitetyssä markkinapaikassa ja liitetään sitten tiettyyn osapuoleen. Prosessi on tehokas, mutta käyttäjä menettää kolikkojensa hallinnan. Tämä johtuu siitä, että pörssi on itse tästä vastuussa. Automatisoimalla toimeksiantojen toteuttamista ja täsmäämistä konsensusverkossa GAS mahdollistaa toimeksiantojen käsittelyn reilulla ja vilpittömällä tavalla. Itse asiassa tämä luo tietynlaisen hajautetun pörssin.

NEO on mahdollistanut pörssitransaktioiden käsittelyn lohkoketjussa ilman tarvetta täsmätä toimeksiantoja lohkoketjussa itsessään. Sen sijaan se käyttää erityistä pörssiä. NEO kutsuu näitä transaktioita ”superjohtaviksi transaktioiksi”. Tavoitteena on tarjota keskitetyn pörssin tehokkuutta ja hajautetun pörssin turvallisuutta.

GAS:n kasvu – onko GAS:iin sijoittaminen järkevää?

Näemme, että GAS:n nykyinen hinta on alhaisempi. Valuutan hinta on ollut merkittävän korkea vuosina 2017 ja 2018. Siihen aikaan useat aloittelevat sijoittavat astuivat markkinoille nähdessään GAS:n tulevaisuuden. GAS:n hinta tammikuussa 2018 oli 52 euroa, mutta nykyään GAS:ia voidaan ostaa vain 1,2 eurolla. Tämä voi tarkoittaa, että nyt on hyvä aika ostaa. Toisin kuin muutama vuosi sitten, nyt voit ostaa suuren määrän GAS:ia pienellä rahasummalla.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kryptovaluuttoihin sijoittamiseen liittyy aina korkeita riskejä. Jos ostat GAS:ia väärään aikaan, voit menettää suuren osan sijoituksestasi.

Gas osinkona

GAS:ia voidaan itse asiassa pitää eräänlaisena osinkona. Kun omistat NEO:a, saat GAS:ia palkkiona. Omistamalla NEO:a autat tekemään lohkoketjusta turvallisemman. GAS on niukka valuutta, joten kun NEO:sta tulee suositumpi, sen arvo voi lisääntyä. Tämä voi tehdä GAS:iin sijoittamisesta mielenkiintoista.

GAS:n säilyttäminen erityisessä lompakossa

Useimmat GAS:ia ostavat sijoittajat tekevät niin pörssissä. Oston jälkeen tokenit näkyvät tililläsi välittömästi. Tokeneita ei kuitenkaan ole järkevää jättää pörssiin, koska aina on olemassa hakkeroinnin riski, mikä on sattunut useaan otteeseen tunnetuissakin pörsseissä. Erityisen lompakon käyttö on siis paljon turvallisempaa, koska tällä tavoin voit hallita kaikkia kolikkojasi.

Paras lompakko on laitteistolompakko, kuten Ledger. Tämä laite näyttää USB-tikulta ja se helpottaa tunnuksien kantamista mukana. Ota kuitenkin huomioon, että hyvä Ledger voi helposti maksaa jopa 100 €. Jos et halua maksaa näin suurta summaa, voit myös asentaa tietokoneelle ohjelmistolompakon. Yleisesti emme suosittele paperilompakkoja, koska ne on helppo hävittää.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa GAS:iin?

Suuri osa kryptoyhteisöstä uskoo, että GAS:n hinta vain nousee. NEO itsessään on tällä hetkellä yksi suurimmista projekteista, joten se ei tule yllätyksenä. Jos näet tulevaisuuden NEO-alustassa, GAS:iin sijoittaminen on viisas ratkaisu. Jos NEO:n arvo nousee, myös GAS:n arvo todennäköisesti nousee. Lopulta sijoittaminen on kuitenkin henkilökohtainen valintasi. Voimme vain tarjota hyödyllisiä artikkeleita, jotka voivat auttaa sinua sijoituksessasi.

Auteur

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *