Aragonin ostaminen (ANT): miten sijoittaa Aragoniin?

Olet luultavasti tietoinen siitä, että olemassa on useita kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa. Nämä lukuisat vaihtoehdot vaikeuttavat valinnan tekemistä usealle sijoittajalle. Yksi projekteista, joka on saanut paljon kasvua viime vuosina ja kuukausina, on Aragon. Tässä artikkelissa kerromme, millainen projekti Aragon on ja onko siihen sijoittaminen viisasta. Sen jälkeen tiedät kaiken Aragonista!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Aragon?

Aragonin tavoitteena on helpottaa organisaatioiden hajautettujen sovellusten kehittämistä, vaikka ne eivät sitä ymmärtäisi. Aragon mahdollistaa myös älysopimusten virheiden ratkaisemisen ja välimiesten käytön älysopimusten subjektiivisten rikkomusten ratkaisemisessa. Nämä päivitykset voivat tehdä Aragonista mielenkiintoisen kryptovaluutan yrityksille.

Voit käydä kauppaa kryptolla Aragon kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Aragon:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Aragon sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Aragon.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Aragon.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Aragon ostetaan tilillesi!

Mikä on Aragon? – projektin tavoite

Kerromme enemmän projektin tulevaisuudesta myöhemmin. Nyt on kuitenkin hyvä keskittyä siihen, mikä Aragon on kryptoprojektina. Aragon on hajautettu sovellus (dApp) Ethereum-lohkoketjussa. Tämän sovelluksen avulla kuka tahansa voi määrittää tai hallinnoida hajautettuja organisaatioita. Projekti on avoimen lähdekoodin projekti, mutta sitä johtaa Aragon Foundation. Viime kädessä tiimin tavoitteena on luoda projekti, josta tulee täysin hajautettu dApp ja jota kuka tahansa voi käyttää.

Nyt saatat ihmetellä, mitä tämä tarkoittaa. Tavallisilla organisaatioilla on merkittävä budjetti kiinteille ja hallinnollisille toimille. Kun ne toteuttavat transaktioita muiden organisaatioiden kanssa, ne voivat käyttää suuria rahasummia. Nämä kustannukset tarkoittavat, että muille tärkeille asioille on vähemmän rahaa. Aragonin tavoitteena on poistaa tämä ongelma hajautettujen organisaatioiden avulla, jotka toimivat suurella jaetulla alustalla.

sijoittamalla Aragoniin

Lohkoketjuteknologian markkinointi

Useat yritykset ovat kiinnostuneita transaktioiden toteuttamisesta blockchainissa. Olemassa on kuitenkin tiettyjä esteitä, jotka vaikeuttavat yritysten ja organisaatioiden ensimmäistä askelta. Suurin este on asiantuntemuksen puute, koska useimmat yritykset eivät palkkaa lohkoketjuasiantuntijoita. Lohkoketjuun liittyy myös kuitenkin suurempia ongelmia, jotka hämmentävät organisaatioita. Ajatus muuttumattomasta tilikirjasta voi olla pelottavaa, koska virheitä on vaikea korjata. Älysopimusten tapauksessa on aina mahdollista, että koodiin päätyy bugeja.

Aragon voi ratkaista nämä ongelmat nopeasti. Aragonin selkeä tavoite on luoda digitaalinen jaettu alusta, jolla on eräänlainen jaettu toimivalta. Aivan kuten valtioilla on toimivalta kansalaisiinsa, Aragon haluaa luoda ensimmäisen tuomioistuimen. Tämä ei toimisi valtakunnanrajojen mukaan, vaan se koskisi jokaista. Tiimin visio helpottaa organisaation lohkoketjun sisällön määrittämistä. Avoimen lähdekoodin työkaluja käyttämällä ja Ethereum-lohkoketjun tietoturvalla se on upea projekti, jota kannattaa tavoitella.

Aragonin tiimi

Aragon on avoimen lähdekoodin spekuloidaa tavoittelematon projekti. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi työskennellä sen parissa, eikä sitä hallitse mikään pomo. Teknisesti ottaen projektilla ei ole toimitusjohtajaa tai CTO:ta. Sen sijaan se alkoi projektipäälliköstä. Projektin hajautustavoitteiden myötä projektipäällikkö lopetti toimintansa, kun Aragon One luotiin.

Luis Cuende johti projektia alusta saakka. Vuonna 2011 hän sai “Best Underage European Programmer” -palkinnon, ja hän on Forbes 30 under 30 -palkinnon vastaanottaja. Hän on neuvonut Euroopan komission varapresidenttiä kryptossa. Hän on myös perustanut useita start-up-yrityksiä. Tämä osoittaa, että tiimillä on selkeä visio.

Aragon-projektin token

Projekti käyttää erityistä tokenia. Tämän tokenin nimi on ANT ja se antaa omistajalleen äänioikeuden tulevan kehityksen suunnitelmista. Tokenin tavoitteena on antaa omistajille ja sijoittajille enemmän vaikutusvaltaa projektiin. Äänioikeutesi riippuu siitä, kuinka monta kolikkoa sinulla on hallussasi. Tämä ei juurikaan eroa osakkeiden tavallisista äänioikeuksista. Jos haluat sijoittaa Aragoniin, voit aina ostaa osakkeen ANT-valuutalla.

Sijoita Aragoniin pörssin kautta

Jos haluat sijoittaa Aragoniin itse, päädyt aina pörssiin. Pörssi on eräänlainen keskeinen alusta kryptovaluutan treidaamiseen. On aina tärkeää valita turvallinen pörssi, koska tämä on ainoa tapa sijoittaa rahaa vastuullisesti.

Pörssin, kuten Bitvavon tai Bitvavo:n kautta voit sijoittaa Aragoniin CFD-tuotteilla. Tämä takaa, ettei kolikoita tarvitse säilyttää lompakossa, vaan voit sijoittaa erilaisiin taustalla oleviin projekteihin.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa Aragoniin?

Luulemme, että tämän artikkelin tiedot ovat auttaneet sinua oppimaan lisää projektista ja Aragonin tiimistä. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mitä saavutuksia yritys tavoittelee. Se, onko tämä hyvä projekti sijoittaa, riippuu siitä, luuletko Aragonin onnistuvan. Eteen tulee aina se kysymys, onnistuuko tiimi toimittamaan lupauksensa. Asiantuntijoiden mukaan he kuitenkin näkevät hyvän tulevaisuuden Aragonille.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *