Kuinka voit ostaa Netflix-osakkeita?

Kuka ei tiedä tätä suosittua suoratoistopalvelua? Netflix illä on yli 100 miljoonaa käyttäjää ja se on suurin elokuvien ja sarjojen maksettu tarjoaja. Tämä heijastuu osakekurssin valtavaan nousuun. Siksi voi olla houkutteleva sijoittaa Netflixiin ostamalla osakkeita. Tästä artikkelista voit lukea kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin sijoitat tähän yritykseen.

Kuinka voit sijoittaa Netflixiin?

Voit sijoittaa Netflixiin käyttämällä online-välittäjää. Sinun tarvitsee vain avata tili, jotta voit aloittaa Netflix-osakkeiden ostamisen ja myynnin. Voit valita aktiivisen kaupankäynnin Netflix-osakkeilla tai ostaa osakkeita pitkällä aikavälillä.

Kuinka voit ostaa Netflix-osakkeita?

Voit myös päättää ostaa Netflixin osakkeita pitkällä aikavälillä. Tämä on viisasta tehdä, jos uskot, että osakkeen arvo nousee tulevaisuudessa. Haluatko ostaa Netflix -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Netflix -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Netflix osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Netflix osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Netflix osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Netflixin osakekurssi?

Voit tarkastella Netflixin nykyistä CFD-osakekurssia alla olevasta kaaviosta. Voit myös avata kaupan suoraan painikkeilla:

Osakkeen Netflix yritystiedot

Alta näet osakkeen Netflix tärkeimmät yritystiedot.

Netflix-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Netflix, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla olevasta yhteenvedosta näet, miten Netflix on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Netflix osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Netflix hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Netflix kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä numerot ovat vain ennuste osakkeen Netflix hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina oma tutkimustyösi!

Netflixiin sijoittamisen edut

Netflix voi olla erittäin mielenkiintoinen sijoitus. Tällä hetkellä yrityksellä on yli 100.000.000 asiakasta 190 eri maassa. Yhtiö tällä hetkellä tutkii mahdollisuutta tulla Kiinan markkinoille. Kiinan markkinoilla on yli 500.000.000 suoratoistopalveluja käyttävää ihmistä. Jos Netflix onnistuu pääsemään näille markkinoille, heidän tuloksensa voivat nousta taivaisiin.

Netflix on tilanteessa, jossa he voivat neuvotella studioiden kanssa valtavan käyttäjäkuntansa vuoksi. Juuri tästä syystä he voivat tehdä hyviä sopimuksia, mikä voi lisätä yrityksen kannattavuutta. Netflix voi kasvaa entisestään tulevaisuudessa: kuukausittaiset käyttömaksut ovat alhaiset, joten palvelut ovat saatavilla laajalle joukolle potentiaalisia asiakkaita.

Mitkä ovat Netflix-kaupankäynnin riskit?

Siitä huolimatta on olemassa riskejä, kun sijoitat Netflixiin. Suurin riski Netflixin olemassaololle on kilpailu. Viime aikoina on perustettu paljon vastaavia suoratoistopalveluja. Amazon on julkaissut palvelunsa Prime Video, ja Disney ja Apple ovat myös kehittäneet omat suoratoistopalvelut. Netflixin on jatkuvasti taisteltava parhaan sarjojen ja elokuvien valikoiman takaamiseksi. Jos he eivät voi enää tehdä tätä, käyttäjät kokevat tarpeen vaihtaa toiseen palveluntarjoajaan.

Nousevien kilpailijoiden lisäksi piratismi voi olla myös riski Netflixin olemassaololle. Netflix kamppailee jo uusien tuotantojen oikeuksien ostamisesta, koska kilpailu on kovaa muiden suoratoistopalveluiden kanssa. Tämän vuoksi ihmisten on ostettava useita jäsenyyksiä eri palveluntarjoajilta voidakseen katsella kaikkia uusimpia elokuvia ja sarjoja. Jos Netflixistä tulee vähemmän käyttäjäystävällinen, se voi menettää asiakkaitaan laittomille palveluille.

Netflixin omat ainutlaatuiset tuotannot (Netflix Originals) ovat kalliita. Vuonna 2017 yritys investoi 2,5 miljardia dollaria uusiin tuotantoihin. Sarjan pitää olla suuri menestys, jotta saadaan hyvät tuotot. Netflixin onnistumisen todennäköisyys riippuu vahvasti käyttäjien mielipiteistä. Jos kiinnostus laskee tai jokin muu suoratoistopalvelu on tulossa yhä suositummaksi niin silloin kannattaa myydä Netflix-osakkeet.

Netflix-osakkeiden ostaminen muutamassa vaiheessa

Ennen kuin ostat Netflix-osakkeita, on tärkeää käydä läpi muutama vaihe. Ennen kuin sijoitat Netflixiin, sinun on tehtävä joitakin tutkimuksia. Selvitä analyysin avulla, onko yrityksellä paljon kasvupotentiaalia. Jos näin on, voit harkita Netflix-osakkeiden ostamista.

On kuitenkin välttämätöntä selvittää, sopivatko Netflixin osakkeet sijoitussuunnitelmaasi. Netflix on teknologia osake, jolla on melko korkea riski ja se mahdollisesti kasvaa merkittävästi. Kun ostat Netflix-osakkeita salkkuasi varten, sinun kannattaa tutkia, sopivatko tämäntyyppiset osakkeet muihin osakkeisiisi. Esimerkiksi, pettyisitkö jos menettäisit suuren osan sijoituksestasi? Ja onko sinulla tarpeeksi aikaa odottaa, jos markkinat kaatuvat odottamattomasti?

Jos olet varma, että haluat ostaa Netflix-osakkeita, sinun on avattava tili online välittäjällä. Välittäjä on osapuoli, joka antaa yksittäisille sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa osakkeilla. On suositeltavaa valita välittäjä, jolla on alhaiset transaktiokustannukset Amerikan markkinoille. Valitsemalla halvan välittäjän varmistat, ettet menetä rahaa maksamalla korkeita transaktiokustannuksia.

Kun teet tilauksen, sinun tulisi miettiä, kuinka monta osaketta haluat ostaa. Vastaus riippuu kokonaissummasta, jonka haluat sijoittaa. On erittäin suositeltavaa, että hajautat sijoituksesi. Hajauttamalla sijoituksesi vältät menettämästä suuren summan rahaa Netflix-sijoituksellasi. Kun käytät markkinatilausta, osakkeesi ostetaan suoraan. Kun käytät rajoitettua tilausta, voit määrittää hinnan, jolta haluat ostaa osakkeet.

Netflix Covid-19:n aikana

Maailmanlaajuisella Covid-19-epidemialla on ollut suuri vaikutus monien yritysten suorituskykyyn. Netflixille epidemia oli suotuisa. Ihmiset jäivät kotiin ja etsivät uusia viihde muotoja. Siksi Netflix sai tänä aikana paljon asiakkaita.

Netflixin historia

Netflix on perustettu vuonna 1997. Netflix on 100% laillinen, toisin kuin toiset suositut sovellukset, kuten Popcorn Time. Yritys ostaa lisenssejä tiettyjen elokuvien ja esitysten näyttämiseen useissa maissa. Vaikka yritys keskittyi aluksi pääasiassa Yhdysvaltojen markkinoihin, nykyään he ovat muuttaneet strategiaansa. Netflix valloittaa hitaasti muunkin maailman.

Netflixin kansainvälinen laajentuminen alkoi vuonna 2013. Netflixin osakekurssit nousivat hulluna tänä aikana. Euroopan markkinat ovat suuret ja netin nopeus paranee jatkuvasti. Tämä on osasyynä siihen, miksi Netflixin markkinat kasvavat jatkuvasti.

Yrityksen on tietysti tehtävä spekuloidaa. Netflix saavuttaa tämän pyytämällä käyttäjiään maksamaan kuukausimaksun, aivan kuten Spotify. Tämä näyttää toimivan paremmin kuin malli, jossa ihmiset maksavat jokaisesta erillisestä katsomastaan ​​elokuvasta.

Kasvaako Netflixin osakekurssi tulevaisuudessakin?

On vaikea määrittää jatkaako Netflixin osakekurssi nousuaan. Kun sijoitat Netflixiin, sinun on seurattava tarkasti kaikkea Netflixiä ympäröivää kehitystä. Osakekohtainen tuotto on erittäin alhainen, ja elokuvien ja ohjelmien kokoelmaa Netflixissä on päivitettävä jatkuvasti. Tämä kehitys maksaa aika paljon.

On kuitenkin myös pari kehitystä, jotka voivat johtaa parempiin tulevaisuuden tuloksiin. Esimerkiksi Netflix on tuottanut enemmän elokuvia ja ohjelmia kuin ennen, mikä voi johtaa lisenssi kustannusten laskuun. Netflixin tuottamat ainutlaatuiset sarjat ja elokuvat voivat myös houkutella uusia käyttäjiä alustalle. Lisäksi Netflix on julkaissut lisää elokuvia ja sarjoja 4K-muodossa.

Kuinka teet spekuloidaa Netflixillä?

Jos haluat ansaita spekuloidaa sijoituksillasi Netflixiin, sinun on noudatettava yleistä trendiä. Monet ihmiset tuntevat Netflixin. Tämän seurauksena monet ihmiset ostavat pari Netflixin osaketta olematta välttämättä ammatti​​sijoittajia. Tästä syystä pienillä uutisilla voi olla suuri vaikutus Netflixin osakekurssiin.

Yritä tehdä arvio uutisaiheiden vaikutuksesta Netflixiin. Jos teet tämän oikein ja ajoitat kaupat oikein, sinun pitäisi pystyä ansaitsemaan hyviä spekuloidaja Netflixin sijoituksillasi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *