DigiByten ostaminen: miten sijoittaa DigiByteen?

Jos haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin itse, et ole yksin. Eri kolikkojen hinnat nousevat taivaisiin säännöllisesti. Yksi kolikoista, joka on saanut paljon huomiota kryptoyhteisössä, on DigiByte. Jos haluat tietää, mikä DigiByte on ja onko siihen sijoittaminen hyödyllistä, jatka lukemista. Tässä artikkelissa kerromme kaiken tarvittavan DigiBytesta.

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Digibyte?

DigiByte (saatavilla säännösten mukaisesti) on kryptovaluutta, joka sopii hyvin mikrotransaktioiden nopeaan toteuttamiseen. Transaktion toteuttamiseen menee vain 15 sekuntia, mikä tarkoittaa, että voit lähettää rahaa muille käyttäjille hyvin nopeasti. Toinen DigiByten etu on, että sen turvallisuus on paljon parempi. Nämä päivitykset Bitcoiniin verrattuna tekevät DigiByteen sijoittamisesta mielenkiintoista.

Voit käydä kauppaa kryptolla Digibyte kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Digibyte:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Digibyte sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Digibyte.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Digibyte.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Digibyte ostetaan tilillesi!

Valuutan luonti

Ennen kuin katsomme projektia itseään, vilkaistaan ensin sen luontia. DigiByten loi tunnettu yrittäjä Jared Tate. Tämä yrittäjä oli kyllästynyt Bitcoinin turvallisuuteen ja nopeuteen. Siksi hän keksi jotain uutta ja loi DigiByten vuonna 2013, julkaisten lohkon tammikuussa 2014. Julkaisun jälkeen Tate omisti koko aikansa DigiByten kehittämiseen. Sen jälkeen projektin rahoitus on tullut lahjoituksista DigiByte-säätiölle. Päätavoitteena on luoda nopea ja turvallinen kryptovaluutta.

Mikä on DigiByte – projektin tavoite

DigiByten tavoite on luoda eräänlainen parempi versio Bitcoinista. DGB on erityinen kryptovaluutta, jossa uudet transaktiot eivät tule lompakon saldosta. Sen sijaan jokaisella kryptovaluutalla on oma tunnisteensa. Vasta kun käyttäjä lähettää kolikon jollekulle toiselle, kolikko katsotaan liikkeeseenlasketuksi. Tämä varmistaa, ettei kolikkoa voi “laskea liikkeeseen kahdesti”.

Yhden DigiByten louhimiseen menee 15-18 sekuntia. Jokainen viidestä louhinta-algoritmista luo lohkon noin 1,5 minuutissa. Jokaisessa lohkossa transaktion koot ovat rajallisia. DigiByte on ensimmäinen projekti, joka toteutti Segregated Witness -prosessin. Tämä on erityinen tekniikka, joka auttaa pitämään lohkoketjun pienenä ja skaalattavana. Koska se on nopein minkä tahansa kolikon lohko, DigiByte on yksi parhaista lohkoketjuista tähän mennessä.

DigiByte

DigiByten edut

Jos nyt harkitset DigiByteen sijoittamista, on tärkeää ymmärtää tämän projektin suurimmat edut. DigiByten suurin etu on, että lohkoketju on täysin turvallinen käyttää. Erityisintä on, että lohkoketjuverkko käyttää viittä louhinta-algoritmia, kun taas useimmat projektit käyttävät vain yhtä. Näiden viiden algoritmin tavoitteena on ehkäistä louhinnan hajautumista ja parantaa verkon turvallisuutta. Näiden lisäksi DigiByte on myös muita projekteja vakaampi. Tämän ansiosta lohkoketjua suojataan hakkerihyökkäyksiltä.

Jatkuvasti kehittyvien lohkoketjun teknisten päivityksien ja parannuksien lisäksi DigiByte julkaisi DigiStatsin syksyllä 2019. Tätä käytetään tarjoamaan interaktiivisia ja historiallisia lohkoketjutilastoja. Tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on helpompaa katsella tietoja lohkoketjussa. Tämä uusi teknologia mahdollistaa mobiili- ja maksukäsittelytapojen parantamisen.

DigiByte-säätiö

Vuonna 2020 yritys julkaisi DigiByte-säätiön. Tämä säätiö on suunniteltu auttamaan rahankeräystä yhteisössä. Säätiön nykyisenä tavoitteena on luoda kumppanuuksia projektiin sekä edistää tietoisuutta ja DigiByten hyväksyntää. Heinäkuussa julkaistiin 2020 DigiByten lahjoitusalusta. Tämä antaa lahjoittajille mahdollisuuden osallistua DigiByten ekojärjestelmän ylläpitoon. Se antaa heille myös äänioikeuksia DigiByte-säätiön päätöksiin, joihin yhteisön on osallistuttava.

DigiAssetsin tulevaisuus –DigiByteen sijoittaminen

DigiByten suurin tavoite on DigiAssets. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, dappsien ja ICO:n koko ekojärjestelmästä tulee integraalinen osa verkostoa. Meidän on korostettava, että jää nähtäväksi, tapahtuuko tämä todella. Se on kuitenkin tavoite, jonka parissa useat projektit jo työskentelevät. Jos DigiAssetsin julkaisu menestyy, DigiBytesta tulee järjestelmä, joka yhdistää useita parhaita kryptoprojekteja. Jos näin on, DigiByten hinta voisi nousta suuresti. Tämä voisi sitten olla hyvä idea sijoittaa DigiByteen.

DigiByteen sijoittaminen pörssissä

DigiByteen sijoittaminen ei ole huono idea, jos luulet tiimin onnistuvan. Jos haluat sijoittaa DigiByteen, sinun täytyy tehdä niin pörssin kautta. Eräänlaisena kryptopörssinä se on paikka, jossa toteutat transaktioita. Valitsemalla pörssin, kuten Bitvavon tai Bitvavo:n voit helposti sijoittaa DigiByteen itse. Jos päätät sijoittaa CFD-tuotteisiin, kolikkojen siirtäminen lompakkoon ei ole tarpeen. Jos valitset tavalliset kolikot, siirtäminen on kuitenkin hyödyllistä.

Päätelmä – pitäisikö sinun sijoittaa DigiByteen?

Jos haluat yksinkertaisen vastauksen siihen, onko DigiByteen sijoittaminen järkevää, tulet pettymään. Tämä vastaus riippuu täysin siitä, luuletko projektin onnistuvan vai et. Jos luulet, että DigiByten teknologiasta tulee vakio, ei ole huono idea sijoittaa DigiByteen. Pidä kuitenkin mielessä, että tämän tapahtuminen ei ole varmaa.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *