VeChain Thorin ostaminen: miten sijoittaa VeChain Thoriin?

Sijoittaminen kryptovaluuttoihin on tällä hetkellä erittäin suosittua. Yhä useammat ihmiset uskovat, että digitaalisilla valuutoilla voi olla tärkeä rooli tulevaisuuden rahoitusmaailmassa. VeChain on yksi projekteista, joita analyytikot ylistävät sen tulevaisuuden potentiaalin vuoksi. Koska on epätodennäköistä, että tunnet tämän kryptovaluutan, päätimme luetteloida tärkeimpiä tietoja tähän artikkeliin. Lukemalla sen tiedät tarkalleen, mikä VeChain Thor on ja mihin tätä kryptovaluuttaa voidaan käyttää!

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa VeChain Thorin?

VeChain Thorin ostaminen voi olla fiksua! VeChain Thor -kryptovaluutalla on ainutlaatuisia käyttötapoja, jotka voivat tuoda useita hyötyjä yrityksille. Sen avulla yritykset voivat esimerkiksi seurata tuotteitaan tuotannosta toimitukseen, jolloin se voi eliminoida väärennöksien markkinaa.

Voit käydä kauppaa kryptolla VeChain Thorin kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla VeChain Thorin:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon VeChain Thorin sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse VeChain Thorin.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa VeChain Thorin.
  5. Napsauta osta-painiketta.

VeChain Thorin ostetaan tilillesi!

Mikä on VeChain – lohkoketjun tavoitteet

Ennen kuin katsomme VeChain Thoria, on tärkeää keskittyä ensin VeChainiin. Tämä on projektin päälohkoketju. VeChain (VET) on yksi ensimmäisistä lohkoketjuista, jotka on rakennettu erityisesti yritystason asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi. Projektin kehittäjät yrittävät parantaa toimitusketjua ja tuotehallintaa erityisen lohkoketjun kautta.

Projektille on ominaista, että alusta tarjoaa käyttäjille useita eri toimintoja, joiden avulla toimitusketjuprotokollia voidaan määrittää paremmin. VeChainin avulla yritykset voivat helposti seurata suuria tietomääriä. Nämä tiedot voivat sisältää tietoa esimerkiksi tuotteiden laadusta, aitoudesta, varastointilämpötilasta ja kuljetuksen tilasta. Erityinen asia on, että VeChain tarjoaa kaikki nämä toiminnot luotettavasti hajautetun yritystoiminnan ekosysteemin kautta.

VeChain-ekojärjestelmän polttoaine

VeChain Thor, joka tunnetaan myös nimellä VTHO, eroaa hieman itse VeChainista. Sillä on kuitenkin äärimmäisen tärkeä rooli VeChain-ekojärjestelmässä. Tämä johtuu siitä, että VeChain Thor tarvitaan tietojen siirtämiseksi VeChain Thor -lohkoketjuun. Tämä tarkoittaa, että jokainen transaktio (tunnusten tai tietojen lähettäminen älysopimukseen) on maksettava VeChain Thorissa. Tämä on verrattavissa usealla tapaa NEO GAS:iin.

Miten paljon VeChain Thoria tarvitaan transaktion toteuttamiseksi? Tämä riippuu täysin lähetettävästä tietomäärästä. Yksinkertainen VTHO-transaktio maksaa yleensä 30 VTHO, kun taas tietorunsaan transaktion lähettäminen älysopimukseen voi maksaa 1000 VTHO. Tämä saattaa tuntua suurelta määrältä, mutta suurta tietomäärää lähettäville yrityksille se ei ole suuri summa.

Mikä on VeChainin käyttötarkoitus?

VeChain-lohkoketju voi olla erittäin hyödyllinen yrityksille. Tämä johtuu siitä, että lohkoketju keskittyy tekemään toimitusketjusta rehellisen: lohkoketjun avulla voidaan seurata, miten tuote liikkuu alkuperäisestä sijainnistaan toimituspaikkaan.

Tämä toiminnallisuus on erityisen houkutteleva luksusbrändeille. Tämä johtuu siitä, että niiden tuotteita väärennetään säännöllisesti ja sen tuloksena yritykset menettävät noin 500 miljardia dollaria vuosittain. VeChainin avulla potentiaaliset asiakkaat voivat varmistaa tuotteiden aitouden ja samalla tuottajat voivat seurata tuotteitaan ja antaa heille paremman käsityksen tuotteidensa elinkaarista.

THOR-tunnusta käytetään sitten maksamaan näiden toiminnallisuuksien käytöstä. Suuret yritykset ovat valmiita maksamaan tällaisesta tiedosta, minkä vuoksi VeChain Thor voi menestyä. VeChain Thoriin sijoittaminen ei siis ole huono idea!

Onko VeChain Thoriin järkevää sijoittaa?

Jos haluat sijoittaa VeChain Thoriin, etsi pörssistä koodi VET. Tämä tunnus toimii arvon generaattorina VeChain-lohkoketjussa. VeChain Thor voi välittää arvoa lohkoketjussa ja aktivoida älysopimuksia. Näin käyttäjät maksavat transaktioista Dappseissa (hajautettu sovellus), jotka toimivat VeChain-lohkoketjussa. Voit ostaa VET:iä tunnetuista pörsseistä, kuten Bitfinex tai Bitvavo.

VeChain-järjestelmä on määritetty niin, että liikkeeseen voidaan laskea yhteensä 86,712,634,466 VET. Tämä tarkoittaa, että se on niukka resurssi, mikä on hyvä hintaan nähden. Tällä hetkellä kolikko on kryptovaluuttamarkkinoiden 30 parhaan joukossa. Tämä osoittaa, että projekti on jo hyvin yleisön tiedossa ja se on jo saavuttanut suurta kasvua. Tämä ei tietenkään tarkoita, ettei hinta voi jatkaa nousuaan. Suhteellisen alhaisten riskien ja hyvien tulevaisuuden näkymien vuoksi se on kolikko, jota voit harkita, jos haluat ostaa altcoineja osakesalkkuusi.

VeChain Thor Energy

VeChain Thor ei ole ainoa tunnus, jota käytetään VeChain-lohkoketjussa. Olemassa on myös VeChain Thor Energy. Tämä erityinen tunnus toimii nopeampana valuuttana älysopimusten transaktioiden toteuttamiseksi. Nämä tunnukset eivät kuitenkaan ole julkisesti saatavilla, mikä tarkoittaa myös sitä, ettet aloittavana sijoittajana voi sijoittaa niihin. Vain kehittäjät käyttävät näitä tunnuksia sopimuksen toteutusmaksujen maksamiseen. Sijoittajana voit valita vain normaalin VeChain Thor -tunnuksen, joten pidä muistathan tämän sijoittaessasi.

Säilytä VeChain Thoria erillisessä lompakossa

Virhe, jonka usea sijoittaja tekee ostaessaan VeChain Thoria, on jättää kolikot pörssiin. Tämä on OK, jos haluat käydä kauppaa aktiivisesti, mutta muutoin kolikot on hyvä siirtää muualle. Tosiasia on, että on olemassa riski, että jonakin päivänä pörssi joutuu hakkeroinnin kohteeksi. Jos näin tapahtuu, voit jättää hyvästit VeChain Thorille. Siksi on aina järkevää siirtää kolikot luotettavaa lompakkoon, jos haluat olla turvassa.

Lompakon avulla olet tunnusten omistaja ja siten olet hallinnassa. Paperilompakot ovat hyvin helppokäyttöisiä, mutta eivät niin käteviä kuin muut vaihtoehdot. Suosittelemme siis valitsemaan ohjelmisto- tai laitteistolompakon. Laitteistolompakot tarjoavat parhainta suojaustasoa, mutta ohjelmistolompakot ovat paljon edullisempia. Jos valitset laitteistolompakon, Ledger on paras vaihtoehto.

Päätelmä –sijoittaako vai eikö sijoittaa VeChain Thoriin?

Jos näet VeChain Thorin lohkoketjun tulevaisuuden, valuutan lisääminen sijoituksiisi ei ole huono idea. Korkean tietoturvatason ja nimettömyyden ansiosta projekti voi houkutella suurta yleisöä. Tietenkin kysymys kuuluu, miten hallitukset reagoivat asiaan. Lopulta päätös on henkilökohtainen, ja voimme antaa neuvoa vain VeChain Thoriin sijoittamisesta. Lue myös muita tältä sivulta löytyviä artikkeleita.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *