eToro luotettavuus: Onko eToro huijaus?

eToro on välittäjä, jolla voit kokeilla monia palveluita ilmaiseksi. Tämän vuoksi monet ihmiset kyseenalaistavat sen, onko eToro huijaus. Tässä artikkelissa tarkastelemme, onko eToron käyttö turvallista. Näin voit itse päättää, onko yritys mielestäsi laillinen.

Löydöksemme: onko eToro huijaus?

Tutkimme eToroa laajasti ja totesimme, että eToro ei ole huijaus. eToro:sta välitetään joskus negatiivista kuvaa perustuen siihen, että sijoittajat alkavat treidaamaan ilman riittävää tietämystä. Sijoittaminen on riskialtista toimintaa, jolla voit menettää paljon rahaa. Jos kuitenkin teet oikeita päätöksiä, voit saavuttaa hyviä tuloksia eToron avulla.

Joka tapauksessa ei ole suositeltavaa sijoittaa suurta määrää rahaa suoraan eToroon. On viisaampaa harjoitella ensin demon kanssa. Näin ymmärrät kuinka ohjelmisto toimii ja voit tallettaa rahaa heti kun olet valmis siihen. Haluatko kokeilla eToroa ilmaiseksi? Käytä alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen demon tällä välittäjällä:

51 % sijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.51 % sijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

Onko eToro säännelty?

Luotettavia välittäjiä sääntelee yleensä virallinen laitos. Rahoitusalan sääntelyviranomaiset varmistavat, että rahoituslaitokset noudattavat sääntöjä. eToroa valvovat FCA, CySEC ja ASIC. Olemme tarkistaneet rekisteröinnit, ja eToro on todellakin rekisteröity näissä yhtiöissä. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen on noudatettava tiukkoja sääntöjä eikä se voi laittaa rahojasi ranttaliksi.

Laaja testaus

Testasimme eToron itse laajasti. eToro vaikuttaa 100% lailliselta. Olemme tallettaneet rahaa eToroon, avanneet muutaman position ja saanut rahaa takaisin. Kaikki tämä meni sujuvasti. Sosiaalisen kaupan osiossa näimme myös useita muita tyytyväisiä treidaajia. eToro ei todellakaan ole huijaus. Haluatko tietää, mitä saimme selville kokeillessamme eToroa? Laajassa eToro-katsauksessamme voit lukea kaiken mitä sinun tarvitsee tietää:

Miksi ihmiset sanovat eToron olevan huijaus?

eToro näyttää olevan täysin turvallinen ja luotettava. Jotkut ihmiset kuitenkin väittävät, että eToro on huijaus. Kuinka tämä on mahdollista? Jotkut ihmiset eivät ymmärrä, että voit menettää rahaa sijoittamalla. Kun aloitat sijoittamisen eTorolla, kaikkialla on selvästi sanottu, että voit menettää rahaa. Alusta tarjoaa myös erilaisia vaihtoehtoja, joilla voit hallita riskejäsi. Esimerkiksi stop lossilla voit estää menetyksiäsi kasvamasta liikaa. Voit myös nostaa rahaa tililtäsi milloin tahansa.

Jotkut ihmiset kuitenkin jättävät huomiotta varoitukset ja aloittavat uhkapelaamisen eTorossa. Sen sijaan, että ensin oppisivat sijoittamaan, he tallettavat välittömästi rahaa ja avaavat satunnaisia positioita. Tämä johtaa varmasti suuriin tappioihin pitkällä aikavälillä. Jotkut näistä häviölle jäävistä sijoittajista syyttävät omista virheistään välittäjää.

Haluatko ottaa vastuun treidauksiesi tuloksista? Siispä opettele nyt, kuinka voit sijoittaa paremmin eTorolla kattavan tutoriaalin avulla:

51 % sijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.51 % sijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän tarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

eToro-riskivaroitus

eToro on monivarainen alusta, joka tarjoaa sekä osakkeita että krypto-omaisuuksia ja mahdollistaa myös CFD-kaupankäynnin.

Huomaa, että CFD:t ovat monimutkaisia rahoitusvälineitä, joilla on suuri riski menettää rahaa nopeasti vivun vuoksi. 76% vähittäissijoittajista menettää rahaa käydessään CFD-kauppaa tämän tarjoajan kanssa. Mieti, ymmärrätkö kuinka CFD:t toimivat ja voitko kantaa suuren riskin rahojen menettämisestä.

Menneiden tulosten ei tule ottaa takeena tulevista tuloksista. Kaupankäynnin historia kattaa viimeiset 5 vuotta ja se ei ehkä ole riittävä perusta sijoituspäätöksen tekemiseen.

Kopio-kaupankäynti on salkunhoitopalvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd., joka on valtuutettu ja säännelty Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomission toimesta.

eToro USA LLC ei tarjoa CFD:itä ja kieltäytyy antamasta lausuntoa tai hyväksymästä vastuuta tämän julkaisun sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä, jonka on laatinut kumppanimme käyttäen julkisesti saatavilla olevaa, ei-entiteettikohtaista tietoa eTorosta.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *