eToro luotettavuus: Onko eToro huijaus?

eToro on välittäjä, jolla voit kokeilla monia palveluita ilmaiseksi. Tämän vuoksi monet ihmiset kyseenalaistavat sen, onko eToro huijaus. Tässä artikkelissa tarkastelemme, onko eToron käyttö turvallista. Näin voit itse päättää, onko yritys mielestäsi laillinen.

Löydöksemme: onko eToro huijaus?

Tutkimme eToroa laajasti ja totesimme, että eToro ei ole huijaus. eToro:sta välitetään joskus negatiivista kuvaa perustuen siihen, että sijoittajat alkavat treidaamaan ilman riittävää tietämystä. Sijoittaminen on riskialtista toimintaa, jolla voit menettää paljon rahaa. Jos kuitenkin teet oikeita päätöksiä, voit saavuttaa hyviä tuloksia eToron avulla.

Joka tapauksessa ei ole suositeltavaa sijoittaa suurta määrää rahaa suoraan eToroon. On viisaampaa harjoitella ensin demon kanssa. Näin ymmärrät kuinka ohjelmisto toimii ja voit tallettaa rahaa heti kun olet valmis siihen. Haluatko kokeilla eToroa ilmaiseksi? Käytä alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen demon tällä välittäjällä:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Onko eToro säännelty?

Luotettavia välittäjiä sääntelee yleensä virallinen laitos. Rahoitusalan sääntelyviranomaiset varmistavat, että rahoituslaitokset noudattavat sääntöjä. eToroa valvovat FCA, CySEC ja ASIC. Olemme tarkistaneet rekisteröinnit, ja eToro on todellakin rekisteröity näissä yhtiöissä. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksen on noudatettava tiukkoja sääntöjä eikä se voi laittaa rahojasi ranttaliksi.

eToro on turvallinen

Tietosi tallennetaan turvallisesti eToroon SSL-salauksella. Tallettamasi rahat säilytetään luotettavissa pankeissa. Rahan tallettaminen eToroon on siten turvallista. Lisäksi eToro taistelee aktiivisesti osapuolia vastaan, jotka pesevät rahaa tai käyttävät alustaa rikolliseen toimintaan.

etoro maksu

Laaja testaus

Testasimme eToron itse laajasti. eToro vaikuttaa 100% lailliselta. Olemme tallettaneet rahaa eToroon, avanneet muutaman position ja saanut rahaa takaisin. Kaikki tämä meni sujuvasti. Sosiaalisen kaupan osiossa näimme myös useita muita tyytyväisiä treidaajia. eToro ei todellakaan ole huijaus. Haluatko tietää, mitä saimme selville kokeillessamme eToroa? Laajassa eToro-katsauksessamme voit lukea kaiken mitä sinun tarvitsee tietää:

Miksi ihmiset sanovat eToron olevan huijaus?

eToro näyttää olevan täysin turvallinen ja luotettava. Jotkut ihmiset kuitenkin väittävät, että eToro on huijaus. Kuinka tämä on mahdollista? Jotkut ihmiset eivät ymmärrä, että voit menettää rahaa sijoittamalla. Kun aloitat sijoittamisen eTorolla, kaikkialla on selvästi sanottu, että voit menettää rahaa. Alusta tarjoaa myös erilaisia vaihtoehtoja, joilla voit hallita riskejäsi. Esimerkiksi stop lossilla voit estää menetyksiäsi kasvamasta liikaa. Voit myös nostaa rahaa tililtäsi milloin tahansa.

Jotkut ihmiset kuitenkin jättävät huomiotta varoitukset ja aloittavat uhkapelaamisen eTorossa. Sen sijaan, että ensin oppisivat sijoittamaan, he tallettavat välittömästi rahaa ja avaavat satunnaisia positioita. Tämä johtaa varmasti suuriin tappioihin pitkällä aikavälillä. Jotkut näistä häviölle jäävistä sijoittajista syyttävät omista virheistään välittäjää.

Haluatko ottaa vastuun treidauksiesi tuloksista? Siispä opettele nyt, kuinka voit sijoittaa paremmin eTorolla kattavan tutoriaalin avulla:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

eToro-riskivaroitus

eToro on useiden omaisuuslajien alusta, joka tarjoaa sijoittamista osakkeisiin ja krypto-omaisuuksiin sekä CFD-kaupankäyntiä.

Huomioi, että CFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niihin liittyy suuri rahan menettämisen riski velkavivun vuoksi. 71 % yksityissijoittajista menettää rahaa sijoittamalla tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin. Harkitse, haluatko ottaa suuren riskin menettää rahaa.

Aiemmat tulokset eivät ole takuu tulevista tuloksista.

Krypto-omaisuudet ovat epävakaita instrumentteja, jotka voivat vaihdella suuresti lyhyessä ajassa ja siksi ne eivät sovi kaikille sijoittajille. Muutoin kuin hinnanerosopimusten kautta krypto-omaisuuksien kaupankäynti ei ole säännösteltyä ja siksi se ei ole EU:n säännösten valvomaa.

Tekijä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *