Plus500:n saldo & rahan nostaminen

Plus500:lla voit tehdä nostopyynnön helposti. Tässä artikkelissa näytämme, miten voit nostaa rahaa nopeasti. Kun olet saanut saldoa, haluat varmasti käyttää summan jossain muualla.

Mitä ehtoja maksuun liittyy?

Ennen kuin voit nostaa rahaa, on tärkeää vahvistaa tili ensin. Sinun on annettava Plus500:lle kopio voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksesta, jotta se voi vahvistaa henkilöllisyytesi. Tämä on välttämätön toimenpide, koska Plus500 noudattaa eurooppalaisia ohjeita ja se toimii taloushallinnon viranomaisen alaisena, joka valvoo välittäjien asiakkaiden varojen käsittelemistä.

Miten nostaa rahaa Plus500:lta?

Upeaa, tilisi on nyt vahvistettu ja nyt on aika nostaa varat! Navigoi kohtaan varat Plus500-ohjelmistossa.

Plus500-varat

Napsauta sitten Nosta-painiketta.

Withdraw_money_Plus500

Täältä voit siirtää rahat pankkitilillesi. Täytä kenttään nostettava summa.

Rahan maksu Plus500

Miten nopeasti rahat maksetaan?

Normaalisti rahat siirretään tilillesi 1-3 arkipäivässä. Jos prosessissa kestää pidempään, voit ottaa yhteyttä Plus500-asiakaspalveluun. He voivat auttaa selvittämään ongelman.

Maksaako Plus500 todella?

Plus500 maksaa aina. Yritys on osa taloushallinnon viranomaista, ja tämän säännöksen vuoksi sen on noudatettava luottamuksellisuutta käsitellessään asiakkaiden varoja. Saamasi taloudellinen spekuloida, tai talletuksesi vähennettynä tappioillasi, voidaan aina nostaa täysin ehdoitta. Haluatko oppia lisää Plus500:n luotettavuudesta? Tästä artikkelista voit lukea kaiken tarvittavan Plus500:n luotettavuudesta.

Miten transaktio käsitellään?

Kun olet lähettänyt nostopyynnön, summa vähennetään tilisi saldosta. Jos pyyntöä ei vielä ole käsitelty, se voidaan edelleen peruuttaa. Tämän toimenpiteen voit tehdä itse. Plus500 voi myös peruuttaa nostopyynnön, kun sinulla on avoimia positioita, mutta tilillä on riittämättömästi rahaa.

Kun nostopyyntö on hyväksytty, sitä ei voida enää peruuttaa. Summa siirretään pankkitilillesi pian tämän jälkeen.

Ota huomioon, että voit nostaa vain käyttämättömän saldon. Jos sinulla on avoimia positioita, et voi nostaa näiden positioiden vaadittua marginaalia, kunnes olet sulkenut positiot.

Haluatko avata tilin Plus500:lle?Napsauta tästäja saat 40 000 $ demorahana!
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *