Onko Plus500 luotettava?

Useat miettivät, onko Plus500 luotettava välittäjä. Olen käynyt kauppaa Plus500:lla yli vuoden ajan, enkä tänä aikana ole kohdannut yhtäkään ongelmaa. Tässä artikkelissa keskustelemme tämän välittäjän luotettavuudesta, jotta voit itse päättää, haluatko aloittaa kaupankäynnin tällä alustalla.

Plus500-luotettavuuden tarkastus

  • Plus500 on noteerattu Lontoon pörssiin.
  • Kokeile treidaamista Plus500:lla riskittä demon avulla
  • Plus500-ohjelmisto on suomenkielinen.

Tutkimustemme mukaan Plus500 on täysin luotettava. Haluatko kokeilla kaikkia mahdollisuuksia demon avulla? Napsauta alla olevaa painiketta ja avaa demotili heti:

80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Plus500-ohjelmiston luotettavuus

Useat sijoittajat suhtautuvat Plus500:aan negatiivisesti, koska he eivät ymmärrä ohjelmiston toimintaa

Mikä on Plus500?

Plus500 on online-välittäjä, jossa voit käydä kauppaa CFD-osakkeilla, hyödykkeillä ja Forexilla. Plus500:lla voit käyttää innovatiivista WebTraderia. Toimeksiantoja käyttämällä voit automatisoida treidausaktiviteetteja hyvinkin paljon.

Voit käydä kauppaa Plus500:lla alkaen 100 $:lla. Lisäksi voit kokeilla treidaamista riskittä rajattomalla 40 000 $:n demolla. Demon avulla voit testata itse, onko Plus500 luotettava välittäjä.

Onko Plus500:n luotettavuus taattu?

Plus500 on ammattimainen välittäjä. Voit tarkistaa välittäjän luotettavuuden tarkistamalla, onko se rekisteröity valvontalaitokseen. Plus500CY Ltd:tä säätelee Cyprus Securities and Exchange Commission (#250/14). Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomitean asiakasrahastosääntöjen mukaisesti jokaisen asiakkaan varat säilytetään erillisellä asiakkaan pankkitilillä.

Negatiivisia kokemuksia?

Jos luet välittäjien arvosteluja, yleensä voit löytää muutamia negatiivisia kokemuksia. Jotkut näistä ”kokemuksista” ovat kilpailijoiden julkaisemia. Kun välittäjä haluaa voittaa kilpailijansa, sen käyttäytyminen voi olla epäeettistä. Internetistä löytyvät useimmat negatiiviset kokemukset ovat tyytymättömiltä aloittelevilta treidaajilta.

Monet sijoittajat eivät ymmärrä kaupankäynnin riskejä ja siksi he laittavat kaikki peliin. Kun he menettävät kaikki rahansa, he turhautuvat, mikä usein saa heidät purkamaan pahaa oloaan Plus500:een. Jos etsit objektiivisia arvosteluja, muista tarkistaa ammattimaiset verkkosivustot.

negatiivinen arvostelu Plus500

Miten Plus500 tienaa rahaa?

Useat saattavat ajatella sen olevan epäilyttävää, että Plus500 tarjoaa ilmaisen demon asiakkailleen. Tämä ei kuitenkaan ole yllättävää: kun voit kokeilla mahdollisuuksia ilmaiseksi, todennäköisesti myös tulet asiakkaaksi.

Plus500 ei aina veloita komissioita. Tämä johtuu siitä, että se tienaa rahaa spreadistä. Jokaisen transaktion kohdalla on ero CFD:n osto- ja myyntihinnan välillä. Veloittamalla pienen spreadin välittäjä voi tienata muutaman sentin jokaisesta treidatusta CFD-osakkeesta.

Missä Plus500 sijaitsee?

Plus500:n päätoimisto sijaitsee Haifassa, Israelin kauniissa rannikkokaupungissa. Yritys on kasvanut merkittävästi, joten sillä on toimistoja myös Lontoossa ja Sydneyssä.

On myös hyvä tietää, että voit sijoittaa itse Plus500-osakkeisiin. Viime vuosina osakkeet ovat suoriutuneet hyvin. Yritys on saanut kannattavia tuloksia vuoteen 2020 asti.

Kun rekisteröidyt Plus500:lle, aloitat kaupankäyntitoiminnan luotettavalla ja maineikkaalla alustalla.

Onko rahaa turvattu Plus500:ssa?

Plus500 osallistuu sijoitusyhtiöiden asiakkaiden korvausrahastoon, jota säädellään Kyproksen tasavallassa. Kaikkia asiakkaiden varoja säilytetään erillään olevalla asiakkaan pankkitilillä Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) -komission mukaisesti.

Asiakkaan varojen suojaaminen

Plus500 on luottamuksen arvoinen!

Plus500 on luotettava välittäjä ja rahoitusmarkkinaviranomainen varmistaa, että se myös pysyy sellaisena. Olen käynyt kauppaa Plus500:lla jo jonkin aikaa, ja se maksaa varat aina muutaman päivän kuluessa. Koska yritys säilyttää asiakkaiden rahoja erillisellä pankkitilillä, voit olla varma, että ne ovat täysin suojattuja. Tämän lisäksi voit kokeilla Plus500-alustaa täysin riskittä rekisteröimällä ilmaisen demotilin.

On tärkeää löytää välittäjä, jonka käyttäminen on mukavaa. Tutustu parhaiden välittäjien yleiskatsaukseen ja avaa ilmainen demotili usealle tarjoajalle. Näin voit kokeilla niitä täysin riskittä!

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *