Onko Plus500 huijaus?

Monet ihmiset miettivät, onko Plus500 huijaus. Tässä artikkelissa tarkastellaan onko asia niin. Onko Plus500-ohjelmisto 100% laillinen?

Vinkki: kokeile Plus500:a demolla

Etkö ole varma siitä, onko Plus500 hyvä? Sitten voi olla viisasta tutustua ensin välittäjään luomalla ilmainen demo-tili. Alla olevan painikkeen avulla voit avata ilmaisen demo-tilin Plus500-palvelussa:

80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Onko Plus500 huijaus?

Olemme tutkineet Plus500:ta, eikä se todellakaan ole huijaus. Plus500 on CFD-välittäjä, joka avaa yli 300 miljoonaa positioita avattu perustamisesta lähtien. Kun talletat rahaa Plus500:lle, rahasi ovat turvassa. Tutkimuksessamme osoitti seuraavat asiat:

  • Plus500 on ollut toiminnassa vuodesta 2008 lähtien, ja sillä on loisto rekisteri.
  • Plus500:lla oli yli 25 miljoonaa käyttäjää perustamisesta lähtien.
  • Yhtiö toimii yli 30 maassa.

Internetistä löysimme lukuisia positiivisia arvosteluja, mutta myös tavanomaisia ​​negatiivisia arvosteluja. Jotkut ihmiset kutsuvat Plus500:ta huijaukseksi, nämä ovat perusteettomia väitteitä. Tämä johtuu usein siitä, että ihmiset ovat menettäneet rahansa treidauksessa. He tuntevat itsensä huijatuiksi ja syyttävät näin ollen välittäjää.

Siksi on tärkeää muistaa, että kaupankäynti Plus500:ssa ei ole peliä. Kun treidaat Plus500:ssa, saatat menettää koko talletuksesi. On tärkeää käydä kauppaa vain rahalla, joka sinulla on vara menettää.

Plus500 scam or legitimate

Onko Plus500 laillinen?

Plus500 on laillinen yritys, joka on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Tutkiakseen yritystä tarkemmin kävin heidän toimistossaan. He jakavat viihtyisän toimistorakennuksen Microsoftin kanssa. Kaikki työntekijät syövät jäätelöä ilmaiseksi, ja heillä on jopa kuntosali rakennuksessa. Puhuin monien työntekijöiden kanssa, ja he kaikki ilmoittivat nauttivansa todella työskentelystä yrityksessä.

Plus500-office1

Luotettavan välittäjän ominaisuudet

Kun sijoitat rahaa online-välittäjän kanssa, on loogista murehtia luotettavuudesta. Joku voisi vain perustaa väärennetyn verkkosivuston ihmisten huijaamiseksi. Siksi online-välittäjää valittaessa on viisasta kiinnittää huomiota joihinkin ominaisuuksiin, jotka osoittavat sivuston luotettavuuden.

Plus500:ssa voit merkitä useampia näitä ominaisuuksia kuin useimmissa muissa verkossa palvelujaan tarjoavissa välittäjissä. Esimerkiksi Plus500CY Ltd on CySecin (#250/14) säätelemä. Kyseessä on itsenäinen viranomainen, joka valvoo tarkasti Euroopan finanssilaitosten käyttäytymistä.

Toinen ominaisuus, joka osoittaa Plus500:n luotettavuuden, on se, että yritys on listattu pörssissä. Koska Plus500-osaketta on saatavana Lontoon pörssissä, yrityksen on oltava avoin toimissaan. Pörssiyhtiönä sen on myös noudatettava lukuisia muita lakivaatimuksia.

Väitteet siitä ettei Plus500 maksa spekuloidaja

Kun haet netistä hakutermillä ‘Plus500-huijauksia’, törmäät joihinkin ihmisiin, jotka väittävät, että heille ei ole maksettu spekuloidaja. Plus500 kertoo kuitenkin, että nämä ihmiset ovat laiminlyöneet välittäjän ehtoja. He ovat esimerkiksi luoneet useita tilejä tai luoneet vääriä tietoja sisältävän tilin. Jos tällainen tulee ilmi, Plus500 sulkee näiden ihmisten tilit.

Netissä myös väitetään, että CFD-kaupankäynti ei tapahtuisi reilulla tavalla Plus500:ssa. Tämä johtuu lähinnä ihmisten tietämättömyydestä tätä sijoitusmuotoa kohtaan. CFD-kaupankäynti ei ole sama asia kuin osakkeisiin sijoittaminen. Sivustoltamme voit lukea lisätietoja CFD-sijoittamisesta Plus500:ssa.

Onko rahasi varmassa suojassa Plus500:ssa?

Kun talletat rahaa Plus500:lle, sitä käsitellään huolellisesti. Asiakkaiden rahat tallennetaan erilliselle tilille, eikä yritys sijoita tällä rahalla. Kun talletat rahaa Plus500:lle, voit olla varma.

Haluatko tietää, kuinka rahan nostaminen Plus500:ssa toimii? Lue tämä artikkeli!

Miksi suosittelemme Plus500:a täysin sydämin

Sitten kun olet perehtynyt riskeihin ja tapaan, jolla sijoitat CFD:iin, Plus500 on erinomainen välittäjä sinulle. Voimme suositella Plus500:ta täysin sydämin kaikille.

Plus500 tarjoaa sinulle seuraavat edut:

  • Helppokäyttöinen ohjelmisto ja mahdollisuus luoda ilmainen demo-tili.
  • Voit helposti käydä kauppaa sadoilla osakkeilla ja valuutoilla.
  • Hyödyt alhaisista transaktio palkkioista ja sinun ei tarvitse maksaa komissiota.

Plus500 ei ole huijaus: testimme mukaan tämä välittäjä on 100% legimaattinen. Plus500 on luotettava välittäjä, joka tarjoaa CFD-kaupankäyntiä alhaisilla maksuilla. Haluatko kokeilla kaupankäyntiä plus500 risk free -palvelulla? Klikkaa alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen demo-tilin Plus500:ssa:

80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *