Virtuaalinen sijoittaminen osakkeisiin & valuuttoihin

Etkö ole koskaan sijoittanut, mutta haluaisit tehdä niin? Siinä tapauksessa virtuaalinen osakemarkkinasijoitus voisi olla hyvä ratkaisu! Nykyään voit kokeilla virtuaalista online-treidaamista riskittä. Mutta miten virtuaalinen kaupankäynti toimii?

Mitä virtuaalinen sijoittaminen on?

Virtuaalisella kaupankäynnillä käytät online-kaupankäyntiohjelmaa. Virtuaalisen ohjelman avulla voit kokeilla mahdollisuuksia riskittä. Osakemarkkina on simuloitu ja voit käydä kauppaa esimerkiksi osakkeilla, hyödykkeillä, Forexilla ja optioilla.

Miten voit tehdä aktiivisia virtuaalisia sijoituksia?

Voit käydä kauppaa virtuaalisesti välittäjän, kuten eToron, ilmaisella ohjelmistolla. eToro tarjoaa CFD-kaupankäyntiä suosittuihin arvopapereihin. Voit avata tilin syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Sitten voit aloittaa kaupankäynnin arvopapereilla.

Haluatko kokeilla sitä? Napsauta alla olevaa painiketta luodaksesi oman virtuaalisen tilisi eTorolla heti.

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Miksi virtuaalinen kaupankäynti?

Kaikki on 100 % virtuaalista. Tämä tarkoittaa, ettet riskeeraa rahan menettämistä. Voit myös sijoittaa oikealla rahalla. Ohjelmistossa voit helposti myös vaihtaa oikean rahan tiliin.

Virtuaalinen tili on täydellinen taitojesi harjoittamiseen. Treidaamalla virtuaalisesti tutustut ohjelmistoon ja siihen, miten kaupankäynti toimii.

virtuaalinen treidaaminen etoro

Virtuaalinen kaupankäynti eToro:lla. Hinnat ovat havainnollisia.

Voiko kuka tahansa käydä kauppaa osakkeilla virtuaalisesti?

Osakkeiden treidaaminen tapahtui ennen fyysisesti. Pörssimeklarit matkustivat osakemarkkinoille ostaakseen ja myydäkseen osakkeita. Kommunikoinnin nopean kehityksen myötä paljon enemmän on mahdollista. Nykyään kuka tahansa voi käydä kauppaa osakkeista virtuaalisesti, ja koska markkinoista on tulossa yhä digitaalisempia, kustannukset ovat laskeneet merkittävästi.

Esimerkiksi eTorolla voit treidata osakkeita virtuaalisesti maksamatta kiinteitä komissioita transaktioista. Napsauta alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen virtuaalisen demotilin eTorolle:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Tiesitkö kaiken tämän olevan mahdollista?

  • Kuka tahansa voi myydä lyhyeksi: näin panostat laskevaan hintaan!
  • Voit käydä kauppaa osakkeilla jopa vain 100 eurolla.
  • Et maksa komissioita treidatessasi CFD:tä.
  • Saat osingon maksun aikana.
  • Voit kokeilla sijoittamista osakkeisiin 100 % ilmaiseksi demolla!

Haluatko kokeilla virtuaalista kaupankäyntiä itse? Napsauta alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen demon:

Mitä sinun pitäisi etsiä osakkeissa?

Osakkeet yleisesti liikkuvat arvaamattomammin kuin valuuttaparit. Koska osakkeiden markkina on pienempi, artikkeli hyvämaineisessa sanomalehdessä voi vaikuttaa osakekurssiin suuresti. Pitämällä uutisia tarkasti silmällä voit hyötyä näistä äkkinäisistä liikkeistä ja ostaa ja myydä osakkeita virtuaalisesti.

Kun ostat osakkeen, ilmaiset, että odotat osakkeen nousevan. Tässä tapauksessa tienaamasi raha hyvitetään tilillesi. Voit myös ilmaista, että luulet osakekurssin laskevan, jolloin tienaat rahaa, kun hinta laskee.

Haluatko oppia lisää osakekurssin ennustamisesta? Seuraavat artikkelit voivat auttaa:

Parempia tuloksia virtuaalisella sijoittamisella

On kaksi syytä, miksi virtuaalinen sijoittaminen voi olla hyödyllisempää kuin vanhanaikainen tapa ostaa osakkeita. Ensimmäinen syy on se, että voit käyttää velkavipua. Velkavipua käyttämällä voit myös ostaa huomattavan määrän osakkeita suhteellisen pienellä summalla ja hyötyä näin koko hintaliikkeestä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vipuvaikutteisiin instrumentteihin liittyy myös riski: tämän seurauksena saatat menettää koko talletuksesi nopeammin.

Toinen syy siihen, miksi virtuaalinen osakemarkkinasijoittaminen voi auttaa sinua tekemään kannattavampia sijoituksia, on se, että opit käytännön asioita, joita voit soveltaa oikealla rahalla sijoittamiseen. Kun pidät kirjaa tekemistäsi virheistä, voit estää tekemästä niitä uudelleen. Näin voit varmistaa paremmat sijoitustulokset ajan mittaan.

Mikä on paras tapa ymmärtää osakkeita?

Osakkeisiin sijoittaminen voi olla aluksi hieman hankalaa: vaihtoehtoja on loputtomasti! Voit esimerkiksi käydä kauppaa FTSE-indeksiin noteeratuilla osakkeilla ja Kreikassa treidatuilla osakkeilla. Itse aloitin keskittymällä muutamaan tiettyyn osakkeeseen: näin opit automaattisesti tunnistamaan kuvioita ja lisäät mahdollisuuksiasi saavuttaa kannattavia tuloksia.

Harjoittelu on paras tapa oppia ansaitsemaan rahaa osakkeilla. Välittäjällä voit helposti avata virtuaalisen tilin, jonka kautta voit kokeilla osakekauppaa täysin riskittömästi. Avaamalla positioita tilillesi saat selville, onnistutko tekemään myös kannattavia kauppoja!

Haluatko vertailla välittäjiä, joilla voit avata virtuaalisen tilin? Vertaa parhaita välittäjiä alla olevan painikkeen avulla.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *