Miten voit harjoitella sijoittamista?

Harjoittelemalla sijoittamista voit päästä hyvään alkuun aloittaessasi kaupankäynnin oikealla rahalla. Nykyään voit helposti harjoitella sijoittamista avaamalla demotilin online-välittäjällä. Useimmilla välittäjillä voit kokeilla kaupankäyntiä rajattomasti. Mutta miten tämä todella toimii?

Miten voit harjoitella sijoittamista?

Haluatko harjoitella osakkeiden ostamista ja myymistä? Voit tehdä niin avaamalla ilmaisen demotilin riskittä.

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen X-osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen X-osakkeet osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen X-osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Harjoittelemalla voit tutustua siihen, mikä toimii ja mikä ei. Ennen kuin aloitat, haluamme antaa sinulle vinkkejä, joiden avulla menestyt varmasti. Jokainen tekee virheitä alussa, mutta näitä vinkkejä käyttämällä vähennät niitä merkittävästi!

Miksi harjoitella kaupankäyntiä?

Harjoittelemalla sijoittamista saat käytännönkokemusta. Demohinnat vastaavat todellisia hintoja. Tulokset, joita voit saada harjoittelemalla, ovat siis verrattavissa tuloksiin, joita saisit myös oikeassa elämässä. Harjoittelemalla verkossa voit siis saada hyvän idean siitä, miten suoriutuisit oikeassa elämässä.

Harjoittelemalla sijoittamista voit päästä hyvään alkuun. Voit tutustua markkinoihin ja tutustua siihen, mitä ohjelmistossa voidaan tehdä. Näin voit kokeilla kaikenlaisia strategioita ja taktiikoita ja selvittää, mikä sopii sinulle.

Sijoittamisen lopullinen tavoite on saada spekuloidaa. Jos haluat lisätä menestymisen mahdollisuuttasi, voit toteuttaa laajoja analyyseja. Kaksi tunnetuinta analyysia ovat:

Mitä etuja sijoittamisen harjoittelulla on?

Suosittelen aina uusia sijoittajia harjoittelemaan sijoittamista ensin. Voit tehdä niin ilmaisella demotilillä välittäjällä, mutta voit myös seurata virtuaalisia positioitasi paperilla.

Sijoittamalla harjoittelutilillä voit tutkia eri sijoitustuotteita. Näin saat paremman tunteen eri sijoituksista ja opit toteuttamaan hyviä analyysejä.

Koska et riskeeraa rahaa harjoitustilillä, voit kokeilla eri päätöksiä. Näin voit oppia, mikä on paras tapa käsitellä vahvoja hintavaihteluja. Harjoitustilien avaaminen eri välittäjillä on myös hyvä tapa kokeilla eri välittäjiä ja ohjelmistoja.

sijoittamisen harjoittelu

Mitä haittapuolia harjoittelutilillä on?

Harjoittelutilin käyttämiseen liittyy kuitenkin myös haittapuolia. Jotkut sijoittajat rikastuvat nopeasti: he painavat satunnaisia painikkeita ja saavat kymmenien prosenttien tuoton välittömästi. Tietenkään uhkapelaaminen ei ole sijoitusstrategia: tee siis sijoituspäätöksesi aivan kuin sijoittaisit oikealla rahalla.

Harjoitustili ei myöskään valmistele sinua suoraan “raakaan todellisuuteen”. Pelon, toivon ja ahneuden tunteet usein puuttuvat, koska sijoitat epäaidolla rahalla. Kun siirryt oikeaan rahaan, yhtäkkiä voi olla vaikeaa sijoittaa järkevästi. Siksi on tärkeää harjoittaa sijoittamista oikealla rahalla hitaasti: talleta esimerkiksi ensin pieni rahasumma.

Kaiken kaikkiaan on tärkeää kiinnittää huomiota demotilin ehtoihin. Kun harjoittelet välittäjällä, saat suuren summan rahaa. Esimerkiksi Plus500:lla käyt kauppaa 40 000 $:n demotilillä. Suurella summalla on helppo hajauttaa riskejä, jolloin voit käyttää parempaa kaupankäyntistrategiaa. Siksi on järkevää käyttää samaa strategiaa demolla treidaamisessa kuin oikeassakin elämässä.

Miten saat parhaita tuloksia harjoitustilillä?

Se, mitä saat irti harjoittelutilistä, riippuu suuresti sinusta. Saatat painella vain nappeja ja oppia hyvin vähän. Jos tämä on strategiasi, saat todennäköisesti epätyydyttäviä tuloksia oikealla tilillä.

On hyvä ottaa harjoittelu tosissaan. Ennen kuin aloitat harjoittelun, laadi suunnitelma: milloin avaat sijoituksen ja mistä syystä? Harjoittelutilin avulla voit sitten testata ja optimoida strategiaasi. On tärkeää tutkia sijoituspäätöksiä kriittisesti: olitko esimerkiksi ahne? Etkö noudattanut sääntöjä? Vai eikö strategia toimi?

Kun arvioit päätöksiäsi jatkuvasti, voit kehittää strategian, jota voit käyttää oikealla rahalla. Ja silloinkin, kun aloitat sijoittamisen oikealla rahalla, on tärkeää jatkaa arvioimista. Näin saat parhaita tuloksia.

Aloita menestyksekkäästi muutamalla vinkillä

  • Käytä aina stop loss -menetelmää: näin voit rajoittaa tappioitasi!
  • Takaa suotuisa riski-tuottosuhde.
  • Älä riskeeraa enemmän kuin muutama prosentti mihin tahansa positioon.
  • Älä sijoita kaikkia säästöjäsi: rakenna sitä hitaasti tottuaksesi kaupankäyntiin.
  • Älä avaa positioita satunnaisesti: käytä strategiaa.
  • Menestyneet sijoittajat ottavat tappionsa: sulje tappiolliset positiot!

Paras tapa harjoitella kaupankäyntiä on avata demotili. Useat välittäjät mahdollistavat online-kaupankäynnin kokeilemista täysin riskittä. Haluatko kokeilla, mikä demo on paras käyttää sijoittamisen harjoitteluun? Napsauta sitten alla olevaa painiketta:

Harjoittelemisesta oikeaan rahaan

Kun olet harjoitellut tarpeeksi, voit aloittaa treidaamisen oikealla rahalla. Siirtyminen demorahalla treidaamisesta oikeaan rahaan voi olla suuri muutos. Tappiot ovat vaikeampia, kun kyseessä on oma rahasi. Jotkut sijoittajat panikoivat ja menettävät talletuksensa heti.

Siksi alussa on tärkeää määrittää tavoitteesi etukäteen eikä vain säädellä stop loss– ja take profit -toimeksiantoja. Säädät niitä vain, kun ne sopivat strategiaasi eikä siksi, että pelkäät hävitä. Parhaat sijoittajat sijoittavat aina suunnitelman mukaisesti.

Miten pitkään sijoittamista tulisi harjoitella?

Tähän kysymykseen ei ole tiettyä vastausta. Jokainen sijoittaja ei tarvitse saman verran harjoittelua. Joillakin on parempi lahjakkuus kuin muilla. On kuitenkin fakta, että jokaisen täytyy harjoitella parantuakseen. Et kuitenkaan synny osakeguruksi.

Joka tapauksessa on pysyä nöyränä. Hyväksy se tosiasia, ettet synny täydellisenä ja etsi aina tapoja parantaa sijoitusstrategiaasi. Ei koskaan ole huono asia testata uusia strategioita kattavasti. Laita rahaa vain strategioihin, jotka ovat todistautuneet hyviksi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *