Päiväkauppa: tienaa rahaa käymällä kauppaa osakkeista

Päiväkauppa on yksi mielenkiintoisimmista tavoista ansaita rahaa internetin kautta. Päiväkaupan avulla voit ostaa ja myydä osakkeita nopeasti. Voit ansaita paljon rahaa, jos teet oikeita päätöksiä. Mutta miten päiväkauppa toimii? Ja miten varmistat kannattavan tuloksen? Tästä artikkelista saat selville kaiken, mitä sinun tulee tietää päästäksesi alkuun!

Tiesitkö tämän päiväkaupasta?

  • Voit tehdä päiväkauppaa 24/7: päätä itse työaikasi!
  • Voit ostaa ja myydä osakkeita minuuteissa.
  • Voit ansaita spekuloidaa, vaikka osake suoriutuisi heikommin.
  • Voit kokeilla riskitöntä päiväkauppaa ilmaisella demolla.

Haluatko aloittaa osakekaupan? Sitten on viisasta kokeilla ensin ilmaisella demolla. Käytä alla olevaa painiketta nähdäksesi, millä välittäjillä voit avata demon ilmaiseksi:

Miten tienata rahaa käymällä kauppaa osakkeilla?

Voit ansaita rahaa käymällä kauppaa osakkeilla usealla eri tavalla. Päiväkauppiaana voit halutessasi sijoittaa osakkeisiin aktiivisesti. Vaihtoehtoisesti voit käyttää osakkeita pitkän aikavälin tulojen hankkimiseen.

Päiväkauppiaana toimiminen

Päiväkauppiaana voit ostaa ja myydä osakkeita lyhyellä aikavälillä hyödyntääksesi sekä nousevia että laskevia hintoja. Nykyään voit myydä osakkeita lyhyeksi millä tahansa modernilla välittäjällä, mikä tarkoittaa, että voit ansaita rahaa välittömästi hinnan laskiessa. Lyhyeksi myyminen antaa enemmän mahdollisuuksia ansaita korkeaa tuottoa kuin perinteinen sijoittaminen.

Lyhyeksi myymisen, avulla voit hyötyä kaikista markkinaolosuhteista. Osakekurssit voivat nousta ja laskea pitkin päivää ja molemmissa tapauksissa voit tehdä spekuloidaa. Perinteisessä sijoittamisessa yleensä ansaitset spekuloidaa vain, kun hinta nousee.

tienaa rahaa osakkeista vinkit

Elannon tienaaminen osakkeista

Voit rakentaa tulojasi käymällä kauppaa osakkeista. Voit tehdä näin ostamalla osakkeita, joilla on suuri potentiaali. Kannattavat yritykset maksavat usein osinkoja. Osinko on osa voitosta, joka jaetaan osakkeenomistajille.

Älykkäät aktiiviset kauppiaat eivät käy ainoastaan päiväkauppaa. Voi olla viisasta lukita osa voitoistasi pitkäaikaisiin osakkeisiin. Käyttämällä tätä strategiaa voit rakentaa vaurautta sekä tuloja. Päivän kaupankäyntivinkki on, että älä panosta kaikkia rahoja yhteen strategiaan. Tällä tavalla onnistumismahdollisuutesi kasvavat huomattavasti!

Mitkä ovat päiväkaupan perusasiat?

Päiväkauppaa käydessäsi käyt kauppaa osakkeilla hintavoiton saamiseksi. Pidät osakkeita hallussasi usein lyhyen aikaa ja yrität saada korkeaa tuottoa tänä aikana. Tämä sijoitustapa on osakesalkun rakentamisen vastakohta, jonka avulla pyrit kasvattamaan varallisuuttasi pitkällä aikavälillä.

Miten aloittaa päiväkauppiaana?

Jos haluat aloittaa kaupankäynnin osakkeilla päiväkauppiaana, on parasta avata välitystili. Voit avata demotilejä ja oikeita tilejä useimmilla välittäjillä. Demotilillä voit harjoitella täysin riskitöntä osakekauppaa fiktiivisellä summalla, kun taas live-tilillä voit aloittaa kaupankäynnin oikealla rahalla heti.

Napsauta tästä verrataksesi eri välittäjiä & avaa ilmainen (demo)tili >>

päiväkauppa etoro

Välittäjän kaupankäyntiohjelmistolla voit helposti käydä kauppaa eri osakkeilla!

Mikä on paras tapa aloittaa?

Taitavan pääomakauppiaan ei pitäisi pystyä käsittelemään vain numeroita: itse asiassa numeroilla on vain rajallinen rooli. Loppujen lopuksi ajattelutapasi on kaupankäyntistrategiasi tärkein osa. Kun kehität toimivan järjestelmän ja alat ansaita rahaa, jatka tämän järjestelmän seuraamista.

Itse asiassa järjestelmäsi on kuin kumppanisi: yhdessä sekä hyvinä että huonoina aikoina. Erityisesti jälkimmäinen voi olla hankala, mutta muista, että hyvät kauppiaat katkaisevat tappiolliset kaupat aikaisin. Samoin hyvinä aikoina treidaajat sulkevat positionsa liian nopeasti. Näin he eivät hyödy täydestä liikkeestä. Ajattele siis aina järkevästi ja päätä tavoitteesi etukäteen!

Asettamalla omat säännöt ja noudattamalla niitä voit käydä kauppaa osakkeilla järkevämmin ja menestyksekkäämmin.

Viimeisiä osakevinkkejä

Tietenkin treidaajana haluat hyviä tuloksia. Siksi on tärkeää sijoittaa järkevästi. Tärkeä vinkki on seurata trendiä mahdollisimman paljon. Kun markkinat ovat olleet nousussa monta kuukautta peräkkäin, on riskialtista lyödä vetoa laskusta.

Toinen vinkki aktiivisille treidaajille on aina käyttää stop loss -toimeksiantoa. Stop loss -toimeksiannon avulla voit asettaa arvon, jolla otat tappion automaattisesti. Tämä estää menettämästä koko sijoitustasi yhden huonon sijoituksen vuoksi.

Kolmas vinkki on, että älä heti pidä itseäsi rikkaana. Sijoittaminen on taito, joka täytyy oppia, ja ainoa tapa todella oppia sijoittamaan osakkeisiin on harjoitella paljon. Voit opetella avaamalla ilmaisen demon välittäjälle.

Neljäs vinkki on muistaa, että suurempi spekuloida tarkoittaa yleensä suurempaa riskiä. Menetät todennäköisemmin suuria summia rahaa, jos käytät spekulatiivisia sijoitustuotteita. Sijoita siis aina vain tavoilla, jotka sopivat luonteeseesi. Pitääkö suuren rahasumman menettäminen sinua hereillä öisin? Silloin kannattaa keskittyä johonkin muuhun.

Lopuksi on tärkeää ymmärtää ero keskimääräisen tuoton ja kokonaistuoton välillä. Osakkeita ostavat ihmiset ansaitsevat keskimäärin 8 % vuosituoton. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että saisit tämän tuoton joka vuosi. Yhtenä vuotena voit saada 30 % tuoton ja toisena vuonna menettää 20 %. Aktiiviset sijoittajat siis voittavat pitkällä aikavälillä.

osakekauppa

Opi minun kokemuksistani

Nuorempana ajattelin rikastuvani osakekaupalla. Avasin tilin eToro:lle ja aloin käydä kauppaa muutamalla sadalla dollarilla. Minulla ei oikeastaan ​​ollut strategiaa: katson kaavioita ja avasin satunnaisia ​​​​positioita hintakuvioiden perusteella.

Joskus tämä toimi erittäin hyvin. Kun olin koulussa, katsoin puhelintani ja näin, että tienasin 800 dollaria osakepositiosta, vaikka panostin vain 100 dollaria. Käytin kerrointa, jonka avulla voin ottaa suuremman position. Muina viikkoina kuitenkin myös menetin satoja dollareita.

Tästä syystä on tärkeää olla ajattelematta olevasi rikas liian nopeasti. Osakekaupan avulla voit ansaita paljon rahaa, mutta se on myös erittäin riskialtista. Käy siis kauppaa vain varoilla, jotka sinulla on todella varaa menettää. Näin sinulla on aina hauskaa!

Virheet, joiden vuoksi et saa tuottoa osakekaupasta

Kukaan ei ole täydellinen. Jos todella haluat hyötyä osakekaupasta, sinun on vältettävä näitä tyypillisiä virheitä.

Odotat turvallisuutta

Osakkeisiin sijoittaminen ei ole koskaan turvallista. Jos odotat turvallista hetkeä, jäät paitsi. Erityisesti kriisiaikoina voit tienata paljon rahaa sijoittamalla. On kuitenkin tärkeää tehdä oikea päätös. Pelko on voimakas tunne, mutta mitä pelko on tuonut ihmiskunnalle? Ei muuta kuin tappiota!

Odota matalampaa hintaa

Saita sijoittaja ei osta osakkeita edes erittäin houkuttelevilla hinnoilla. Totuus on, että kukaan ei voi ennustaa, miten osakekurssi kehittyy. Näetkö mahdollisuuden? Silloin on paras aika ostaa. Kukaan ei tiedä varmasti, laskevatko hinnat edelleen.

Sijoitat “hauskoihin” osakkeisiin

Amatöörit käyvät kauppaa vain mielenkiintoisilla osakkeilla. Osakkeiden ostaminen ja myyminen, koska pidät brändistä, ei ole voittava strategia. Mieti, onko yrityksellä potentiaalia olla kannattava tulevaisuudessa. Jos näin on, voit päättää ostaa osakkeen.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *