Miten ostaa Aurora Cannabis -osakkeita?

Marijuanaosakkeet ovat nousemassa pilviin! Ja hyvästä syystä: marijuanan laillistamisen jälkeen monissa osissa Pohjois-Amerikkaa, useat mielenkiintoiset yritykset ovat saaneet alkunsa. Esimerkki vastaavasta yrityksestä on Aurora Cannabis. Harkitsetko sijoittamista Aurora Cannabis -osakkeisiin? Tällä sivulla voit lukea, miten voit ostaa Aurora Cannabis -osakkeita.

Mistä ostaa Aurora -osakkeita?

Kannabisosakkeet ovat erittäin epävakaita, eikä Aurora Cannabis ole poikkeus. Tämän osakkeen hintakehitys on vähän kuin Bitcoinin. Paras tapa reagoida tähän tilanteeseen on sijoittaa aktiivisesti osakekurssiin.

Haluatko ostaa Aurora -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Aurora osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Aurora -osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Aurora -osakkeet osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Aurora -osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Aurora Cannabiksen nykyinen osakekurssi?

Mietitkö Aurora Cannabis -osakkeen nykyistä hintaa? Alla olevassa kuvassa voit nähdä, miten Aurora Cannabiksen CFD suoriutuu. Voit myös avata position suoraan alla olevista painikkeista.

Onko Aurora Cannabikseen sijoittaminen viisasta?

Aurora Cannabikseen sijoittaminen ei aina onnistu hyvin: 150 Kanadan dollarin huipulta valuuttakurssi on pudonnut hieman yli 10 Kanadan dollariin. Aktiivisena sijoittajana voit hyödyntää näitä jyrkkiä laskuja avaamalla lyhyen position. Sijoittajana saatat kysyä itseltäsi, onko Aurora Cannabis -osakkeisiin sijoittaminen edelleen mielenkiintoista.

Osake menestyi huonosti vuosina 2019 ja 2020, koska johto käytti paljon rahaa epäviisaasti. Vuonna 2020 uusi johto on tehnyt tarvittavia parannuksia: jotkut pienemmät tuotantolaitokset suljetaan, jotta voidaan hyötyä mittakaavaeduista.

Juridisesta näkökulmasta katsottuna Aurora Cannabis voisi myös olla parempi tulevaisuudessa: esimerkiksi Kanadan kannabismarkkinat ovat avautumassa entisestään. Erilaisten uusien tuotteiden, kuten kannabisjuomien ja e-savukkeiden, lanseerauksen myötä yhtiön mahdollisuudet paranevat entisestään.

Silti sijoitus Aurora Cannabikseen voi osoittautua huonoksi: kuudessa vuodessa yritys lisäsi osakkeiden määrää 11 800 %:lla kerätäkseen lisää pääomaa. Lisäksi yrityksen on vaikea kilpailla laittoman markkinan kanssa, koska pimeän kaupan tuotteet ovat verovapaita. Aurora Cannabiksen tulevaisuuteen liittyy siis paljon epävarmuutta: kysymys on vain siitä, onko järkevää ostaa osakkeita juuri nyt.

Aurora Cannabiksesta lyhyesti

Pohjois-Amerikassa yhä useammat paikat ovat saaneet luvan tuottaa ja myydä kannabista. Tämä koskee yleensä kannabista lääketieteellisiin käyttötarkoituksiin. Voit hyötyä tästä kehityksestä sijoittamalla marijuanaosakkeisiin. Näihin osakkeisiin sijoittaminen voi olla mielenkiintoista. Esimerkki yrityksestä, johon voit sijoittaa, on Aurora Cannabis.

Aurora Cannabis on tunnettu lääkekannabiksen tuottaja. Yrityksen päämarkkina on Kanada. Vuonna 2016 saavutettiin ensimmäinen liikevaihto. Vuonna 2018 kannabista tuotettiin noin 570 000 kiloa. Kesällä 2018 kannabiksen tuotanto ja käyttö laillistettiin Kanadassa. Tämä laillistaminen Kanadassa tarjoaa uusia mahdollisuuksia Aurora Cannabikselle.

Sijoittaminen Aurora Cannabikseen

Kannabikseen sijoittaminen?

Onko Marijuanaan sijoittaminen järkevää? Siitä on tulossa laillisempaa yhä useammassa maassa. Siksi näkymät ovat optimistiset. Tämä on markkina, jolla on todellista potentiaalia. Tutkimuksen mukaan markkina voi kasvaa valtavasti. Laillinen marijuanan viljely voisi olla 75 miljardin dollarin liiketoiminta vuoteen 2030 mennessä.

Nämä eivät ole epärealistisia lukuja. Laittoman marijuanamarkkinan arvo oli arviolta 50 miljardia dollaria vuonna 2018. Laillisen kannabiksen liikevaihto vuonna 2018 oli 6,7 miljardia dollaria. Vuoteen 2030 mennessä voidaan saavuttaa 75 miljardin dollarin liikevaihto, jos kokonaismarkkina kasvaa 3 prosentilla 12 vuodessa. Ihmisten on siirryttävä laittomista osapuolista laillisiin vaihtoehtoihin tämän kasvun saavuttamiseksi.

Nopeasti kasvava yritys

Cam Battley on Aurora Cannabiksen johtaja. Mitä hänellä on sanottavaa yrityksestä? Yritys kasvaa kilpailijoitaan nopeammin. Kannabisyritys on kooltaan maailman toiseksi suurin, ja sillä on toimintaa 18 maassa.

Aurora Cannabis tuottaa kannabista täysin kasvihuoneissa. Lasikaton kautta se voi hyötyä auringon lämmöstä. Voimme myös seurata ympäristötekijöitä, kuten kosteutta ja lämpötilaa. Tuotantotehokkuus on niin korkea, että voimme tuottaa marijuanaa alle dollarilla grammalta.

Lääkinnällisen marijuanan markkina on epävakaa

Marijuanaan sijoittaminen ei ole riskitöntä. Monet kannabista tuottavat yritykset ovat kasvaneet. Vastatakseen lääketieteellisten marihuanatuotteiden kysyntään ne ovat lisänneet tuotantoa. Yrityksien kannabiksen hinta voi kuitenkin vaihdella. Kannabiksen osakekurssit ovat myös epävakaat. Tämän seurauksena osakkeen arvo voi nousta tai laskea merkittävästi.

Voit hyötyä tästä sijoittamalla aktiivisesti Aurora Cannabis -osakkeisiin. Seuraamalla uutisia voit surffata hysterian ja paniikin aaltoja.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *