Kuinka voit ostaa Applen osakkeita?

Apple on yksi tunnetuimmista yrityksistä maailmassa. Se on yksi harvoista yrityksistä, joiden arvo ylittää 1.000 miljardia USD. Jos olisit ostanut muutaman osakkeen lanseerauksen yhteydessä, olisit nyt hyvin varakas. Mutta sijoittaminen Appleen voi silti olla mielenkiintoista tänä päivänäkin. Tästä artikkelista löydät laajan analyysin Applen osakkeiden ostamisesta. Voit myös tutustua Applen osakkeiden nykyiseen osakekurssiin täällä.

Mistä voit ostaa Applen osakkeita?

Apple on yritys, joka on saavuttanut hyviä tuloksia vuosi toisensa jälkeen. Oletko varma, että kasvu jatkuu myös tulevaisuudessa? Sitten Applen osakkeiden ostaminen voi olla erittäin mielenkiintoista! Haluatko ostaa Apple -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Apple -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Apple osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Apple osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Apple osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Applen nykyinen osakekurssi?

Oletko utelias tietämään Applen nykyisen CFD osakekurssin? Alla on kaavio, joka näyttää viimeisimmän hintakehityksen. Voit myös avata kaupankäynti position painikkeilla.

Osakkeen Apple yritystiedot

Alta näet osakkeen Apple tärkeimmät yritystiedot.

Apple-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Apple, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Apple on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Apple osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Apple hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Apple kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Apple hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Mitä Apple tekee?

Apple tunnetaan pääasiassa iPodin, iPhonen ja iPadin valmistajana. Pitkä historia edeltää näitä menestyviä tuotteita. Yritys sijaitsee Cupertinon kaupungissa Kaliforniassa. Vuonna 2011 Steve Jobs ilmoitti, että Cupertinoon rakennetaan uusi avaruusaluksen muotoinen päämaja. Uusi pääkonttori, jossa on tilaa 15 000 työntekijälle, vihittiin käyttöön vuonna 2017.

Kuinka ostaa Applen osakkeita?

Ennen kuin voit ostaa Applen osakkeita, sinun on käytävä läpi muutama vaihe. Nämä asiat on otettava huomioon ennen kuin sijoitat yritykseen.

Sijoita strategiaa ja analyysiä käyttäen

Ei ole viisasta ostaa ja myydä osakkeita sattumanvaraisesti. Siksi on suositeltavaa ensin tutkia, onko hyvä aika sijoittaa Appleen. Voit tehdä tämän esimerkiksi soveltamalla fundamenttianalyysiä tai teknistä analyysiä.

Analyysin perusteella voit sitten päättää, mihin hintaan ostat ja mihin hintaan myyt osakkeen uudelleen. Päättämällä tämän ennen sijoituksen avaamista vältät tekemästä vääriä sijoituspäätöksiä jos joudut negatiivisten tunteiden valtaan.

Sijoita Appleen vain rahalla, jota et välttämättä kaipaa pitkällä aikavälillä. Sinulla on oltava tarpeeksi rahaa perus kulujen kattamiseen. Lyhyellä aikavälillä osakkeella voi mennä huonosti. Tässä tapauksessa on tärkeää, ettet tee päätöksiä paniikin alla.

Valitse hyvä välittäjä

Monet ihmiset aliarvioivat kustannusten merkityksen sijoittamisessa. Kun maksat korkeat transaktiokustannukset, menetät rahaa turhaan. Pitkällä aikavälillä tämä voi maksaa jopa tuhansia. Aina kun maksat transaktiomaksuja, et voi sijoittaa tätä rahaa uudelleen. Tämä vähentää merkittävästi yleistä kannattavuutta.

Oletko utelias selvittämään kuinka kallista sijoittaminen on eri osakevälittäjillä? Käytä alla olevaa painiketta verrataksesi parhaita välittäjiä heti:

Tilauksen tekeminen

Kun olet valinnut hyvän osakevälittäjän, sinun tarvitsee vain tehdä tilaus. Voit valita markkina- ja rajoitetun tilauksen välillä . Markkinatilaus toteutetaan välittömästi käytettävissä olevaan hintaan ja rajoitettu tilaus toteutetaan määrittämälläsi hinnalla.

Markkinatilaus on usein houkuttelevin sijoittajille, jotka pitävät osaketta pitkällä aikavälillä. Rajoitettu tilaus on erityisen hyvä päiväkauppiaalle, joka haluaa vaikuttaa paljon siihen milloin sijoitus avataan.

Joissakin tapauksissa voi olla houkuttelevaa asettaa stop loss. Stop lossin avulla vältät suuren rahamäärän menettämisen osakekohtaisella sijoituksellasi. Positiosi suljetaan siten automaattisesti tietyllä hinnalla.

Apple

Mikä tekee Appleen sijoittamisesta mielenkiintoista?

Ennen kuin ostat Applen osakkeita, sinun tulisi tietää, mikä tekee yritykseen sijoittamisesta kiinnostavaa. Alla tarkastellaan joitakin argumentteja Applen osakkeiden ostamiseksi.

Nerokasta innovaatiota

Apple on aina ollut tunnettu kekseliäistä innovaatioistaan. Yhtiö on yllättänyt maailman useita kertoja uusilla tuotteillaan. Yritys keksi ensimmäisen älypuhelimen. Nokia ajatteli tuolloin, ettei se saisi Applea kiinni kehityksessä, mutta lopulta älypuhelimista tuli uusi standardi. Apple keksi myös yhden ensimmäisistä tableteista.

Kaikkien näiden innovaatioiden ja ainutlaatuisen muotoilun avulla yritys on kerännyt suuren joukon faneja. Monet ihmiset, jotka käyttävät nyt Applen puhelinta, ostavat uuden Apple puhelimen, kun vanha rikkoutuu. Apple on vahva ja tunnettu brändi, joka saa aikaan positiivisia tunteita monien ihmisten keskuudessa.

Se, että yritys jatkaa uusien suosittujen tuotteiden lanseeraamista, lisää myyntiä edelleen. Tämä voi siis olla hyvä syy ostaa Applen osakkeita.

Realistinen osinko

Applen toinen etu on se, että heillä on hyvin realistinen osinkopolitiikka. Yhtiö maksaa osinkoja joka neljännes. Viimeisimmän ajanjakson aikana Apple on pystynyt maksamaan osinkoja säännöllisesti. Osinko on jopa kasvanut viime aikoina ja on edelleen nousussa.

Tämä on linjassa Applen tuloskehityksen kanssa. Suurin spekuloida, jonka saat kun ostat Applen osakkeita, on saatu aikaisemmin hinnankorotuksilla. Kuitenkin osinko on mielenkiintoinen ekstra, mikä tarkoittaa, että voit myös tehdä pieniä tuloja osakkeella.

Osakkeiden hankinta

Applella on melko paljon rahaa varastossa. Osa tästä käytetään osakkeiden takaisinostoon. Tämä on edullista osakkeenomistajille: koska liikkeellä olevia osakkeita on vähemmän, osakekohtainen tulos kasvaa automaattisesti. Lisäksi äänioikeutesi paino nousee, kun liikkeellä olevien osakkeiden määrä vähenee.

Yritykset ostavat osakkeita takaisin yleensä vain nähdessään valoisan tulevaisuuden. Tämä voi siis olla hyvä signaali sijoittaa Applen osakkeisiin.

Apple on rikas

Applen suuri etu on se, että se on suhteellisen turvallinen sijoitus. Joihinkin osakkeisiin liittyy vaara, että yritys menee konkurssiin huonoina aikoina. Applella tämä riski on paljon pienempi. Tämä johtuu siitä, että yrityksellä on paljon rahaa: yritys voi kattaa mahdolliset tappiot myös huonoina aikoina.

Appleen sijoittamiseen liittyvät riskit

Silti sijoittaminen Appleen ei todellakaan ole riskitöntä. Seuraavaksi keskustelemme joistakin Applen osakkeiden ostamisen riskeistä.

Varo volatiliteettia

On tärkeää kiinnittää huomiota volatiliteettiin, kun sijoitat Appleen. Apple-yhtiö pärjää hyvin ja on saavuttanut hyvät tuotot pitkällä aikavälillä. Voit kuitenkin tehdä virheen sijoittamalla huipun korvilla. Näin käydessä voi kestää useita vuosia, ennen kuin olet ansainnut rahasi takaisin. Onneksi tähän on olemassa ratkaisuja.

Voit esimerkiksi valita porrastetun sijoittamisen. Voit ostaa Applen osakkeen joka kuukausi. Tällä tavoin tuotto jakautuu eri ajanjaksoille, mikä vähentää mahdollisuutta, että laitat kaikki rahasi yritykseen huippuaikoina.

Toinen vaihtoehto on aktiivinen päiväkauppa. Tällöin pääset sisään ja ulos sijoituksesta useamman kerran hyödyntäen pienempiä valuuttakurssimuutoksia. Jos harjoittelet riittävästi demotilillä, voit saavuttaa hyviä tuloksia tällä tavalla.

Innovaation puute

Kun Steve Jobs kuoli, monet ihmiset pelkäsivät, että Apple heikkenisi. Teknisestä näkökulmasta yritys toi markkinoille vähemmän mielenkiintoisia, innovatiivisia tuotteita. Siitä huolimatta ihmiset näyttävät edelleen olevan innoissaan Applen lanseeraamista uusista tuotteista.

Luuletko, että Apple on saavuttanut huippunsa? Sitten ei ehkä ole paras aika ostaa Applen osakkeita pitkällä aikavälillä.

Steve Jobs

Applen osakkeiden hinnan ennustaminen

Applen osakekurssi linkittyy usein yhtiön teknologiseen kehitykseen. Esimerkiksi, kun yritys tuo markkinoille uuden, menestyvän iPhonen, tällä voi olla positiivinen vaikutus osakekurssiin. Kun sijoittajat pelkäävät, että yritys ei tuo uutta tuotetta markkinoille, hinta voi laskea.

Jos tiedät paljon Applesta ja seuraat yrityksen uutisia, sinulla on etu muihin nähden. Voit paremmin arvioida, menestyykö Apple edelleen hyvin tulevaisuudessa. Ennustamalla hinnan hyvin voit ansaita rahaa Apple-sijoituksillasi.

Kiinnitä huomiota dollarin valuuttakurssiin

Kun sijoitat Applen osakkeisiin, on tärkeää myös seurata tarkasti dollarin kurssia. Applen osakkeiden kurssi noteerataan dollareina. Jos dollari nousee jyrkästi valuuttaasi vastaan, sijoituksestasi voi tulla vähemmän arvokas. Tällöin voit silti tehdä tappiota sijoituksellasi, vaikka Applen osakekurssi nousisi. Tästä syystä ota valuuttakurssi aina huomioon tehdessäsi sijoituksia ulkomailla.

Viimeisimmät vinkit Appleen sijoittamiseen

Ei ole viisasta sijoittaa, jos sinulla ei vielä ole tarpeeksi tietoa. Siksi on suositeltavaa harjoitella ensin laajasti ilmaisella demolla. Voit kokeilla ilmaisen demon avulla, voitko saavuttaa hyviä tuloksia sijoittamalla. Jos näin on, voit aloittaa pienellä määrällä, esimerkiksi 100 dollarilla.

Kun sijoitat Appleen ja muihin osakkeisiin, on myös tärkeää, että sinulla on selkeä suunnitelma. Päätä mihin hintaan haluat ostaa Applen osakkeita. Seuraavaksi on tärkeää miettiä summia, joilla aiot poistua. Millä summalla menetät liikaa ja millä summalla otat voiton? Päättämällä tämän etukäteen vältät väärän päätöksen tekemisen paniikin iskiessä.

Lopuksi, kaikissa sijoituksissa on tärkeää sijoittaa vain rahalla, jota et jäisi kaipaamaan. On aina olemassa vaara menettää osa tai jopa koko sijoituksesi.

Applen synty: alkuhetkistä menestykseen

Apple syntyi Steve Jobsin vanhempien autotallissa. Siellä Steve Jobs ja Steve Wozniak keksivät Apple I:n. Tämä oli yksi ensimmäisistä henkilökohtaisista tietokoneista. Apple I koostui näppäimistöstä, näytöstä ja mikroprosessorista. Steve Jobs, Steve Wozniak ja Ronald Wayne perustivat 1. huhtikuuta 1976 Apple Computers:in. Yrityksen kolme perustajaa eivät enää työskentele Applella. Ronald Wozniak ja Ronald Wayne jättivät Applen kauan sitten. Steve Jobs kuoli haimasyöpään lokakuussa 2011.

Apple 2 ja sen seuraajat

Apple-yritys tuli tunnetuksi Apple II:n käyttöönoton jälkeen. Tämä henkilökohtainen tietokone oli tärkeä PC-markkinoiden nousulle. Myöhemmin markkinoille tulivat Apple III, Apple Lisa ja Apple Macintosh. Apple Macintosh on edelläkävijä tunnetuille Mac-tietokoneille, joita Apple myy tänä päivänä.

Laitteisto ja ohjelmistot

Apple ei kehitä pelkästään laitteistoja, joita ovat musiikkisoitin iPod, älypuhelin iPhone ja tabletti iPad. Apple kehittää myös ohjelmistoja. Yhtiö kehittää ohjelmistoja macOS:lle ja Windowsille.

Vaikeat ajat vuonna 1997

Vuonna 1997 Apple oli taloudellisen romahduksen partaalla. Silti Apple ei mennyt konkurssiin. Microsoft investoi yhtiöön 150 miljoonaa. Lisäksi Steve Jobs uudelleen organisoi yrityksen perusteellisesti.

Suuret menestykset vuoden 2007 jälkeen

Apple saavutti suuria menestyksiä vuoden 2007 jälkeen. Vuoden 2007 jälkeen esiteltiin menestyvät tuotteet iPhone, iPod touch ja iPad. iPhone oli helppokäyttöinen älypuhelin. iPad teki tabletista suositun. Vuoden 2007 jälkeen käyttöön otetuissa tuotteissa yhdistyvät korkea laatu ja helppokäyttöisyys, mitkä ovat Applen menestyksen salaisuus.

Applen innovatiivinen vahvuus

Apple on innovatiivinen yritys. Ensimmäiset Applen henkilökohtaiset tietokoneet olivat innovatiivisia tuotteita. Muita innovatiivisia tuotteita ovat iPod, joka ilmestyi vuonna 2001, ja iPhone, joka ilmestyi vuonna 2007. Jopa Steve Jobsin kuoleman jälkeen yhtiö toi markkinoille innovatiivisia tuotteita. Esimerkkejä ovat Siri, Touch ID ja Apple Pay.

Luuletko, että yritys lanseeraa mielenkiintoisia innovaatioita myös tulevaisuudessa? Sitten voi olla erittäin mielenkiintoista ostaa Applen osakkeita. Kaiken kaikkiaan Apple on menestynyt hyvin aikaisemmin.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *