Meista

alex mostert trading.info omistajaFiksusijoittaminen.fi hallinnoi SiteDiensten, nuori ja dynaaminen Internet-yritys. Minä, Alex Mostert, olen Fiksusijoittaminen.fi omistaja. En luultavasti näytä sijoittamista käsittelevän verkkosivuston keskimääräiseltä omistajalta, mutta se sopii hyvin tämän sivuston viestiin.

Fiksusijoittaminen.fifolla haluan näyttää sinulle, kuinka sijoittaa helposti. Monet nuoret odottavat liian kauan sijoittamista, mikä tarkoittaa, että he menettävät paljon tuottoa.

Luottamus ja rehellisyys ovat minulle erittäin tärkeitä. Siksi sanon rehellisesti, että tätä sivustoa ylläpitää nuori yrittäjä ja ettei siellä ole vakituista henkilökuntaa. Yhdessä freelancerien kanssa varmistan, että sivusto pysyy mielenkiintoisena ja että uutta sisältöä lisätään säännöllisesti.

Tämä sivusto on kaikkien saatavilla: tekstit on kirjoitettu ymmärrettävällä kielellä, joten aloittelijatkin voivat aloittaa heti. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos jokin on epäselvää.

Kuka on Alex Mostert?

Olen syntynyt pienessä kylässä Alankomaissa: Heemskerkissä. Noin 18 vuoden jälkeen kyllästyin siihen ja muutin suurkaupunkiin: Amsterdamiin. Olen aina rakastanut bisnestä, enkä aio jäädä eläkkeelle lähiaikoina.

Haluatko muodostaa yhteyden?

Löydät minut LinkedINistä ja Instagram!

Kuinka aloitin beleggen.infon?

Vuonna 2010 perustin jo ensimmäisen sijoittamista käsittelevän verkkosivustoni: deonlinebelegger.nl. Tuolloin aloitin juuri itse kaupankäynnin ja olin vielä lukiossa. Tauon aikana katsoin puhelimesta, oliko öljyn hinta jo noussut: ostin ja myin välillä öljytynnyreitä.

Vuosien varrella olen käynyt monissa konferensseissa ja lukenut monia kirjoja. Tämän vuoksi tietoni kasvoi yhä enemmän ja päätin, että haluan jakaa tämän tiedon muiden ihmisten kanssa. Nykyään Fiksusijoittaminen.fi on tullut ilmiö, jota voidaan lukea yli 10 kielellä.

Miten sijoitan itse?

Uskon aina vahvasti harjoittele sitä, mitä saarnaat. Olen aktiivinen pörssissä ja sijoittanut vuosia. Aiemmin olin pääasiassa aktiivinen hintaerojen kaupankäynnissä käyttämällä CFD:itä. Tämä spekulointi meni minulle hyvin, mutta vei paljon aikaa. Jossain vaiheessa aloin siksi rakentaa pitkän aikavälin sijoitussalkkua, jotta voin omistaa aikani kokonaan Fiksusijoittaminen.fi:n kehittämiseen.

Luen monia analyyseja ja etsin jatkuvasti osakkeita, joilla on korkea kasvupotentiaali. Minulla on sijoitustili useiden välittäjien luona ja ostan sieltä osakkeet pitkäksi aikaa. Joka kuukausi talletan myös kiinteitä summia erilaisiin indeksirahastoihin ja sijoitan myös pienessä mittakaavassa kiinteistöihin. Vuonna 2020 ostin ensimmäisen sijoituskiinteistöni, josta tulee nyt myös vuokratuloa.

Ajan myötä sijoitusstrategiani on muuttunut: ei ole olemassa yhtä täydellistä sijoitusmenetelmää. Siksi on suositeltavaa harkita huolellisesti, mikä sijoitustapa sopii sinulle parhaiten. Tällä tavalla voit saavuttaa hyvän tuoton pitkällä aikavälillä menettämättä unta.

Elämäsi suunnittelu

Henkilökohtaisesti pidän vapautta erittäin tärkeänä. Yrittäjyys ja sijoittaminen ovat minulle kaksi tapaa, joilla voin tehdä mitä haluan, milloin haluan. Juuri siitä, ettei tarvitse tehdä mitään, alkaa joskus haluta tehdä enemmän. Esimerkiksi, suoritin kaksi kandidaattia mielenkiinnosta, en siksi, että tarvitsisin sitä työssäni.

Rakastan myös matkustamista: Toivon matkustavani ympäri maailmaa tulevina vuosina. Ehkä tapaan sinut jossain toisella puolella maailmaa!

Kirjoittajamme

Ryan Donato

Ryan on intohimoinen kirjailija, joka rakastaa tarinankerrontaa. Hän löysi intohimonsa kirjoittamiseen nuorena ja on hionut taitojaan siitä lähtien. Ryan on urheilun harrastaja ja seuraa mielellään urheilun viimeisintä kehitystä. Hän on myös kiinnostunut taloudesta ja oppii jatkuvasti sijoituksista ja henkilökohtaisesta rahoituksesta.

Ryan rakastaa ulkoilmaseikkailua, kun hän ei kirjoita tai lue. Olipa sitten vaellus, telttailu tai uusiin paikkoihin tutustuminen, hän nauttii luonnossa olemisesta ja kaiken sen tarjoamista kokemisesta.

Ryanin kirjoitus heijastelee usein hänen kiinnostuksen kohteitaan ja kokemuksiaan, ja hänen töissään esiintyy usein urheilun, talouden ja seikkailujen teemoja. Hän uskoo, että jokaisella on tarina kerrottavanaan, ja hän toivoo innostavansa muita jakamaan tarinoitaan kirjoittamalla.

Ryan Donato

Yritystiedot

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!