Miten ostaa HTC-osakkeita?

HTC oli kerran suuri ja suosittu puhelinten valmistaja. Nykyään se ei kuitenkaan pysy suurten kilpailijoiden, kuten Applen ja Samsungin, perässä. Sen tavoitteena on kuitenkin pystyä kilpailemaan suurten brändien kanssa uudelleen tulevaisuudessa. Luuletko, että yritys onnistuu tässä? Sitten voi olla houkuttelevaa ostaa HTC-osakkeita. Tässä artikkelissa keskustelemme, miten voit sijoittaa HTC:hen.

Mistä ostaa HTC-osakkeita?

HTC:n osakekurssilla on paljon liikettä. Huipussaan osakekurssi oli lähes 30 kertaa korkeampi kuin mitä se on tänä päivänä. Tämä tietenkin luo mahdollisuuksia! Avaamalla lyhyen position voit hyötyä näistä laskevista trendeistä. Samanaikaisesti voit etsiä hyvää sisäänastumispistettä. Suuri aktiivisen treidaamisen etu on, että se on joustavampaa. Näin voit reagoida mihin tahansa tilanteeseen.
Haluatko ostaa HTC -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan HTC osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen HTC osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen HTC osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen HTC osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mitä HTC tekee?

Taiwanilainen yritys HTC perustettiin vuonna 1997. Kirjaimet HTC tarkoittavat High-Tech Computer Corporation. Tämä yritys alkoi suunnitella ja tuottaa kannettavia tietokoneita vuonna 1997. Ensin yritys valmisti älypuhelimia, jotka perustuivat ensin Windows-käyttöjärjestelmään.

Open Handset Alliancen toisena perustajana jäsenenä yritys keskittyi kehittämään Android-käyttöjärjestelmää älypuhelimille. Yrityksen mainostama HTC Dream oli ensimmäinen älypuhelin, joka toimi Android-käyttöjärjestelmällä. HTC:n pääkonttori sijaitsee Xindianissa, New Taipei Cityssä.

Osta HTC-osakkeita

Markkinaosuuden menetys ja nettotappiot

Alun perin HTC oli menestynyt älypuhelinten valmistaja. Apple Inc:n ja Samsung Electronicsin kilpailu ei auttanut HTC:n markkinaosuutta. Huhtikuussa 2015 markkinaosuus oli vain noin 7,2 %. Kaksi johtavaa älypuhelinten myyjää, Apple ja Samsung, ylläpitivät noin 18 % markkinaosuutta. HTC koki siis useita nettotappioita.

HTC:n kurssin vaihto

Vuonna 2015 yritys päätti valmistaa muutakin kuin vain älypuhelimia. Yhteistyössä Valve Corporationin kanssa kehitettiin HTC Vive VR-headsetinä. Tämä headset käyttää huoneen mittakaavaista teknologiaa, jonka avulla käyttäjä voi liikkua 3D-tilassa. Liikeohjattujen käsissä pidettävien ohjainten avulla käyttäjät voivat vuorovaikuttaa ympäristön kanssa. Ensimmäinen versio tästä laitteesta julkaistiin huhtikuussa 2016.

HTC jatkaa edelleen älypuhelinten valmistamista. Tulevaisuudessa yritys kuitenkin keskittyy enemmän Esineiden internetiin ja virtuaaliseen todellisuuteen. Luuletko, että tämä auttaa yritystä saamaan hyviä tuloksia tulevaisuudessa? Sitten voi olla järkevää ostaa HTC-osakkeita.

Googlen henkilökunnan ja lisenssien hankinta

Vuonna 2017 Google ilmoitti ottavansa haltuun puolet HTC:n 4 000 työntekijöistä, jotka työskentelivät yrityksen suunnittelu- ja tutkimusosastossa. Google otti haltuunsa myös HTC:n lisenssit. Hankitut työntekijät olivat myös mukana Googlen Pixel-älypuhelinten suunnittelussa, joita HTC valmisti. Tämän oston myötä, joka tehtiin tammikuussa 2018, Google vahvisti laitteistotoimintaansa.

HTC haluaa palata älypuhelinmarkkinan kalliimpaan osioon

Vuonna 2019 HTC ilmoitti, että se haluaa tuoda laadukkaat puhelimet takaisin markkinoille. Nykyään HTC tarjoaa vain matala- ja keskitasoisempia puhelimia. Viime vuosina se on keskittynyt virtuaalisen todellisuuden kehitykseen. Älypuhelinmarkkinoilla yritys ei ole juurikaan innovoinut viime vuosina. Lisäksi puolet yrityksen aiemmista työntekijöistä työskentelee nyt Googlella.

Luuletko, että HTC onnistuu palaamaan takaisin älypuhelinten kalliimpaan osioon? Sitten voi olla järkevää sijoittaa HTC-osakkeisiin.

Haluatko kokeilla kaupankäyntiä riskittä?

Avaa demo

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *