Miten voit ostaa Samsung-osakkeita?

Mietitkö sijoittamista Samsungiin ? Ymmärrettävää! Tämä kookas korealainen yritys on valloittanut koko maailman. Pohjois-Korean sodan uhan huomioon ottaen tämä voi olla jännittävä sijoitus. Haluatko ostaa Samsung-osakkeita? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Voit tarkastella Samsungin tämänhetkistä pörssikurssia täältä.

Mistä ostaa Samsung-osakkeita?

Luotatko Samsungin tulevaisuuteen? Uskotko sen jatkavan innovaatiota erittäin kilpailullisilla markkinoilla? Toistaiseksi yritys on onnistunut tehtävässään! Haluatko ostaa Samsung -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Samsung -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 € kustannus osaketta kohden. Vähimmäistalletus alle 50 USD/EURO.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Käy kauppaa yrityksen Samsung osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!

Mikä on Samsungin tämänhetkinen pörssikurssi?

Haluatko tietää Samsung-osakkeiden tämänhetkisen osakekurssin? Alla näet Samsungin CFD-hinnan. Voit myös aloittaa treidaamisen heti painamalla kaavion painikkeita.

Osakkeen Samsung yritystiedot

Alta näet osakkeen Samsung tärkeimmät yritystiedot.

Samsung-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Samsung, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla olevasta yhteenvedosta näet, miten Samsung on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Samsung osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Samsung hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Samsung kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä numerot ovat vain ennuste osakkeen Samsung hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina oma tutkimustyösi!

Lyhyesti: mitä Samsung tekee?

Samsung Electronics on eteläkorealainen yritys elektroniikkayritys, joka on yksi suurimmista maailmassa. Saatat jo tietää, että tämä yritys tuottaa älypuhelimia, jääkaappeja ja tabletteja. Samsung valmistaa kuitenkin muitakin tuotteita: esimerkiksi Samsung Heavy Industries (toinen yrityksen toimiala) valmistaa laivoja, kaivinkoneita ja jopa panssarivaunuja.

Samsung

Kolme tähteä

Koreaksi Samsung tarkoittaa kolmea tähteä. Yrityksen perustaja valitsi tämän nimen syystä, koska nimi Samsung viittaa kunnianhimoon. Yritys pyrkii olemaan samankokoinen kuin maailmankaikkeus ja tähdet.

Samsungin älykäs markkinointikampanja

Saatat muistaa amerikkalaisen juontajan, joka otti selfien useiden Hollywood-tähtien kanssa vuoden 2014 Oscar-gaalassa. Tämä selfie jaettiin yli kolme miljoonaa kertaa Twitterissä. Moni ei kuitenkaan tiennyt, että tämä selfie oli Samsungin markkinointikampanja.

Samsungin osakkeiden ostaminen: miinukset

Yrityksellä on useita innovatiivisia kilpailijoita. Myös uhkaava sota Pohjois-Korean kanssa voi johtaa pörssikurssin laskuun. Pörssikurssin uhkana on myös kauppasota Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä. Seurauksena voi olla vaikea ennustaa tulevaa osakekurssia.

Menestyvä ja kannattava liiketoiminta

Miksi Samsung-osakkeiden ostamista kannattaa harkita? Samsung on menestyvä yritys, joka on tehnyt paljon spekuloidaa vuosien saatossa. Vuonna 2017 Samsung takoi noin 40 miljardin euron voiton yrityksen älypuhelinten suosion ansiosta.

Esimerkiksi vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä myytiin yli 62 miljoonaa älypuhelinta. Tämä on lähes 25 % suurempi määrä kuin sen suuren kilpailijan, Applen, myymä määrä. Vuonna 2018 Samsungin älypuhelinten markkinaosuus oli 20,9 %. Vertailun vuoksi Applen älypuhelinten markkinaosuus on 12 %.

Suuri yritys, jolla on useita tuotteita

Vuonna 2017 Samsung nimettiin maailman kuudenneksi suurimmaksi yritykseksi. Siksi Samsung-osakkeita ostavat sijoittajat ovat vähemmän vaarassa. Koska yritys tarjoaa monia tuotteita, riskit jakautuvat useaan eri tuotekategoriaan. Tämän kokoinen yritys on vakaa: yhden tuoteryhmän tappiot voidaan kompensoida toisen tuoteryhmän positiivisella tuloksella. Osakemarkkinoiden analyytikot uskovat, että Samsung-osakkeet ovat vakaan ja monipuolisen osakesalkun kulmakivi.

Menestyvä yritys, joka voi kasvaa entisestään

Samsung on houkutteleva sijoitus sen kasvupotentiaalin vuoksi. Tärkein tulonlähde on edelleen elektroniikka ja puolijohdekomponentit. Samsungilla on myös mahdollisuus hallita älypuhelinten markkinoita; yritys voi myös jatkaa kasvuaan suorittimien ja integroitujen piirien valmistajana. Myös Samsungin televisioiden, pesukoneiden, ja jääkaappien kysyntä voi jatkua.

Ennen kuin sijoitat Samsungiin, on suositeltavaa kiinnittää huomiota Samsungin suorituskykyyn näillä markkinasegmenteillä. Paraneeko Samsungin suorituskyky ja saavatko tuotteetko enemmän suosiota? Tässä tapauksessa voi olla viisasta ostaa Samsung-osakkeita.

Lyhyt historia

Samsung perustettiin vuonna 1969, mutta pian siitä tuli Korean talouden merkittävä valmistaja. Yritys on hyötynyt kotitalouksien elektroniikkatuotteiden lisääntyneestä käytöstä. Samsung aloitti myös tuotteiden viennin nopeasti maailmanlaajuisesti, mikä edisti sen kasvua.

1970- ja 1980-luvuilla yritys kasvoi globaaliksi monikansalliseksi yritykseksi ja aloitti liiketoiminnan maailmanlaajuisesti. Samsung perusti myös kaksi uutta tutkimus- ja kehittämisinstituuttia. 1980- luvun lopussa Samsung Electronics ja Samsung Semiconductor, jotka aiemmin toimivat erikseen, fuusioituivat.

1990-luvulta lähtien Samsung on hyötynyt paljon uudesta digitaalisesta aikakaudesta. Uudet kehittyneet teknologiat ja innovaatiot mahdollistavat uusien tuotteiden kehityksen ja uusien markkinoiden hyödyntämisen. Samsung on erittäin tunnettu maailmanlaajuisesti: tuotemerkki kuuluu kymmenen suosituimman yrityksen joukkoon.

Nykyään yritys toimii yli 60 maassa ja työllistää yli 450 000 työntekijää. Sijoittamalla Samsungiin sijoitat yhteen maailman voimakkaimmista ja suurimmista yrityksistä!

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *