Miten voit ostaa Samsung-osakkeita?

Mietitkö sijoittamista Samsungiin? Ymmärrettävää! Tämä kookas korealainen yritys on valloittanut koko maailman. Pohjois-Korean sodan uhan huomioon ottaen tämä voi olla jännittävä sijoitus. Haluatko ostaa Samsung-osakkeita? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Voit tarkastella Samsungin tämänhetkistä pörssikurssia täältä.

Mistä ostaa Samsung-osakkeita?

Luotatko Samsungin tulevaisuuteen? Uskotko sen jatkavan innovaatiota erittäin kilpailullisilla markkinoilla? Toistaiseksi yritys on onnistunut tehtävässään! Voit helposti lisätä Samsung-osakkeita osakesalkkuusi online-välittäjän avulla. Hyvä välittäjä on eToro, koska tässä palvelussa et maksa kiinteitä transaktiokustannuksia osakekaupoista. Alla olevan painikkeen avulla voit avata tilin eTorolla:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Miten voit aktiivisesti sijoittaa Samsungiin?

Onko sinulla tarpeeksi aikaa ja oletko halukas sijoittamaan aktiivisesti? Sitten voit treidata CFD:tä Samsungin osakkeilla. Hinnanerosopimusten suuri etu on, että voit käyttää kaupoissasi velkavipua. Velkavipua käyttämällä voit avata suuremman position pienellä summalla. Tämä lisää sekä potentiaalista voittoa että tappiota.

Plus500-demotilin avulla voit käydä kauppaa Samsungin hinnanerosopimuksista riskittömästi. Helppokäyttöinen ohjelmisto helpottaa positioiden avaamista. Haluatko kokeilla online-treidaamisen mahdollisuuksia? Napsauta siis alla olevaa painiketta avataksesi ilmaisen demotilin:

77% yksityissijoittajista menettää rahaa CFD:llä

samsung

Mikä on Samsungin tämänhetkinen pörssikurssi?

Haluatko tietää Samsung-osakkeiden tämänhetkisen osakekurssin? Alla näet Plus500:n Samsungin CFD-hinnan. Voit myös aloittaa treidaamisen heti painamalla kaavion painikkeita.

Lyhyesti: mitä Samsung tekee?

Samsung Electronics on eteläkorealainen yritys elektroniikkayritys, joka on yksi suurimmista maailmassa. Saatat jo tietää, että tämä yritys tuottaa älypuhelimia, jääkaappeja ja tabletteja. Samsung valmistaa kuitenkin muitakin tuotteita: esimerkiksi Samsung Heavy Industries (toinen yrityksen toimiala) valmistaa laivoja, kaivinkoneita ja jopa panssarivaunuja.

Kolme tähteä

Koreaksi Samsung tarkoittaa kolmea tähteä. Yrityksen perustaja valitsi tämän nimen syystä, koska nimi Samsung viittaa kunnianhimoon. Yritys pyrkii olemaan samankokoinen kuin maailmankaikkeus ja tähdet.

Samsungin älykäs markkinointikampanja

Saatat muistaa amerikkalaisen juontajan, joka otti selfien useiden Hollywood-tähtien kanssa vuoden 2014 Oscar-gaalassa. Tämä selfie jaettiin yli kolme miljoonaa kertaa Twitterissä. Moni ei kuitenkaan tiennyt, että tämä selfie oli Samsungin markkinointikampanja.

Samsungin osakkeiden ostaminen: miinukset

Yrityksellä on useita innovatiivisia kilpailijoita. Myös uhkaava sota Pohjois-Korean kanssa voi johtaa pörssikurssin laskuun. Pörssikurssin uhkana on myös kauppasota Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä. Seurauksena voi olla vaikea ennustaa tulevaa osakekurssia.

Menestyvä ja kannattava liiketoiminta

Miksi Samsung-osakkeiden ostamista kannattaa harkita? Samsung on menestyvä yritys, joka on tehnyt paljon voittoa vuosien saatossa. Vuonna 2017 Samsung takoi noin 40 miljardin euron voiton yrityksen älypuhelinten suosion ansiosta.

Esimerkiksi vuoden 2013 ensimmäisellä neljänneksellä myytiin yli 62 miljoonaa älypuhelinta. Tämä on lähes 25 % suurempi määrä kuin sen suuren kilpailijan, Applen, myymä määrä. Vuonna 2018 Samsungin älypuhelinten markkinaosuus oli 20,9 %. Vertailun vuoksi Applen älypuhelinten markkinaosuus on 12 %.

Suuri yritys, jolla on useita tuotteita

Vuonna 2017 Samsung nimettiin maailman kuudenneksi suurimmaksi yritykseksi. Siksi Samsung-osakkeita ostavat sijoittajat ovat vähemmän vaarassa. Koska yritys tarjoaa monia tuotteita, riskit jakautuvat useaan eri tuotekategoriaan. Tämän kokoinen yritys on vakaa: yhden tuoteryhmän tappiot voidaan kompensoida toisen tuoteryhmän positiivisella tuloksella. Osakemarkkinoiden analyytikot uskovat, että Samsung-osakkeet ovat vakaan ja monipuolisen osakesalkun kulmakivi.

Menestyvä yritys, joka voi kasvaa entisestään

Samsung on houkutteleva sijoitus sen kasvupotentiaalin vuoksi. Tärkein tulonlähde on edelleen elektroniikka ja puolijohdekomponentit. Samsungilla on myös mahdollisuus hallita älypuhelinten markkinoita; yritys voi myös jatkaa kasvuaan suorittimien ja integroitujen piirien valmistajana. Myös Samsungin televisioiden, pesukoneiden, ja jääkaappien kysyntä voi jatkua.

Ennen kuin sijoitat Samsungiin, on suositeltavaa kiinnittää huomiota Samsungin suorituskykyyn näillä markkinasegmenteillä. Paraneeko Samsungin suorituskyky ja saavatko tuotteetko enemmän suosiota? Tässä tapauksessa voi olla viisasta ostaa Samsung-osakkeita.

Lyhyt historia

Samsung perustettiin vuonna 1969, mutta pian siitä tuli Korean talouden merkittävä valmistaja. Yritys on hyötynyt kotitalouksien elektroniikkatuotteiden lisääntyneestä käytöstä. Samsung aloitti myös tuotteiden viennin nopeasti maailmanlaajuisesti, mikä edisti sen kasvua.

1970- ja 1980-luvuilla yritys kasvoi globaaliksi monikansalliseksi yritykseksi ja aloitti liiketoiminnan maailmanlaajuisesti. Samsung perusti myös kaksi uutta tutkimus- ja kehittämisinstituuttia. 1980- luvun lopussa Samsung Electronics ja Samsung Semiconductor, jotka aiemmin toimivat erikseen, fuusioituivat.

1990-luvulta lähtien Samsung on hyötynyt paljon uudesta digitaalisesta aikakaudesta. Uudet kehittyneet teknologiat ja innovaatiot mahdollistavat uusien tuotteiden kehityksen ja uusien markkinoiden hyödyntämisen. Samsung on erittäin tunnettu maailmanlaajuisesti: tuotemerkki kuuluu kymmenen suosituimman yrityksen joukkoon.

Nykyään yritys toimii yli 60 maassa ja työllistää yli 450 000 työntekijää. Sijoittamalla Samsungiin sijoitat yhteen maailman voimakkaimmista ja suurimmista yrityksistä!

Auteur

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *