Miten ostaa AT&T-osakkeita ?

Harkitsetko sijoittamista matkapuhelinoperaattoriin AT&T:hen ? Tällä sivulla keskustelemme parhaasta tavasta ostaa AT&T-osakkeita. Täältä näet myös tämänhetkisen AT&T-osakekurssin.

Mistä ostaa AT&T-osakkeita?

Tietenkin voit ostaa AT&T-osakkeita pitkäaikaisiin sijoituksiin. AT&T:n suosio johtuu sen suuresta ja vakaasta osinkojen maksusta. On kuitenkin syytä mainita, että osake ei ole suoriutunut hyvin S&P500 -indeksin edellisellä jaksolla.

Haluatko ostaa AT&T -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan AT&T -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen AT&T-osakkeilla osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen AT&T-osakkeilla osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen AT&T-osakkeilla osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on AT&T:n tämänhetkinen osakekurssi?

Haluatko tietää AT&T:n tämänhetkisen pörssikurssin? Alla olevasta kaavioista näet, mihin hintaan voit ostaa ja myydä AT&T:n CFD-osakkeita.

Osakkeen AT&T yritystiedot

Alta näet osakkeen AT&T tärkeimmät yritystiedot.

AT&T-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen AT&T, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten AT&T on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen AT&T osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen AT&T hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen AT&T kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen AT&T hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Onko järkevää sijoittaa AT&T:hen?

AT&T-osakkeiden ostamiseen on monia syitä. Syitä tähän ovat uudet 5G-puhelimet ja se, että AT&T on kasvava liiketoiminta-alue. 5G:n avulla AT&T voi houkutella uusia asiakkaita tai kannustaa olemassa olevia hankkimaan kalliimman liittymän.

AT&T on ennen kaikkea mielenkiintoinen sijoitus konservatiivisemmalle sijoittajalle, joka etsii vakaata ja korkeaa osinkoa maksavaa osaketta. Yritys on kasvattanut osinkoaan 25 vuoden ajan, mikä tekee osakkeesta hyvän valinnan, kun haluat kasvattaa tuloja.

AT&T:hen sijoittamiseen liittyy myös riskejä. Esimerkiksi yritys kilpailee Verizonin kanssa ja sen omat suoratoistoalustat häviävät suositummalle Netflixille.

Erilaisten hankintojen johdosta muodostuneet velat voivat vaikeuttaa vakaan osingon maksamista. Jos yritys pienentää osinkoa, se voi painostaa osakekurssia. Ole siis varovainen AT&T-osakkeisiin sijoitettaessa.

ATT-osakkeet osta

Tietoa yrityksestä AT&T

AT&T Inc. toimii aktiivisesti Yhdysvaltain paikallis-, kauko- ja mobiilipuhelinpalvelujen markkinoilla. Näillä markkinoilla se on suurin tarjoaja, joka tarjoaa puhelin- ja tiedonsiirtopalveluja muille, usein pienemmille, teleoperaattoreille. Kesäkuusta 2008 lähtien yrityksen pääkonttori on ollut Dallasissa, Texasissa.

Yrityksen historia

Yrityksen historia alkoi vuonna 1877, kun Alexander Graham Bell perusti yrityksen nimeltään Bell Telephone Company. Yhdessä appiukkonsa Gardner Green Hubbardin kanssa hän hankki patentin puhelimelle. Vuonna 1885 he perustivat American Telephone and Telegraph Companyn. Tämä yritys osti Bell Telephone Companyn. Näin tästä yrityksestä tuli tärkein puhelinoperaattori Yhdysvalloissa.

Yritys nimettiin myöhemmin uudelleen AT&T Corporationiksi. Tämä oli yksi suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista yrityksistä Yhdysvalloissa. Siksi yritys sai nimeksi “Ma Bell”. Vuonna 2005 yritys nimettiin uudelleen AT&T Inc.:ksi.

Vuonna 1984 AT&T Corporation pakotettiin hajautumaan pienempiin alueellisiin osiin. Tämä jako rikkoi yrityksen monopolin. Uudet alueelliset yritykset olivat Regional Bell Operating Companies -yrityksiä, jotka tunnetaan myös nimellä “Baby Bells”.

Yrityksen ostamat yritykset

AT&T allekirjoitti sopimuksen elektroniikkajättiläisen Applen kanssa vuonna 2007. Tämä teki AT&T:stä ainoan iPhonen toimittajan, joka on suosittu Yhdysvalloissa.

AT&T ilmoitti aikomuksestaan ostaa Deutsche Telecom T-Mobile USA:n maaliskuussa 2011. Yritys halusi maksaa hankinnasta $39 miljardia käteisenä ja osakkeina. Tämä hankinta olisi antanut AT&T:lle ainoan GSM-verkon Yhdysvalloissa. Yhdysvaltain oikeusministeriö kielsi tämän oston.

DIRECTV:n hankinta saatiin päätökseen heinäkuussa 2015. Tämä hankinta maksoi 49 miljardia dollaria ja teki yrityksestä suurimman maksetun TV:n tarjoajan. Tämä hankinta vähensi AT&T:n riippuvuutta mobiilituloihin.

Lokakuussa 2016 AT&T teki noin 385 miljardin dollarin käteis- ja osaketarjouksen mediayhtiölle Time Warnerille. Time Warnerista, nykyään Warner Media, tuli AT&T:n haara vuonna 2018. Tämän transaktion jälkeen AT&T alkoi myös tarjota ohjelmia itse.

Luuletko, että nämä yritysostot hyödyttävät AT&T:n tuloksia? Siinä tapauksessa voi olla viisasta sijoittaa AT&T:hen ostamalla osakkeita.

Tilaajien kasvava määrä

Lokakuussa 2020 Yhdysvaltain tietoliikenne- ja internetyritys AT&T ilmoitti mobiili- ja HBO-tilaajien voimakkaasta kasvusta: yritys sai viisi miljoonaa uutta mobiilitilaajaa. Warm Median HBO-tilaajien määrä nousi 36 miljardista 38 miljardiin Yhdysvalloissa, kun taas maailmanlaajuisten tilaajien määrä nousi 75 miljardiin. Koronakriisin ja ulkomaanpuhelujen vähenemisen vuoksi myynti kuitenkin laski.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *