Miten ostaa Walmart-osakkeita?

Walmart on yksi ikonisimmista yrityksistä, jonka ihmiset Yhdysvalloissa ja muilla alueilla tuntevat hyvin. Siksi yritykseen sijoittaminen voi olla järkevä valinta. Tämä vakaa yritys on todistanut arvoaan vuosikymmeniä. Haluatko tietää, miten voit ostaa Walmart-osakkeita itse? Tässä artikkelissa analysoimme osaketta ja selitämme, miten voit saada parhaat tulokset Walmart-sijoituksesta.

Miten ostaa Walmart-osakkeita?

Walmartiin sijoittaminen voi olla hyvä päätös. Sijoittajat, jotka investoivat yritykseen, kun se listautui, voivat vahvistaa tämän. Jos olisit sijoittanut tuolloin 1 500 $, nykyinen arvo olisi jo kahdeksannumeroinen luku! Yritys on kehittynyt nopeasti ja se pysyy edelleen kilpailun mukana. Haluatko ostaa Walmart -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Walmart -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Walmart osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Walmart osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Walmart osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Walmart-osakekurssi?

Haluatko tietää Walmartin CFD-pörssikurssin? Voit seurata osakekurssia tämän artikkelin kaaviosta. Voit myös avata positioita suoraan painikkeilla.

Osakkeen Walmart yritystiedot

Alta näet osakkeen Walmart tärkeimmät yritystiedot.

Walmart-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Walmart, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla olevasta yhteenvedosta näet, miten Walmart on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Walmart osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Walmart hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Walmart kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä numerot ovat vain ennuste osakkeen Walmart hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina oma tutkimustyösi!

Onko Walmartiin sijoittaminen järkevää?

Ennen Walmartiin sijoittamista on tärkeää analysoida osakkeen vahvuuksia ja heikkouksia. On myös tärkeää muistaa, että yritys toimii erittäin kilpailluilla markkinoilla. Muut supermarketketjut pyrkivät saamaan suuremman markkinaosuuden, jonka vuoksi Walmartin on tarjottava yleisölleen jotain uutta. Fyysiset myymälät eivät kuitenkaan ole suurin uhka Walmartille.

Yhä useammat ihmiset löytävät verkkokaupan mahdollisuudet. Vähittäiskaupan jättiläinen Amazon on siis suuri uhka yritykselle. Walmart tarjoaa kuitenkin yhä enemmän tuotteitaan verkossa. Tämän ansiosta yritys voi saada asiakkaita takaisin Amazonilta. Sijoittajana on hyvä pitää silmällä Walmartin ja sen kilpailijoiden välistä kilpailua.

Useat edelleen katsovat elintarviketuotteiden, kuten vihannesten, lihan ja juuston hintaa. Suurilla Walmartin kaltaisilla fyysisillä myymälöillä on siis edelleen oikeus olemassaoloonsa. Lisäksi pandemia on ajanut ihmisiä suurempiin myymälöihin, joista he voivat saada kaikki tarvitsemansa yhdellä kertaa. Nämä voivat olla hyviä syitä ostaa osakkeita.

Sijoittajille, joilla on pitkän aikavälin strategia ja jotka eivät halua ottaa liikaa riskejä, ​​Walmart-osake voi olla hyvä valinta. Aktiivisena treidaajana voit tietenkin hyödyntää myös pienempiä osakekurssin vaihteluja.

osta Walmart-osakkeita

Walmartiin sijoittaminen: tärkeät vaiheet

Ennen Walmartiin sijoittamista sinun on käytävä läpi muutamia vaiheita. Ensinnäkin on tärkeää vertailla eri sijoitusalustoja. Erityisesti aloittelijana on tärkeää valita osapuoli, joka tarjoaa alhaisia transaktiokustannuksia. Tällä tavoin voit saada hyvän tuloksen pienemmällä rahasummalla.

Tilin avattuasi sinun on talletettava varoja. Useimmissa maissa sinun on ensin vahvistettava henkilöllisyytesi. Tällä tavoin välittäjät voivat estää petollisuutta ja alustan käyttöä esimerkiksi rahanpesuun.

Walmart-osake löytyy kaupankäyntisovelluksesta kaupankäyntitunnuksella WMT. Tarkastelemalla hintatrendiä voit selvittää, onko osakkeeseen sijoittaminen järkevää ja milloin on paras aika tehdä niin. Jos haluat ostaa osakkeen suoraan, voit käyttää markkinatoimeksiantoa. Joskus on parempi odottaa, kunnes saavutetaan parempi hinta. Voit myös halutessasi käyttää limiittitoimeksiantoa.

Voit myös ilmaista, kuinka monta Walmart-osaketta haluat ostaa. On tärkeää pohtia, kuinka suuren position haluat Walmartiin suhteessa muuhun osakesalkkuusi. Muista olla sijoittamasta kaikkea rahaasi yhteen osaketyyppiin. Hajauttamalla riskejä lisäät positiivisen ja vakaan tuoton mahdollisuutta.

Kun olet avannut position, muista tarkistaa osakkeen kehitys säännöllisesti. Arvioi, sopiiko osake edelleen strategiaasi. Kun tämä vaatimus ei enää täyty, voit sulkea position myymällä osakkeet.

Tietoa Walmartista

Amerikkalaisen supermarketketjun Walmartin perusti Sam Walton vuonna 1962. Vuonna 1972 yritys listautui ensimmäisen kerran New Yorkin pörssiin. Tämä yritys oli suurin yksityinen työnantaja vuonna 2010. Lisäksi se on suurin maailman vähittäiskauppakonserni. Walmartin päätoimisto sijaitsee Bentonvillessa, Arkansasissa.

Yrityksen aktiviteetit

Walmart on vähittäiskauppakonserni, jolla on yhteensä 11 700 kauppaa 28 maassa. Walmartin nimeä käytetään Yhdysvaltojen ja Puerto Ricon myymälöissä. Muut maat käyttävät eri nimiä. Meksikossa nimi on Waldex, Isossa-Britanniassa Asda, Japanissa Seiyu ja Intiassa Best Price.

Walmart-myymälöitä löytyy myös Kanadasta, Argentiinasta, Brasiliasta ja Kiinasta. Massmartin hankinnan myötä yritys tai markkinaosuutta myös Afrikassa. Kaikki yrityksen investoinnit eivät kuitenkaan ole onnistuneita. Esimerkiksi Saksan ja Etelä-Korean myymälät eivät menestyneet, ja Walmart on myynyt nämä myymälät. Yritys ei kuitenkaan ainoastaan myy tuotteitaan myymälöissä. Se myy tuotteitaan internetin välityksellä useassa eri maassa 65 eri etiketillä. Luuletko, että nämä laajennukset edistävät Walmartin yritystuloksia? Silloin voi olla järkevää ostaa osakkeita.

Yrityksen historia

Sam Walton oli liikemies Arkansasista. Vuonna 1940 hän työskenteli J. C. Penny Shop -myymälässä Des Moinesissa. Vuonna 1945 usean eri tavaratalon omistava henkilö tarjosi hänelle omaa tavarataloaan Newportissa, Arkansasissa: tämä myymälä oli menestys.

Vuokrasopimukseen liittyvien ongelmien jälkeen Sam Waltonin oli avattava uusi Frank Franklin -franchise-myymälä Bentonvilleen. Vuonna 1962 Sam Walton avasi ensimmäisen Walmart-alehallin Rogersissa, Arkansasissa. Rakennus sijaitsee osoitteessa 719 Walnut Ave ja on nykyään antikvariaatti ja DIY-myymälä.

Ensimmäisen myymälän perustamisen jälkeen yritys on laajentunut nopeasti. Viisi vuotta myöhemmin Arkansasissa oli 24 myymälää. Näiden myymälöiden liikevaihto oli yhteensä 12,6 miljoonaa dollaria. Ensimmäinen Arkansasin ulkopuolinen Walmart avattiin vuonna 1968.

Nopeasti kasvava yritys

Yritys jatkoi kasvuaan: vuonna 1970 Walmartilla oli jo 38 myymälää ja 1 500 työntekijää. Vuonna 1970 yrityksen liikevaihto oli 44,2 miljoonaa dollaria. Samana vuonna Walmart avasi ensimmäisen jakelukeskuksensa Bentonvilleen. Yritys myös astui pörssiin.

Walmart alkoi harjoittaa liiketoimintaa yhä useammassa jäsenvaltiossa. Vuonna 1971 yritys toimi Arkansasissa, Kansasissa, Louisianassa, Missourissa ja Oklahomassa. Tennessee seurasi perässä vuonna 1973 ja Mississippi ja Kentucky vuonna 1974. Vuonna 1975 avattiin ensimmäinen Teksasin myymälä Mount Pleasantissa. Vuoteen 1975 mennessä Walmartilla oli 125 myymälää ja 7 500 työntekijää. Kokonaismyynti oli 340,3 miljoonaa dollaria.

Walmart jatkoi kasvuaan 1980-luvulla. Vuonna 1987 yrityksen 25. vuosipäivänä myymälöitä oli yhteensä 1 198. Tuolloin yrityksellä oli 200 000 työntekijää. Samana vuonna kokonaisliikevaihto oli 15,9 miljardia. Vuonna 1975 kaikki haarat yhdistettiin pääkonttoriin satelliittiverkostolla.

Walmart jatkoi kasvuaan: vuonna 2005 yrityksen liikevaihto oli 312,4 miljardia dollaria. Siihen aikaan yrityksellä oli 3 800 myymälää Yhdysvalloissa ja 2 800 Yhdysvaltojen ulkopuolella. Yritys työllisti sinä vuonna 1,6 miljoonaa ihmistä. Luuletko, että nousutrendi jatkuu tulevaisuudessakin? Silloin Walmartiin sijoittaminen voi olla järkevä ratkaisu!

Flipkartin omistusosuus

Walmart on toiminut Intiassa vuodesta 2007: yrityksellä on maassa 21 suurta myymälää. Vuonna 2018 Walmart päätti ostaa pääomaosuuden intialaisesta Flipkart-yrityksestä. Tämä antoi yritykselle vahvan aseman Intian nopeasti kasvavilla verkkokauppamarkkinoilla. Flipkart myy kulutustavaroita, kuten vaatteita, saippuaa ja älypuhelimia internetin välityksellä.

Nämä investoinnit kehittyviin talouksiin ovat merkittäviä. Intian kaltaisessa maassa on valtava väestö ja siitä on asteittain tulossa vauraampi. Keskiluokan lisääntyessä asiakkaiden määrä voi kasvaa edelleen. Sijoittajana voit hyötyä tästä ostaessasi osakkeita.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *