Miten ostaa Tilray-osakkeita?

Kanadaan perustuva yritys Tilray (TLRY) on perustettu vuonna 2013. Tämä kanadalainen/amerikkalainen yritys tuottaa kannabista ja lääkkeitä. Kun yritys perustettiin, sen tavoitteena oli myydä laillista kannabista Yhdysvalloissa. Luuletko, että se onnistuu saavuttamaan tavoitteensa? Sitten Tilrayhin sijoittaminen ostamalla osakkeita on viisasta! Tällä sivulla voit nähdä suoraan, mistä voit ostaa Tilray-osakkeita. Voit myös tutustua Tilray-osakkeiden nykyiseen osakekurssiin.

Mistä ostaa Tilray-osakkeita?

Aktiivinen sijoitus Tilrayn kaltaiseen osakkeeseen voi olla mielenkiintoista. Osake on ollut erittäin epävakaa viime ajanjaksolla. Voit vastata tähän älykkäästi myymällä noususuuntauksessa ja ostamalla laskusuuntauksessa. Tällä tavoin suuret osakekurssin laskut eivät ole ongelma! Avaamalla lyhyen position voit vastata jopa laskeviin hintoihin. Lyhyen position avulla saat siis positiivisen tuloksen, kun Tilray-osakekurssi laskee.

Haluatko ostaa Tilray-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Tilray osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Tilray-osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Tilray-osakkeet osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Tilray-osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Tilrayn nykyinen osakekurssi?

Mietitkö Tilray-osakkeiden nykyistä hintaa? Ymmärrettävää! Hintavaihtelut ovat kaiken kaikkiaan mielenkiintoisia. Alla oleva kaavio näyttää Tilray-osakkeiden nykyisen CFD-hinnan. Voit myös käyttää painikkeita avataksesi position osakkeeseen.

Osakkeen Tilray yritystiedot

Alta näet osakkeen Tilray tärkeimmät yritystiedot.

Tilray-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Tilray, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Tilray on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Tilray osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Tilray hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Tilray kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Tilray hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Onko Tilrayhin sijoittaminen viisasta?

Sijoitus Tilray-osakkeisiin voi olla erittäin mielenkiintoista. Kannabismarkkina kokonaisuudessaan on erittäin mielenkiintoinen ja se voi kasvaa vahvasti tulevina vuosina. Varsinkin nyt kun yhä useammat amerikkalaiset valtiot sallivat kannabiksen virkistyskäytön, Tilrayn kaltaiset yritykset voivat nostaa hintojaan merkittävästi. Yritys on rakentanut hyvän aseman myös Euroopassa Portugalissa sijaitsevan laitoksen ansiosta.

Samaan aikaan lakeja mukautetaan ja kehitetään jatkuvasti, minkä tuloksena Tilrayn tulevaisuuden potentiaali on edelleen hyvin epävarma. Tämän epävarmuuden lisäksi laittomat kannabismarkkinat ovat edelleen vahva kilpailija kanadalaiselle Tilraylle.

On tärkeää muistaa, että kannabismarkkina on edelleen hyvin nuori. Yrityksen osakkeiden ostaminen ei siis todellakaan ole riskitöntä.

Tilrayn virstanpylväät

Tilrayn ensimmäinen virstanpylväs oli GMP:n (Good Manufacturing Practices) hyväksyntä yrityksen kannabistuotteille. Tämä hyväksyntä saatiin vuonna 2016. Siihen aikaan yritys oli ensimmäinen, joka sai luvan tuottaa kannabista Pohjois-Amerikassa.

Toinen virstanpylväs yritykselle oli IPO: yritys noteerattiin kuuluisaan NASDAQiin heinäkuussa 2018.

Kolmas virstanpylväs oli Tilrayn suuri läpimurto syyskuussa 2018. Tilray oli tällöin ensimmäinen yritys, joka sai luvan viedä kannabista Yhdysvaltoihin. Kannabista käytettiin kliinisissä kokeissa.

Sopimuksen solmiminen Sander Pharmaceuticalsin kanssa marraskuussa 2018 oli myös virstanpylväs yritykselle. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen Tilray pystyi kauppaamaan kannabistuotteitaan ympäri maailman. Luuletko, että laillistaminen jatkuu ja että kannabistuotteita voidaan ostaa yhä useammissa maissa? Sitten voi olla mielenkiintoista sijoittaa Tilray-osakkeisiin.

Tilray-osake

Kannabisosakkeiden nouseva kysyntä vuonna 2018

Yhä useammat Pohjois-Amerikan valtiot ovat laillistaneet kannabiksen käytön lääkinnälliseen ja virkistyskäyttöön. Lääkinnällinen käyttö sallitaan nykyään 38/50 valtiossa. Tämän tuloksena kannabiksen virkistyskäyttö on sallittu 10 osavaltiossa Kolumbiassa. Laillistamisen tuloksena kannabismarkkina menestyy, mikä on vaikuttanut osakekurssiin. Kannabiksen jatkuva laillistaminen tehosti Pohjois-Amerikan kannabisosakkeiden hintaa vuonna 2018. Nyt kun on selvää, että laillistaminen ei edisty samalla tavalla kaikkialla, useat hinnat ovat jälleen laskeneet. Tämä ei muuta sitä faktaa, että marijuanamarkkina on valtava: potentiaali on todellakin suuri!

Luuletko, että laillistamisen jatkuminen johtaa osakekurssin nousemiseen? Siinä tapauksessa voi olla mielenkiintoista ostaa Tilray-osakkeita välittäjältä.

Tilray-kannabisosakkeiden hinta vuonna 2018

Vuonna 2018 Tilray oli toisella sijalla parhaiden kannabisosakkeiden joukossa. Yritys tuli julkisuuteen heinäkuussa 2018. Syyskuussa 2018 osakekurssi nousi jopa 380 %. Tämä osake symbolisoi kannabisosakkeiden hinnan nousua vuonna 2018.

Nämä suuret muutokset kuitenkin todistautuivat epärealistisiksi. Osake laski jyrkästi lähes 150 dollarista vuonna 2018 vain muutamaan dollariin maaliskuuhun 2020 mennessä. Näyttää siltä, että hypetyksen vuoksi Tilrayn osakekurssi oli aliarvioitu. Luuletko, että tulevaisuudessa on toinen houkutteleva ostohetki. Sitten voit harkita sijoittamista Tilray-osakkeisiin.

Myös aktiiviset sijoittajat voivat hyötyä tämänlaisesta suuresta vaihtelusta. Keinottelemalla hintaliikkeillä voit hyötyä sekä nousevista että laskevista hintakehityksistä.

Tilray on aktiivinen useissa maissa

Tilray laajentaa toimintaansa jatkuvasti. Yrityksen toimintaa löytyy Australiasta, Uudesta-Seelannista, Kanadasta, Euroopasta ja latinalaisesta Amerikasta.

  • Tilray oli ensimmäinen yritys viedä kannabista laillisesti Pohjois-Amerikasta Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Yritys on nyt yksi lääkinnällisen kannabiksen päätoimittajista.
  • Tilray oli yksi ensimmäisistä yrityksistä saada lupa tuottaa kannabista laillisesti Kanadassa. Nykyään yritys on johtava lääkinnällisen kannabiksen toimittaja Kanadassa. Kymmenet tuhannet potilaat Kanadassa saavat käyttöönsä kannabista Tilrayn ansiosta.
  • Tilray oli ensimmäinen yritys viedä kannabista laillisesti Pohjois-Amerikasta Eurooppaan. Portugalin hallitus antoi yritykselle viljelyluvan. Portugalissa kasvatettu kannabis on tarkoitettu Euroopan markkinoille. Kannabis on nyt saatavilla useissa apteekeissa useissa Euroopan maissa.
  • Chilessä Tilray tuo, tuottaa ja jakelee kannabista. Yritys aikoo jakaa kannabistaan latinalaisessa Amerikassa.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *