Miten ostaa Yandex-osakkeita?

Jos haluat sijoittaa Venäjälle, Yandexiin sijoittaminen voi olla hyvä vaihtoehto. Yandex on maan suurin hakukone, joka osaa tehdä tuottoa mainoksista. Haluatko tietää, miten voit ostaa Yandex-osakkeita? Tässä artikkelissa selitämme, miten voit sijoittaa Yandexiin. Voit myös katsella tämänhetkistä osakekurssia.

Miten ostaa Yandex-osakkeita?

Uskotko Yandex-hakukoneeseen? Silloin voi olla järkevää ostaa osakkeita. Ennen sijoittamista on hyvä analysoida yrityksen suorituskykyä muihin hakukoneisiin verrattuna. Voit myös tutkia Venäjän taloutta. Kun talous suoriutuu hyvin, mainostulot todennäköisesti nousevat.

Haluatko ostaa Yandex -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Yandex -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Yandex osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Yandex osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Yandex osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Yandexin tämänhetkinen osakekurssi?

Haluatko tietää, miten hyvin Yandexin osake kehittyy? Vilkaise sitten alla olevaa kaaviota! Siitä näet heti, miten CFD-osakkeen hinta kehittyy. Voit myös avata position painikkeiden avulla.

Osakkeen Yandex yritystiedot

Alta näet osakkeen Yandex tärkeimmät yritystiedot.

Yandex-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Yandex, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Yandex on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Yandex osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Yandex hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Yandex kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Yandex hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Tietoa yrityksestä Yandex

Venäläinen monikansallinen yritys Yandex N.V. erikoistuu internetiin liittyviin tuotteisiin ja palveluihin. Yritys tunnetaan myös samannimisestä hakukoneesta. Alankomaissa toimiva Yandex palvelee pääasiassa Venäjän yleisöä ja Itsenäisten valtioiden yhteisöä.

Suurin osa tiimin jäsenistä ja yrityksen perustajista toimivat kuitenkin Venäjällä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Moskovassa, Venäjällä. Tämän hollantilaisvenäläisen yrityksen pääkonttori sijaitsee myös Amsterdamissa lähellä Schipholin kansainvälistä lentoasemaa.

Osta Yandex-osakkeita

Yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut

Yandex tarjoaa yli 70 erilaista palvelua. Esimerkkejä yrityksen tarjoamista tuotteista ja palveluista ovat muun muassa navigointi-, haku- ja tietopalvelut, verkkokauppa, verkkomainonta ja mobiilisovellukset.

Yrityksellä on myös oma selain (Yandex.Browser), kääntäjä (Yandex.Translator) ja karttapalvelu (Yandex.Maps). Muita yrityksen tarjoamia palveluja ovat muun muassa sähköposti- ja pilvipalvelut ja sovelluskauppa Androidille.

Suuri hakukone

Yandex on paitsi Venäjän suurin teknologiayritys myös suurin venäjänkielinen hakukone. Tällä suositulla hakukoneella on 52 %:n markkinaosuus tällä kielellä. Kotisivu on yksi Venäjän suosituimmista verkkosivustoista.

Venäjällä Yandex-ru-kotisivu on neljänneksi suosituin. Lisäksi hakukoneella on suurin markkinaosuus Itsenäisten valtioiden yhteisön suurimpien hakukoneiden joukossa. Maailmanlaajuisesti Yandex on viidenneksi suosituin Googlen, Baidun, Bingin ja Yahoon! jälkeen.

Yrityksen historia

Arkadi Wolosch on Yandexin perustaja ja myöhempi johtaja. Neuvostoliiton aikana hän opiskeli sovellettua matematiikkaa. Vuonna 1990 hän kehitti hakualgoritmit. Vuonna 1993 hän löysi kumppanin Apreshan-laboratoriosta, Venäjän tiedeakatemian tiedonsiirtoinstituutista.

Täältä hän löysi ratkaisun, joka mahdollisti hakukoneen käytön venäjän kielellä. Haun sanoja ei vain linkitetä sanakirjaan, vaan hakukoneen käyttäjä saa ehdotuksia kielioppivirheistä tai tuntemattomista sanoista.

Yhdessä luokkatoverinsa IIja Segalowitsch Woloschin kanssa hän perusti yrityksen ComTek vuonna 1993. Vuonna 1997 käynnistettiin Yandex, ensimmäinen kyrillinen hakukone. Marraskuussa 1997 tämä hakukone sai nimekseen Yandex.ru. Hakukone täytti monen ihmisen tarpeet, koska siihen aikaan useimmat hakukoneet eivät tunnistaneet kyrillisiä aakkosia ja venäjän kieltä.

Vuonna 1997 Yandex-hakukone oli edelleen osa ComTekia ja hakukoneen käyttö kasvoi merkittävästi. Vuonna 2000 Arkadi Wolosch ja IIja Sagalowitsch perustivat yrityksen Yandex.

Testi itseliikkuvilla autoilla

Internetyrityksellä Yandexilla on oma taksipalvelunsa. Tämä taksipalvelu käynnistetään vuonna 2020 ja testataan itseliikkuvilla autoilla. Innopoliksen asukkaat voivat varata itseliikkuvan auton prototyypin esimerkiksi stadionille tai yliopistolle. Autoissa on kuitenkin kuljettaja, joka ottaa ohjat tarvittaessa.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *