Miten ostaa Yandex-osakkeita?

Jos haluat sijoittaa Venäjälle, Yandexiin sijoittaminen voi olla hyvä vaihtoehto. Yandex on maan suurin hakukone, joka osaa tehdä tuottoa mainoksista. Haluatko tietää, miten voit ostaa Yandex-osakkeita? Tässä artikkelissa selitämme, miten voit sijoittaa Yandexiin. Voit myös katsella tämänhetkistä osakekurssia.

Miten ostaa Yandex-osakkeita?

Uskotko Yandex-hakukoneeseen? Silloin voi olla järkevää ostaa osakkeita. Ennen sijoittamista on hyvä analysoida yrityksen suorituskykyä muihin hakukoneisiin verrattuna. Voit myös tutkia Venäjän taloutta. Kun talous suoriutuu hyvin, mainostulot todennäköisesti nousevat.

Jos haluat ostaa osakkeita, on parasta käyttää eToroa. EToro on luotettava välittäjä, jolta voit ostaa tunnettuja osakkeita maksamatta komissiota. Napsauta alla olevaa painiketta ja osta Yandex-osakkeita suoraan eTorolta:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Miten sijoittaa Yandex-osakkeisiin aktiivisesti?

Positiiviset ja negatiiviset uutiset voivat jatkuvasti vaikuttaa Yandex-osakkeiden hinnankehityksiin. Negatiivinen juoru voi aiheuttaa hinnan laskun jopa kymmenellä prosentilla tai enemmänkin. Tässä tilanteessa sijoittajana tietenkin kärsit tappion. Jos kuitenkin käyt kauppaa Yandex-osakkeista aktiivisesti, voit hyötyä tästä.

Voit tehdä tämän käymällä kauppaa hinnanerosopimuksilla Plus500-alustalla. CFD:n avulla voit aktiivisesti keinotella osakkeen hinnankehityksillä. Tällä välittäjällä voit avata positioita sekä nouseviin että laskeviin hintoihin, minkä avulla voit saada hyviä tuloksia jopa taloudellisesti huonoina aikoina. Napsauta alla olevaa painiketta ja kokeile tämäntyyppistä treidaamista riskittä demolla:

77% yksityissijoittajista menettää rahaa CFD:llä

Mikä on Yandexin tämänhetkinen osakekurssi?

Haluatko tietää, miten hyvin Yandexin osake kehittyy? Vilkaise sitten alla olevaa kaaviota! Siitä näet heti, miten CFD-osakkeen hinta kehittyy. Voit myös avata position painikkeiden avulla.

Tietoa yrityksestä Yandex

Venäläinen monikansallinen yritys Yandex N.V. erikoistuu internetiin liittyviin tuotteisiin ja palveluihin. Yritys tunnetaan myös samannimisestä hakukoneesta. Alankomaissa toimiva Yandex palvelee pääasiassa Venäjän yleisöä ja Itsenäisten valtioiden yhteisöä.

Suurin osa tiimin jäsenistä ja yrityksen perustajista toimivat kuitenkin Venäjällä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Moskovassa, Venäjällä. Tämän hollantilaisvenäläisen yrityksen pääkonttori sijaitsee myös Amsterdamissa lähellä Schipholin kansainvälistä lentoasemaa.

Osta Yandex-osakkeita

Yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut

Yandex tarjoaa yli 70 erilaista palvelua. Esimerkkejä yrityksen tarjoamista tuotteista ja palveluista ovat muun muassa navigointi-, haku- ja tietopalvelut, verkkokauppa, verkkomainonta ja mobiilisovellukset.

Yrityksellä on myös oma selain (Yandex.Browser), kääntäjä (Yandex.Translator) ja karttapalvelu (Yandex.Maps). Muita yrityksen tarjoamia palveluja ovat muun muassa sähköposti- ja pilvipalvelut ja sovelluskauppa Androidille.

Suuri hakukone

Yandex on paitsi Venäjän suurin teknologiayritys myös suurin venäjänkielinen hakukone. Tällä suositulla hakukoneella on 52 %:n markkinaosuus tällä kielellä. Kotisivu on yksi Venäjän suosituimmista verkkosivustoista.

Venäjällä Yandex-ru-kotisivu on neljänneksi suosituin. Lisäksi hakukoneella on suurin markkinaosuus Itsenäisten valtioiden yhteisön suurimpien hakukoneiden joukossa. Maailmanlaajuisesti Yandex on viidenneksi suosituin Googlen, Baidun, Bingin ja Yahoon! jälkeen.

Yrityksen historia

Arkadi Wolosch on Yandexin perustaja ja myöhempi johtaja. Neuvostoliiton aikana hän opiskeli sovellettua matematiikkaa. Vuonna 1990 hän kehitti hakualgoritmit. Vuonna 1993 hän löysi kumppanin Apreshan-laboratoriosta, Venäjän tiedeakatemian tiedonsiirtoinstituutista.

Täältä hän löysi ratkaisun, joka mahdollisti hakukoneen käytön venäjän kielellä. Haun sanoja ei vain linkitetä sanakirjaan, vaan hakukoneen käyttäjä saa ehdotuksia kielioppivirheistä tai tuntemattomista sanoista.

Yhdessä luokkatoverinsa IIja Segalowitsch Woloschin kanssa hän perusti yrityksen ComTek vuonna 1993. Vuonna 1997 käynnistettiin Yandex, ensimmäinen kyrillinen hakukone. Marraskuussa 1997 tämä hakukone sai nimekseen Yandex.ru. Hakukone täytti monen ihmisen tarpeet, koska siihen aikaan useimmat hakukoneet eivät tunnistaneet kyrillisiä aakkosia ja venäjän kieltä.

Vuonna 1997 Yandex-hakukone oli edelleen osa ComTekia ja hakukoneen käyttö kasvoi merkittävästi. Vuonna 2000 Arkadi Wolosch ja IIja Sagalowitsch perustivat yrityksen Yandex.

Testi itseliikkuvilla autoilla

Internetyrityksellä Yandexilla on oma taksipalvelunsa. Tämä taksipalvelu käynnistetään vuonna 2020 ja testataan itseliikkuvilla autoilla. Innopoliksen asukkaat voivat varata itseliikkuvan auton prototyypin esimerkiksi stadionille tai yliopistolle. Autoissa on kuitenkin kuljettaja, joka ottaa ohjat tarvittaessa.

Auteur

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *