Reserve Rightsin ostaminen: miten sijoittaa RSR:ään?

Jos olet kiinnostunut treidaamisesta tai kryptovaluuttoihin sijoittamisesta, voit valita useasta eri vaihtoehdosta. Joulukuussa 2020 kierrossa oli yli 7 800 erilaista kryptovaluuttaa CoinMarketCapin mukaan, joka on sivusto, josta löydät kaikki tilastot kryptovaluutoista. Yksi näistä kryptovaluutoista on Reserve Rights.

Reserve Rights kuulostaa hieman vastuuvapauslausekkeelta, mutta sen luojat ovat luoneet hajautetun stablecoin-alustan tavoitteenaan rakentaa reilu rahajärjestelmä. Tämä kuulostaa hyvältä tavoitteelta, mutta miten Reserve Rights tavoittaa sen?

Kysymyksenä on, että onko tähän alustaan sijoittaminen sen arvoista. Tässä artikkelissa sukellamme syvemmälle Reserve Rightsin ideaan, ja täältä löydät analyysin Reserve Rightsiin sijoittamisesta. Näet myös Reserve Rightsin hintaennusteen tuleville vuosille.

Sisällysluettelo näytä

Miten ja missä voit ostaa/kaupata kryptoa Reserve Rights?

Voit käydä kauppaa kryptolla Reserve Rights kryptopörssissä, joka tukee tätä valuuttaa. Alla voit nähdä heti, missä pörsseissä voit käydä kauppaa kryptolla Reserve Rights:

VälittäjäTietoaRekisteröidy
BitvavoEt maksa transaktiokustannuksia ensimmäisestä kryptoon Reserve Rights sijoitetusta 1000 €:sta
eToroOsta tunnettuja kryptoja ilman komissioita. Pääomasi on vaarassa. Muita maksuja sovelletaan.

Kun olet avannut tilin pörssissä, sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Seuraa vain näitä vaiheita:

  1. Avaa tili ja vahvista se.
  2. Talleta rahaa tilillesi.
  3. Valitse Reserve Rights.
  4. Syötä määrä, jonka haluat ostaa kryptoa Reserve Rights.
  5. Napsauta osta-painiketta.

Reserve Rights ostetaan tilillesi!

Reserve Rights -kaupankäynti: mikä on Reserve Rights?

Useimmat kryptovaluutat ovat muutakin kuin vain uusi digitaalinen valuutta. Sen pohjalla on yleensä innovatiivinen idea tai sovellus, joka perustuu lohkoketju teknologiaan. Tämä pätee myös Reserve Rightsiin. Reserve Rightsin (RSR) takana on organisaatio nimeltään Reserve, joka kuvailee itseään ihmisinä, jotka uskovat, että kryptovaluutta voi toimia paremmin kuin fiat-raha, kuten paunat ja dollarit.

Reserve Rights krypto

Runaway-inflaatio ja korruptoituneet hallitukset

Reserven mukaan yksi syy siihen, miksi fiat-raha ei aina toimi hyvin, on se, etteivät rahasi ole turvassa. Tämä voi johtua siitä, ettei pankkisi ole turvallinen tai korruptoituneiden ja keskitettyjen hallitusten huonoista rahapolitiikoista. Joissakin maissa ihmisillä ei yksinkertaisesti ole turvallista paikkaa säilyttää rahaansa. Näissä maissa tapahtuu runaway-inflaatiota, mikä alentaa fiat-valuuttojen ostovoimaa.

Vankka ja taloudellisesti vahva valuutta fiat-valuutan korvaamiseksi

Reserve uskoo myös, että nykyinen fiat-raha on este kaupankäyntiin, eli sen tavoite on saavuttaa siirto rajojen yli vapaasti ja vaivatta. Tämä on syy Reservelle luoda vakaa ja hajautettu valuutta. Koska valuutta on hajautettu, hallitus ei voi väärinkäyttää tai manipuloida sitä. Tiimin tavoite on siis lopulta luoda käytettävä ja taloudellisesti vahva valuutta.

Turvallinen valuutta kaikille

Meille turvallinen ja vakaa valuutta, jota ei voi väärinkäyttää, ei ehkä ole niin tärkeä asia. Mutta miljardeilla ihmisillä maailmassa ei ole pankkeja ja maitta, joissa pankit eivät voi taata varojen turvallisuutta. Kansainväliset rahoituslaitokset pitävät joitakin maita riskialttiina ja siksi niiden kansalaiset eivät voi avata kansainvälistä pankkitiliä. Näiden maiden kansalaiset kokevat rajoituksia, jotka vaikeuttavat asioita.

Tästä syystä kehitettiin Reserve Protocol, jonka tarkoituksena on ohittaa korruptoituneet pankkiirit ja hallitukset, jotta jokaisella on pääsy turvalliseen valuuttaan, jota pankit eivät voi varastaa tai hallitukset tuhota. Lopullinen tavoite on luoda hajautettu ja vakaa valuutta, joka on immuuni hyperinflaatiolle ja riippumaton fiat-rahasta.

Sijoittaminen Reserve Rightsiin: Mikä on Reserve Protocol?

Reserve Protocol on suunniteltu luomaan käytettävin ja taloudellisesti vahva valuutta. Protokolla on rakennettu Ethereumiin, mutta suunnitelmissa on toteuttaa protokolla mihin tahansa älysopimusalustaan tai lohkoketjuun. Protokolla koostuu kolmesta tokenista: Reserve-token (RSV), Reserve Rights -token ja Collateral-token.

Reserve-token (RSV)

RSV on vakaa kryptovaluutta, jota voidaan käyttää maksutapana, säilyttää ja laskea liikkeeseen samalla tavalla kuin Yhdysvaltain dollareita, paunoja ja muita vakaita fiat-rahoja. RSV on suunniteltu täysin vakuutetuksi, ja vakuutta säilytetään ‘reserve vaultissa’.

Reserve vault on todellisuudessa älysopimus RSV:n vakuutena olevien omaisuuserien säilyttämiseksi. Se rahoitetaan veloittamalla 1 % maksu kaikista RSV-transaktioista ja kaikista vaultin omaisuuksien pääomatuloista.

RSV julkaistiin vuonna 2019, jolloin vakuutena oli USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD) ja Paxos Standard (PAX), mutta tiimin tavoitteena on rakentaa 100 erilaisen matalan epävakauden ”holvi” RSV:n vakuudeksi.

RSV-tokenin kolme ensisijaista toimintoa ovat:

  • Säästöjen suojaaminen hyperinflaatiolta
  • Alhaisen kustannusten transaktioiden helpottaminen maiden välillä
  • Taata luotettavampi ja vankempi taloudellinen ekojärjestelmä treidaajille kehitysmaissa.

Miten vakautta ylläpidetään RSV-tokenin?

Jos tokenin kysyntä laskee, loogisesti tämä tarkoittaa, että myös hinta laskee. Reserve-blogissa on oivaltava kuva, joka kertoo siitä, miten stabilisaatio toimii.

Kuvitellaan, että yhden RSV:n lunastushinta on 1 $. Jos markkinahinta laskee 98 senttiin, on suositeltavaa ostaa RSV:tä ja lunastaa sen älysopimuksella 1 $:n collateral-tokeneiksi. Tämä jatkuu, kunnes RSV-tokeneiden ostaminen ja vaihtaminen ei enää ole kannattavaa. Hinta stabilisoituu sitten 1 $:iin.

Päinvastoin, kun kysyntä nousee ja RSV:n hinta nousee esimerkiksi 1,02 $:iin, treidaajat ostavat uusia RSV-kolikkoja yhdellä dollarilla ja myyvät ne voitolla. Tämä jatkuu, kunnes markkinan hinta laskee takaisin 1 $:iin RSV-myyntien vuoksi.

Reserve Rights -token (RSR)

Toinen Reserve Protocolin token on Reserve Rights Token (RSR). Tällä tokenilla on kaksi toimintoa:

  • Tämä on hyödyke-token, jota voidaan äänestämään hallituksen ehdotuksissa.
  • Se auttaa pitämään RSV:n arvon yhden dollarin kohdehinnassa.

Toisin kuin vakaa RSV, RSR-token on epävakaa. RSR-tokenia käytetään sijoitustuotteena ja tuottoja käytetään rahoittamaan Reserve Protocol -projektia. Vaikka se on epävakaa, RSR-tokenia voidaan myös käyttää takaamaan vakuuden prosenttimäärää ja RSV-yhteyttä.

Reserve-verkkosivustolla löydät kuvituksen vuokaaviosta, josta näkyy, miten Reserve Rights -tokenia voidaan stabilisoida.

Jos Reserve vaultin varojen arvo laskee eikä sitä voida enää kattaa olemassa olevalla RSV:llä ja RSV:n kokonaistarjonta kasvaa, liikkeessä olevien RSR-tokenien määrä vähenee vastaavasti. Tämä johtuu siitä, että arbitraasimahdollisuuksia voidaan hyödyntää vain myymällä RSR:ää.

Collateral-tokenit

Collateral-tokeneita käytetään tukemaan RSV:n arvoa samalla tavalla kuin miten kultaa käytettiin vakuutena rahalle. Protokolla on suunniteltu niin, että collateral-tokenit esittävät vähintään 100 % kaikkien Reserve-tokenien arvoa. Collateral-tokenit edustavat taloudellista arvoa oikeassa maailmassa, kuten joukkovelkakirjoja, kiinteistöjä, hyödykkeitä ja muuta omaisuutta.

Miten sijoittaa Reserve Rightsiin?

Reserve Rightsin kaupankäynnin ja sijoittamisen välillä on ero. RSR:n kaupankäynti keskittyy lyhytaikaiseen sijoittamiseen. Treidaajana voit hyödyntää hinnan vaihteluja.

Toisaalta Reserve Rightsiin sijoittaminen on pitkäaikainen sijoitus, jota kutsutaan kryptomaailmassa myös nimellä HODL (Hold On for Dear Life). Tämä osta ja pidä -strategia on helpompi ymmärtää kuin päiväkauppa ja siksi se on hyödyllisempi, jos olet aloittamassa kryptovaluuttojen parissa. Sinun ei tarvitse pitää hintoja silmällä päivittäin, mutta oletat, että pitkällä aikavälillä sijoituksesi on arvokkaampi.

Reserve Rightsin sijoitusstrategia

Kun haluat aloittaa sijoittamisen Reserve Rightsiin, määrität summan, jonka sijoitat joka kuukausi. Tämä voi olla suhteellisen pieni summa tai summa, jonka voit sijoittaa kuukausittain. Seuraavaksi analysoi, miten markkinat ja RSR-hinnat onnistuvat. Katso, paljonko valuutta on ollut arvoltaan menneisyydessä ja onko trendi laskeva vai nouseva. Päätä sitten summa, jonka alle kolikon arvo tulee olla.

Jos hinta todellisuudessa laskee ja ennaltamääritetty piste saavutetaan, ostat kolikon. Tämä tapahtuu kaupankäyntialustalla, kuten Bitvavolla. Jos ostit kolikon, säilytät sitä kryptolompakossasi. Pitkäaikainen säilytys on vähintään muutama kuukausi, mutta usein myös vuosia.

Mistä ostaa Reserve Rightsia?

Reserve Rights (RSR) on tällä hetkellä suosittu token, jolla on erinomainen likviditeetti. Voit ostaa ja käydä kauppaa tunnetuilla ja luotettavilla kryptovaluuttapörsseillä, kuten Bitvavolla ja käydä kauppaa sillä useita suosittuja kryptovaluuttoja vastaan, mukaan lukien Bitcoin(BTC), Tether (USDT) ja Ethereum(ETH) sekä fiat-valuutat, kuten Yhdysvaltain dollari ja pauna.

Bitvavo on suosittu hollantilainen pörssi kryptokolikkojen ostamiseen ja myymiseen. Se tunnetaan sen alhaisista 0,5 %:n transaktiokustannuksista ja nopeista käsittelyajoista.

Bitvavon ominaisuuksia:

  • Se on turvallinen, vakaa ja tunnetaan hyvistä käyttäjäkokemuksista.
  • Transaktiokustannukset ovat vain 0,25 %.
  • Tuki tunnetuimmille kryptovaluutoille.

Siirry Bitvavon online-alustalle täältä:

Miten säilyttää Reserve Rights -kolikoita?

Kryptokolikkoja säilytetään kryptolompakossa. Voit valita ohjelmisto- tai laitteistolompakosta. Ohjelmistolompakot ovat ohjelmia tai sovelluksia, joita voit avata älylaitteellasi tai tietokoneellasi. Jos hallussasi on useita eri valuuttoja, eikä niitä ole paljon, ohjelmistolompakko on paras vaihtoehto. Laitteistolompakko on laite, jossa on muistia ja se näyttää hieman muistitikulta. Laitteistolompakossa voi säilyttää suurempia tiedostoja ja se on turvallisempi.

Mitä kryptolompakkoja Reserve Rightsiin sijoitettaessa voi käyttää?

RSR-token on ERC 20 -token, joka perustuu Ethereum-lohkoketjuun. Siksi on parasta käyttää ERC 20:n tukemaa kryptovaluuttaa. Esimerkiksi voit käyttää yhtä seuraavista ERC20-lompakoista säilyttääksesi RSR-tokeneitasi turvallisesti:

Jos suunnittelet ostavasi suuria määriä RSR:ää, käytä yhtä seuraavista laitteistolompakoista:

Mikä tekee Reserve Rightsiin sijoittamisesta niin mielenkiintoista?

Reserve koostuu intohimoisten ihmisten tiimistä, jotka ovat saavuttaneet menestystä fintech-maailmassa. Reserve-tiimiä auttavat myös neuvonantajat, joiden ansioluettelo on kookas, mukaan lukien rahaekonomisti Garett Jones ja entinen SEC-komissaari Paul Atkins.

Lisäksi projekti on houkutellut useita tunnettuja sijoittajia, mukaan lukien Peter Thiel, joka on PayPalin toinen perustaja.

Sijoituksien lisäksi yrityksellä on valtavaa kasvupotentiaalia rahoituspalvelujen alalla.

Ratkaisu hyperinflaatioon

Reserve Rights Protocol voisi tarjota ratkaisun hyperinflaation ongelmaan. Maat, kuten Venezuela, Argentiina, Iran, Zimbabwe, Sudan, Jemen ja Turkki ovat alueita, joilla on korkeaa inflaatiota ja siksi niillä on huono vapaan markkinan USD-vaihtokurssit. Siksi Reserve-tiimi haluaa kouluttaa näiden maiden yrittäjiä ja yhteisöjä kryptovaluuttojen tärkeydestä.

Mitä riskejä Reserve Rightsiin liittyy?

Jotta Reserve voitaisiin hyväksyä maailmanlaajuisesti vertaisverkon rahanlähetysvälineeksi, sen on oltava erittäin skaalautuva lohkoketju. Mutta sen päätoken on julkaistu Ethereumiin, joka kamppailee tämän skaalautuvuuden kanssa. Jos se ei siirry nopeampaan lohkoketjuun, sen perimmäinen tavoite näyttää hypoteettiselta ja epärealistiselta.

Ja vaikka Reserve Rights pyrkii olemaan täysin hajautettu avoimen lähdekoodin projekti, tiimi ei ole vielä julkaissut koodiaan.

Kilpailu muilta stablecoin-projekteilta

On yleistä tietoa, että kryptovaluutat ovat luonteeltaan erittäin epävakaita. Siksi lukuisia stablecoineja on kehitetty tarjoamaan treidaajille ja kryptovaluuttojen haltijoille luotettavia pitkäaikaisia hintoja. Useimmat yleisimmät stablecoin-projektit, kuten Tether (USDT), Paxos Standard (PAX), USD Coin (USDC) ja Bitvavo Coin (BUSD) pitävät Yhdysvaltain dollaria vakuutena.

Reserve Protocolin stablecoin RSV ei tee niin. On mahdotonta sanoa, miten RSV vertaa kilpailijoihin, koska kierrossa olevien tokeneiden tietoja ei ole saatavilla ja siksi Coinmarketcap.comiin ei ole luetteloitu markkina-arvoa. Mutta on selvää, että Reserve ei ole ainoa osapuoli, jonka tavoitteena on tulla johtavaksi stablecoiniksi.

Maailman stablecoin?

Reserve Protocol -tiimin tavoitteena on tulla maailman stablecoiniksi ja se haluaa laajentaa tokenin ekojärjestelmää sisältämään valikoiman kryptovaluuttoja, mukaan lukien niitä, joita voidaan käyttää pitkäaikaisiin sijoituksiin. Julkaisemalla protokollan korkean inflaation maissa, kuten Venezuelassa ja Argentiinassa, ja kohdentamalla nousevia markkinatalouksia, tiimi uskoo voivansa saada kilpailullisen edun. Jää kuitenkin nähtäväksi, tapahtuuko se globaalissa skaalassa.

Reserve Rightsiin sijoittaminen: miten Reserve Protocol kehittyy?

Projektin käyttäjäkanta kasvaa, mutta se on vain alkua siihen, mitä Reserve Protocol -tiimillä on mielessään. Se aikoo laajentaa hajautettua verkkoa maailmanlaajuisesti. Suunnitelmissa on myös lisätä muita toiminnallisuuksia, kuten korttimaksujen käsittely, automaattinen valuutanvaihto, palkanlaskennan käsittely ja paljon muuta.

Sitä ei ole vielä vahvistettu, mutta Reserve Protocol -tiimi uskoo, että koko talous voi toimia kryptovaluutoilla. He uskovat myös, että vertaisverkon lähestymistapa poistaa rahoitusjärjestelmään tavallisesti liittyvän valvonnan ja sääntelyn.

Transaktioiden tallentaminen ja toteuttaminen Reserve Protocolin avulla

Reserve Protocol on jo julkaissut mobiilisovelluksensa useissa Etelä-Amerikan maissa. Sen käyttäjiä ovat venezuelalaiset yrittäjät ja tavalliset ihmiset, jotka käyttävät Reserve Protocolin mahdollistamaa vaivatonta transaktiotoimintaa.

He hyötyvät myös siitä, että he voivat säästää ja käydä kauppaa muilla valuutoilla kuin Venezuelan pesoilla, joihin sovelletaan suurta inflaatiota. Tämän protokollan toiminta on hyvin yksinkertaista. Käyttäjät käyttävät sovellusta RSV:n ostamiseen ja valitsevat siirtotavan.

Siirto tehdään jollekin Reserve Protocol -verkkotreidaajalle, joka täyttää pyynnön lähettämällä RSV:tä. Käyttäjä voi sitten käyttää RSV:tä haluamallaan tavalla.

Onko Reserve Rights kannattava sijoituskohde pitkäaikaisesti?

Tiimi kohtaa merkittäviä haasteita keskittyessään suoraan korkean inflaation maihin ja nouseviin markkinatalouksiin. Maailmanlaajuisen myyjien ja käyttäjien verkoston rakentaminen RSV-tokeneiden käyttöön ei ole helppo tehtävä.

Projekti on erittäin spekulatiivinen ja vaatii tiimiä jatkuvasti oppimaan uusia asioita ja mukautumaan projektin kehittyessä. Epäilemättä itse hankkeen monimutkaisuus yhdistettynä taloudellisesti tehottomien maiden vaikeuksiin luo odottamattomia ongelmia.

Reserve on edenneet pitkän matkan, mutta tämä on pitkän aikavälin projekti. On vaikea määrittää, milloin projekti saattaa alkaa siirtyä kohti täydellistä itsenäisyyttä ja hajautettua luonnetta, mutta ne, jotka jakavat hankkeen taustalla olevan filosofian ja Reserven tavoitteet, voivat tukea hanketta ostamalla ja pitämällä hallussaan RSR-hallintotokeneita. Jos projekti saavuttaa tavoitteensa, se voi olla pitkällä aikavälillä erittäin kannattava investointi.

Reserve Rightsiin sijoittaminen: mikä on hintaennuste?

Reserve Protocolia käytetään yhä useammin, mikä tekee siitä houkuttelevamman sijoituksen. Tämä näkyy myös korkeissa hintaennusteissa, joita monet analyytikot ja asiantuntijat ovat antaneet lähivuosille. Tämä tekee RSR:stä mahdollisesti hyvän sijoituksen.

Huomaa, että kryptovaluuttoihin sijoittamiseen liittyy korkea riskitaso. Saatat myös menettää koko talletuksesi. Yleensä on viisasta astua markkinoille eri aikoina: näin vältyt sijoittamasta kaikkea rahasi tähän kryptovaluuttaan.

Reserve Rightsin markkina-arvo ja tarjonta

Reserve Rightsilla on kiinteä 100 miljardin tokenin tarjonta. Tällä hetkellä liikkeessä on alle 10 %. Tokeneiden enimmäismäärä on ennalta määrätty, mutta suuri prosenttiosuus tokeneista on lukittu useasta eri syystä.

Reserve Rights -tokeneita julkaistiin alun perin 6,85 miljardia tokenia, joista 3 % on allokoitu Huobi Prime IEO:n osallistujille, 2,85 % projektitokeneiksi ja 1 % yksityisille sijoittajille. Kaikki tiimien, neuvonantajien, kumppaneiden ja siemenvaiheen sijoittajien tokenit pysyvät lukittuina pääverkon julkaisuun asti.

55,75 % tarjonnasta on lukittu älysopimuksiin, joita kutsutaan ”hitaiksi lompakoiksi”. Tämän lompakon rahat vapautettiin kuukauden viiveellä ja Reserve-tiimi julkaisi julkisen viestin, jossa selitettiin noston tarkoitus.

Milloin Reserve Rights perustettiin?

Reserve Rightsin perustivat Nevin Freeman, Matt Elder ja Miguel Morel vuonna 2017. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Oaklandissa, Kaliforniassa. Sittemmin tiimi on kasvanut yli 10 jäseneksi. Toimintastrategiasta vastannut Miguel Morel ei ole enää listattu Reserven verkkosivustolla. Huhujen mukaan hän on perustamassa uuden start-up-yrityksen.

Mikä on nykyinen Reserve Rights -tiimi?

Reserve Rights -tiimissä on tällä hetkellä 18 jäsentä ja neuvonantajaa. Kaikkia jäseniä ei ole listattu sivustolle, koska he haluavat pysyä nimettöminä olinpaikkansa vuoksi tai suojella henkilöllisyyttään. Nämä ovat pääryhmän jäsenet:

Nevin Freeman (toinen perustaja ja toimitusjohtaja):

Freeman on yksi Reserven perustajista ja projektin toimitusjohtaja. Hän vastaa strategiasta, lakiasioista ja tiimin koordinoinnista. Ennen Reserven perustamista hän oli mukaan perustamassa muun muassa Paradigm Academyn, Metamedin ja RIABizin. Freeman on ratkaisee ongelmia, jotka estävät ihmisiä saavuttamasta potentiaaliaan, ja hän on erityisen huolestunut tekoälyn kehittämiseen liittyvien riskien välttämisestä.

Matt Elder (toinen perustaja ja CTO):

Elder on myös yksi Reserven perustajista ja teknologiavastaava. Hän vastaa protokollan kehittämisestä ja toteuttamisen takana olevasta arkkitehtuurista. Ennen Reserven perustamista hän oli insinöörinä yrityksissä, kuten Alphabet, IBM ja Quixey.

Charlie Smith (liiketoiminnan kehitys):

Smith vastaa Reserven taktiikoista ja kumppanuuksista. Hän työskenteli aiemmin liikkeenjohdon konsulttina ReD Associatesissa ja auttoi rakentamaan Bitcoin-louhintaa Teksasissa.

Cathleen Kilgallen (talousjohtaja ja valvonnasta vastaava toimihenkilö):

Kilgallen vastaa Reserven taloudesta ja tiimin noudattamisen varmistamisesta. Ennen Reservelle tuloaan hän oli Leverage Researchin ja Paradigm Academyn operatiivinen johtaja ja työskenteli instituutioissa, kuten Jane Goodall Institute ja Amnesty International.

Tiimiin kuuluvat myös Jesper Ostman ja Taylor Brent protokollakehityksessä, Mark Lee lakiasioissa ja Erika Campbell kenttäoperaatioissa.

Haluatko oppia lisää Reservestä ja Reserve Rights -tokenista? Käy kryptovaluutan verkkosivustolla.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *