Kuinka ostaa Uber-osakkeita?

Etsitkö villiä menoa? Jos näin on, sinun saattaa kannattaa sijoittaa Uber iin ostamalla sen osakkeita! Yrityksellä on valtava osuus taksi markkinoista Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Huolimatta siitä, että Uber on markkinajohtaja näillä markkinoilla, he eivät ole vielä kyenneet tuottamaan voittoa. Haluatko testata onneasi ja sijoittaa tähän taksi giganttiin?

Kuinka voit sijoittaa Uberiin?

Voi olla erittäin kannattavaa sijoittaa Uberiin. Uber on iso yritys, jolla on paljon mediahuomiota nykyään. Tästä syystä monet Uberiin sijoittavat ihmiset eivät ole ammattilaisia. Positiiviset ja negatiiviset uutiset voivat vaikuttaa voimakkaasti osakkeen kursseihin. Voit hyötyä näistä muutoksista ostamalla ja myymällä Uberin osakkeita oikeaan aikaan.

Kuinka voit ostaa Uber-osakkeita?

Kun luotat Uberin pitkän aikavälin strategiaan, voit ostaa Uberin osakkeita pitkällä aikavälillä. Ei voi koskaan tietää, ehkä Uber kasvaa seuraavaksi Googleksi tai Facebookiksi ja saavuttaa tuloksia, joita kukaan ei olisi ajatellut sen saavuttavan. Uberin osake voi olla tulevaisuudessa paljon arvokkaampi. Haluatko ostaa Uber -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Uber -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetLisätiedotRekisteröidy
eToro0 € kustannus osaketta kohden. Vähimmäistalletus alle 50 USD/EURO.
Degiro2,50 € transaktiota kohden

Aktiivinen kauppa Uberin osakkeilla

Jos haluat osakkeen arvon vaihteluista, voit päättää aktiivisesti spekuloida Uberin osakekursseista. Voit tehdä tämän käyttämällä Plus500:n CFD-palvelua. Tällä tavalla käydään kauppaa lyhyellä aikavälillä Uberin osakkeiden hinta eroilla. Voit avata osto- tai myyntiposition. Haluatko sijoittaa Uberiin kokeilemalla jotain CFD:tä ilmaiseksi? Napsauta sitten alla olevaa painiketta:

86% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Mitä Uber tekee?

Lähes kaikki tietävät vastauksen tähän kysymykseen. Uber keskittyy pääasiassa taksimatkojen tarjoamiseen. Tätä ei tehdä vanhanaikaisella tavalla. Uberilta tilaat kyytejä sovelluksen kautta: GPS tekee loput. Kuljettajat ansaitsevat rahaa ja Uber saa 25%:n palkkion.

Uberin tulevaisuus

Uber on innovatiivinen yritys. Usean maan oli tutkittava lakejaan uudestaan ​​ja uudestaan Uberin käynnistämän uuden toimintamallin vuoksi. UberPop on esimerkki tuotteesta, joka aiheuttaa suurta päänsärkyä useille hallituksille. Tämän palvelun avulla ihmiset voivat ajaa Uberia ilman taksilupaa. Uberin oli lopetettava tämän palvelu version tarjoaminen monissa maissa.

Mutta tämä ei ole estänyt Uberia kehittymästä ja kasvamasta yrityksenä. Uberin luovuus ja innovatiivisuus voivat olla hyvä syy osakkeen ostamiselle. Yhtiö on lanseerannut useita uusia palveluita. Menestyneimmän palvelun on oltava Uber Eats, josta voit tilata ruokaa. Myös tässä sovelluksessa Uber saa palkkionsa.

Buy Uber shares

Toinen mielenkiintoinen sektori, jolla Uber työskentelee, on autonomiset autot. Yhdessä NASA:n kanssa Uber suunnittelee lentäviä ajoneuvoja. Tämä voisi olla erittäin kätevää liikenteen ja ruuhkien välttämiseksi. Tämän lisäksi Uber työskentelee autonomisten autojen parissa. Nämä kokeet ovat varsin kiistanalaisia, koska autonomisten autojen vuoksi on tapahtunut useita kuolemantapauksia. Autonomisten tekniikoiden menestys tulevaisuudessa voisi olla hyvä syy ostaa Uberin osakkeita.

Autonomisten autojen kehittely voi hyvinkin johtaa Uberin kaatumiseen. Jos autot voivat ajaa ilman kuljettajaa, ihmisten voi olla kätevämpi ostaa autonominen auto kuin tilata Uber. Tekniikoita kehitetään edelleen paljon, mutta ne voivat toimia hyvinä syinä ostaa tai myydä Uberin osakkeita.

Negatiiviset tulokset

Uberiin sijoittamisen suuri haitta on se, että yhtiö on tehnyt tappiota tappion jälkeen jo jonkin aikaa. Tulot kasvavat edelleen, mutta myös tappiot kasvavat. Uberin on tulevaisuudessa osoitettava, että he voivat tuottaa voittoa. Voit kuitenkin silti hyötyä tappiollisesta yrityksestä. Niin kauan kuin osakekurssit nousevat, on houkuttelevaa ostaa osakkeita. Näin ollen et tarvitse osinkoa.

Toinen Uberin kasvua estävä tekijä on kilpailu. Muiden yritysten on suhteellisen yksinkertaista päästä markkinoille. Tämä tapahtui jo Didi Chuxingin kanssa Kiinassa ja Grabin kanssa Singaporessa. Uber on vetäytynyt näiltä markkinoilta ja saa vastineeksi 20%:n palkkiot Didi Chuxingilta ja 27,5%:n palkkiot Grabilta.

Kilpailu kiristyy Yhdysvalloissa: Lyft on valtaamassa suuren osan markkinoista siellä. Jos Uber menettää asemansa tulevaisuudessa, on suositeltavaa myydä osakkeesi.

Uber loses marketshare

Uber ei ole enää autokraatti

Kun suunnittelet sijoittamista Uberiin, sinun tulisi pitää silmällä tarkasti Uberin eri skandaaleja. Uber tunnetaan melko ”pahana poikana”. UberPopin vastustuksen lisäksi yritys on vastuussa muutamista autonomisista autoista aiheutuneista kuolemista. Myös muutama kuljettaja on käyttäytynyt väärin ollessaan naispuolisen matkustajan seurassa. Tällaiset skandaalit vaikuttavat todennäköisesti osakekursseihin tulevaisuudessa, jolloin kannattaa todennäköisesti myydä Uber-osakkeitasi.

Uberin osakkeiden ostaminen tai myyminen?

Se haluatko ostaa osakkeita, riippuu todennäköisesti siitä, oletko valmis ottamaan riskejä. Uber kasvaa paljon ja sillä on nykyään monia asiakkaita. Toisaalta Uberia ja yrityksen tulevaisuutta ympäröi epävarmuus. Yksi asia on varma: sijoittaminen Uberiin ei tule koskaan olemaan tylsää!

Uber grows

Uber kasvaa edelleen

Kuinka Uber aloitti?

Uber perustettiin vuonna 2009 San Franciscossa (missä muuallakaan). Hauska tosiseikka: perustajat Travis Kalanick ja Garrett Camp aloittivat limusiinipalvelulla. Myöhemmin he lisäsivät tavanomaisia, helpommin käytettävissä olevia kulkuneuvoja alustalle. Vuonna 2012 perustajat toivat palvelun Lontooseen ja Amsterdamiin ja sen jälkeen Rotterdamiin ja Haagiin.

Vuodesta 2018 Uber on saanut joitain käyttäjiä Venäjältä Yandex-yrityksen kanssa. Vuonna 2019 Uber liittyi pörssiin. Osake on noteerattu New Yorkin pörssissä. Alustava osakekurssi oli 45 dollaria osakkeelta, mikä johti 80 miljardin dollarin arvostukseen. Luuletko, että osakekurssit voivat nousta tulevaisuudessa? Sitten on suositeltavaa sijoittaa Uberiin.

Kiistanalainen yritys

Uber saa paljon huomiota. Tämä huomio ei kuitenkaan aina ole niin positiivista kuin voisi toivoa. Monet kuljettajat valittavat esimerkiksi liian pienen palkan saamisesta. Tämän lisäksi useat kaupunginvaltuustot ovat haastaneet alustan oikeuteen, koska Uber on epäoikeudenmukainen kilpailija tavalliselle perinteiselle taksinkuljettajalle.

Lisäksi Uber on hakkeroitu melko usein. Jo vuonna 2014 Uberin tietokone hakkeroitiin ja tietoja vuoti noin 50,000 kuljettajasta. Vuonna 2017 tapahtui vielä suurempi hakkerointi. Tämä hakkerointi johti jopa 57 miljoonan asiakkaan ja kuljettajan tietojen vuotamiseen. Uber maksoi suuren summan rahaa estääkseen näiden tietojen tulemisen saatavaksi kaikille.

Perustaja Travis Kalanick sai myös paljon negatiivista PRä. Vuonna 2017 hän päätti lopettaa. Hänen eronsa liittyi todennäköisesti kaikkeen negatiiviseen uutismylläkkään, joka ympäröi hänen nimeään. Yritys kertoi lehdistölle kuitenkin, että hänen eroamisensa johtui veneonnettomuudesta, joka johti hänen äitinsä kuolemaan. Monilla ihmisillä oli kuitenkin epäilyksiä hänen pätevyydestään ja johtajuudestaan. Naiset tunsivat olonsa epämukavaksi yrityksessä ja salaiset ohjelmistot pettivät paikallisen hallinnon.

Luuletko, että Uberilla on menestyksen kaava kaikista näistä kiistoista ja skandaaleista huolimatta? Sitten on suositeltavaa ostaa joitain Uberin osakkeita!

Mikä on Uberin nykyinen osakekurssi?

Haluatko tietää, mikä Uberin nykyinen osakekurssi on? Tästä kaaviosta näet Uber-osakkeen CFD-hinnan:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *