Miten ostaa Tencent-osakkeita?

Tencent on Kiinan teknologiajättiläinen. Yritys tunnetaan WeChatista ja internet-portaalista QQ. Koska sillä on yli miljardi aktiivista käyttäjää, sillä on merkittävä asema. Haluatko sijoittaa tähän lupaavaan yritykseen? Lue lisää Tencentistä tässä artikkelissa ja päätä, haluatko ostaa osakkeita. Voit myös tutkia Tencentin nykyistä osakekurssia täältä.

Mistä ostaa Tencent -osakkeita?

Tencent on moderni teknologiayritys, joka yhdessä Alibaban kanssa havittelee hallitsevaa asemaa näillä suurilla markkinoilla. Yritys on aktiivinen useissa toiminnoissa. Kun positiivisia uutisia julkaistaan, osakekurssi voi nousta jyrkästi yhtäkkiä. Samaan aikaan negatiiviset juorut voivat aiheuttaa hinnan laskemisen. Voit tienata paljon rahaa käymällä kauppaa aktiivisesti Tencent-osakkeisiin.

Haluatko ostaa Tencent-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Tencent osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Tencent osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Tencent osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Tencent osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Tencentin nykyinen osakekurssi?

Mietitkö Tencent-osakkeen nykyistä osakekurssia? Alla on kaavio Tencentin nykyisestä osakekurssista. Voit avata CFD-position painikkeiden avulla.

Osakkeen Tencent yritystiedot

Alta näet osakkeen Tencent tärkeimmät yritystiedot.

Tencent-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Tencent, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Tencent on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Tencent osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Tencent hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Tencent kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Tencent hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Mikä tekee Tencentiin sijoittamisesta mielenkiintoista?

Tencentiin sijoittaminen voi olla mielenkiintoista! Kiina on kasvavan talouden maa, jolla on kasvava sisäinen markkina. Kiinaan sijoittaminen voi siis tuoda korkeita tuottoja. Lisäksi internet on kasvava ala ja Tencent on rakentanut vahvan aseman WeChatin kautta.

WeChat “varastaa” useita käyttäjiä suurelta kilpailijalta Baidulta. Useat WeChatin käyttäjät pitävät Baidu-hakukonetta jo tarpeettomana. Tämä johtuu siitä, että WeChatin avulla voit tehdä useita asioita: lentolippujen varaaminen, taksin soittaminen ja maksujen tekeminen ovat vain muutamia esimerkkejä. Tencentin ohjelmisto on siis erittäin monipuolinen, mikä tekee sijoittamisesta houkuttelevaa.

Tämä näkyy taloudellisista tiedoista: Tencentillä on vakaa taloudellinen perusta, joten se ei kohtaa ongelmia helposti. Yrityksen mainontatulot kasvavat nopeasti ja kun trendi jatkuu, se voi saada enemmän mainostajia pois Baidusta.

Mitä riskejä Tencentiin sijoittamiseen liittyy?

Tencent-osakkeisiin sijoittaminen ei ole riskitöntä. Teknologiayritykset ympäri maailman kohtaavat lisääntyvää poliittista painetta. Esimerkiksi hallitukset kyseenalaistavat tietosuojaongelmia yhä enemmän ja tämän tuloksena sääntöjä kiristetään. Lisäksi Kiinan hallitusta ei aina voida ennustaa: se voisi helposti estää osia Tencentistä.

Lisäksi Amerikan ja Tencentin välillä on vaikea suhde: Yhdysvaltain hallitus voisi estää useita Tencentin palveluja, mikä ei tietenkään auttaisi yrityksen tuottavuutta. Samankaltainen ongelma ilmeni Intiassa, kun useita Kiinan sovelluksia estettiin rajakiistan vuoksi.

Tämän kaltaiset vaikutukset ovat kuitenkin rajallisia, koska suurin osa Tencentin tuloista tulee Kiinasta. Tuleva kasvu on kuitenkin rajoitettu tämänlaisilla kehityksillä, joten tästä on hyvä olla tietoinen.

Onko Tencentiin sijoittaminen viisasta?

Tencentiin sijoittaminen voi olla mielenkiintoista riskeistä huolimatta. Koska yrityksellä on yli 1,2 miljardia WeChat-käyttäjää ja sen tuotot nousevat jatkuvasti, on vaikea kääntää selkäsi yritykselle. On kuitenkin aina viisasta hajauttaa riskejä: älä sijoita kaikkea rahaasi Tencent-osakkeisiin.

Kiinnitä huomiota valuuttakurssiin

Sijoittaessasi Kiinaan on tärkeää kiinnittää huomiota valuuttakurssiin. Tencent-osakkeet ovat noteerattu Hong Kongin pörssiin. Ennen kuin ostat osakkeita, muutat valuuttasi Hongkongin dollareiksi. Hongkongin dollarin vaihtokurssi vaikuttaa sitten sijoitustuloksiisi valuutallasi. Tencent on myös noteerattu New Yorkin pörssiin, joten voit ostaa osakkeita myös sieltä. Kun ostat Tencent-osakkeita New Yorkin pörssistä, sijoitat Yhdysvaltain dollareilla.

Tietoa Tencentistä

Vuonna 1998 perustettu kiinalainen yritys Tencent on viralliselta nimeltään Tencent Holdings Ltd. Yhdessä Applen, Alphabetin (Google), Microsoftin ja Amazonin kanssa Tencentiä pidetään yhtenä maailman suurimmista internet-yrityksistä Googlen ja Amazon.comin jälkeen. Yrityksen pääkonttori on Shenzhenissä. Yritys on kuitenkin virallisesti rekisteröity Kanaalisaarille.

Tencent-osakkeet

Yrityksen toiminnot

Tencent aloitti peliportaalina. Useiden suosittujen pelien ansiosta yrityksestä on tullut yksi maailman suurimmista peliyrityksistä. Lisäksi yritys kehittää myös erilaisia ​​verkkopelejä.

Toinen yrityksen ydinliiketoiminta on sosiaalinen media. Se tienaa rahaa sosiaalisen median WeChat-sovelluksen kautta. Se on sovellus, jolla on yli miljardi käyttäjää. Tämä sovellus on WhatsApp…mutta laajempi. Voit käyttää WeChatia Tenpayn kautta maksamiseen. Voit esimerkiksi varata lentoja ja ostaa tuotteita sovelluksessa. Tietysti Tencent voi myös ansaita tästä paljon rahaa.

Toinen yrityksen tuote on QQ, suuri Internet-portaali. Tämä on Kiinan suurin ja suosituin internet-portaali.

Näillä tuotteilla Tencent on vakiinnuttanut vahvan aseman Kiinan markkinoilla. Tämä voi olla erittäin hyvä syy ostaa Tencentin osakkeita.

Yritys on kasvanut hankintojen kautta

Osittain erilaisten yritysostojen ansiosta yritys on kasvanut merkittävästi. Esimerkiksi vuonna 1986 se osti suomalaisen pelikonsolivalmistajan Supercellin 85 %:n osuuden. Tencent maksoi tästä 8,6 miljardia dollaria. Kyseessä on Tencentin historian suurin hankinta. Tencent sijoittaa myös Kiinan kuumille e-urheilumarkkinoille. Siksi se osti yrityksen Riot Games. Tämä yritys on luonut suositun pelin League of Legends.

Yritysostoilla voi olla merkittävä vaikutus osakekurssiin. Ennen Tencentin osakkeisiin sijoittamista on siis hyvä idea tehdä tutkimusta siitä, aikooko Tencent hankkia uusia yrityksiä.

Muut sijoitukset

Tencent sijoittaa hyvin monipuolisesti. Sillä on esimerkiksi osuus yrityksissä Tesla, Snapchat, Spotify, JD.com ja Activision Blizzard. Näin se voi hyötyä muiden yritysten toiminnasta. Jos siis haluat sijoittaa Tencentiin, on viisasta tarkistaa, mihin se sijoittaa.

Yksi näiden sijoitusten etu on, että yhtiö käyttää hyvää riskien hajauttamista. Sijoittajana hyödyt tästä ostamalla Tencentin osakkeita.

Kehitykset & innovaatiot

Tencent ymmärtää innovaatioiden merkityksen teknologiamaailmassa. Yhtiö työllistää yli 50 % työntekijöistään tutkimuksen alalla. Se yrittää jatkuvasti pysyä kilpailun mukana. Esimerkki menestyksestä on Call of Duty -mobiiliversion kehittäminen. Peli julkaistiin yhdessä Activisionin kanssa ja sen lataukset ylittivät 100 miljoonaa ensimmäisen kuukauden aikana.

Epäsuora sijoitus Tencentiin?

Voit tietysti sijoittaa Tencentin osakkeisiin ostamalla niitä suoraan. Tässä tapauksessa olet tekemisissä valuuttakurssiriskin kanssa. Tencentin osakkeiden hinta Hongkongin dollareissa voi vaihdella suuresti. Tencentiin voidaan sijoittaa myös epäsuorasti ostamalla Prosus-osakkeita Hollannin pörssistä. Tämä yritys on erittäin kiinnostunut Tencentistä.

Vaikea suhde Kiinan hallituksen kanssa

Yrityksellä on vaikea suhde Kiinan hallituksen kanssa. Tencentin videopelejä pelataan usein matkapuhelimilla. Videopelien osuus yrityksen liikevaihdossa on 40 %. Kiinan hallitus rajoittaa näitä videopelejä usein. Kiinan hallitus tekee tämän, koska se uskoo, että nämä videopelit aiheuttavat riippuvuutta.

Esimerkiksi Kiinan hallitus rajoitti Honours of Kings -pelin käyttöä. Vuonna 2018 Kiinan hallitus vastusti Monster Hunter -peliä. Myynnit oli lopetettava yksi päivä pelin virallisen julkaisun jälkeen.

Tencentin kaltaisten yritysten oli varmistettava, että käyttäjät eivät pelaa liikaa. Nuoret eivät saa pelata yli puolitoista tuntia päivässä eivätkä he voi pelata öisin.. Kun yritykset eivät noudata näitä tiukkoja sääntöjä, hallitus voi peruuttaa niiden lisenssin.

Tämä on yksi Tencentiin sijoittamisen riski: hallituksen voimakas väliintulo voi aiheuttaa paineita yrityksen kannattavuudelle. Kun haluat sijoittaa Tencentin osakkeisiin, kiinnitä huomiota Kiinan hallitukseen ja sen politiikkaan!

Keskittyminen Eurooppaan

Osittain tämän vaikean suhteen vuoksi Tencent etsii uusia markkinoita: Eurooppa on erittäin houkutteleva vaihtoehto. Yritys haluaa sijoittaa Eurooppaan 10 miljardia euroa. Painopiste on pilvisovelluksissa. Toimialan liikevaihto on kasvussa ja pilvipalveluille on Euroopassa kova kysyntä.

Yritys aikoo myös toimia Saksan kautta kehittämään pelejä, joita voidaan myydä Euroopassa. Kiinan tiukkojen rajoitusten vuoksi yritys todennäköisesti etsii parempia markkinoita, joilla he voivat myydä pelejään ilman rajoituksia.

Hajautus uusille alueille voi vaikuttaa Tencentin osakekurssiin positiivisesti. Luuletko, että Tencent saavuttaa parempia tuloksia tulevaisuudessa? Silloin voi olla viisasta ostaa Tencentin osakkeita!

Haluatko kokeilla treidaamista riskittä?

Avaa demo

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *