Miten ostaa GW Pharmaceuticals -osakkeita?

Kannabiksen laillistamisen myötä useissa Pohjois-Amerikan osissa siitä on tullut oikea kasvumarkkina. GW Pharmaceuticals on yksi yrityksistä, joka hyötyy tästä. Kannabidiolin ansiosta se hoitaa esimerkiksi luuskleroosiin liittyviä sairauksia. Haluatko sijoittaa tähän lupaavaan yritykseen? Voit nopeasti selvittää, miten ostaa osakkeita GW Pharmaceuticalsiin tai vilkaista nykyistä hintaa!

Mistä ostaa GW Pharmaceuticals-osakkeita?

GW Pharmaceuticals on yritys, jolla on upea potentiaali. Kannabismarkkina on yhä avoimempi ja yritys, joka kehittää marijuanaan perustuvia lääkkeitä, voi hyötyä tästä kehityksestä. Osakkeet, joissa on paljon epävakautta, voivat olla mielenkiintoisia aktiiviselle sijoittajalle. Näin voit hyötyä sekä laskuista että nousuista. GW Pharmaceuticals -osake liikkuu.

Haluatko ostaa GW Pharmaceuticals-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan GW Pharmaceuticals osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen GW_Pharmaceuticals osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen GW_Pharmaceuticals osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen GW_Pharmaceuticals osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on GW Pharmaceuticalsin nykyinen osakekurssi?

Haluatko tietää GW Pharmaceuticalsin osakekurssin? Vilkaise sitten GW Pharmaceuticalsin nykyistä CFD-osakkeen hintaa alla. Voit myös napsauttaa painikkeita toteuttaaksesi uuden toimeksiannon.

Osakkeen GW Pharmaceuticals yritystiedot

Alta näet osakkeen GW Pharmaceuticals tärkeimmät yritystiedot.

GW Pharmaceuticals-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen GW Pharmaceuticals, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten GW Pharmaceuticals on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen GW Pharmaceuticals osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen GW Pharmaceuticals hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen GW Pharmaceuticals kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen GW Pharmaceuticals hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Lisää GW Pharmaceuticalsista

GW Pharmaceuticals on biofarmaseuttinen yritys, joka on aktiivinen innovoinnin, kehityksen ja lääkkeiden kaupallistamisen alalla. Jotkut lääkkeet eivät ole vielä astuneet markkinoille.

Sen päätuote on kannabinoidituote kannabidiolin (CBD) nimellä ja se auttaa hoitamaan kohtauksia liittyen tuberoosiskleroosiin. GW Pharmaceuticals Plc on perustettu vuonna 1998. Perustajia ovat Brian Whittle ja Geoffrey William Guy.

Yrityksen päätoimisto sijaitsee Yhdistyneessä kansakunnassa. Se on maailmanjohtaja kannabinoidiperusteisten lääkkeiden innovoinnissa. Yrityksen lääkkeet toimivat yhdessä joidenkin lasten epilepsiamuotojen multippeliskleroosin hoidossa.

GW Pharmaceuticalsiin sijoittaminen

GW Pharmaceuticalsin historia

Yritys on perustettu vuonna 1998 ja se sai heti viljelylisenssin kasvattaa kannabista laillisesti. Tämän ansiosta se voi aloittaa heti tutkimuksen kasvin lääkekäyttöön. Vuotta myöhemmin yritys alkoi tehdä yhteistyötä yhdessä HortaPharm bv:n kanssa.

GW Pharmaceuticals on kannabiksen tutkimus- ja kehitysyritys Amsterdamissa. Yrityksen ansiosta Alankomaiden hallitus on voinut kehittää erikoistuneita kannabislajikkeita. Vuonna 2001 GW Pharmaceuticals noteerattiin AIMiin, joka on juniorimarkkina Lontoon pörssissä. Vuonna 2013 GW Pharmaceuticals noteerattiin myös Nasdaqiin. Siksi voit ostaa tämän yrityksen osakkeita.

GW Pharmaceuticalsin tuotteet

Tärkein tuote tällä hetkellä on Sativex: kannabisuute, jota käytetään suusuihkeen muodossa. Lääke hyväksyttiin vuonna 2010 ja se auttaa ihmisiä, jotka kärsivät multippeliskleroosista (MS). Lääke auttaa lievittämään kipua. Lääke auttaa myös parantamaan spastisuutta ja tyhjentämään rakkoa. Vuonna 2011 se lähti yhteistyöhön Bayerin kanssa jakaakseen lääkettä. Vuosittain se tuottaa 100 tonnia lääkekannabista.

Uusien tuotteiden kehitys

GW Pharmaceuticals on myös aktiivinen uusien tuotteiden kehittämisessä. Tästä hyvä esimerkki on Epidiolex: se julkaistiin markkinoille vuonna 2019 ja se oli välitön hitti.

Tämä uusi lääke voi olla suuri menestys ja hyvä syy ostaa tämän yrityksen osakkeita. GW Pharmaceuticals on erittäin tyytyväinen lääkkeen julkaisuun, millä voi olla suuri vaikutus potilaisiin.

Marijuana uusi kasvumarkkina?

Kannabismarkkina on selkeä kasvumarkkina Pohjois-Amerikassa ja se voi lisääntyä kymmeniä prosentteja vuosittain. Koko globaali markkina voi kasvaa jopa 340 miljardiin.

Tämä kasvu kohtuu lääke- ja yksityiskäytön laillistamisesta. Jos haluat saada tästä taloudellisen menestyksen, sinun on sijoitettava oikeisiin yrityksiin. GW Pharmaceuticals on mainittu hyvänä ehdokkaana vahvalle kasvulle sen kehityksien ansiosta.

GW Pharmaceuticalsin tapauksessa on kuitenkin hyvä olla valppaana. Yritys on edelleen riippuvainen yhdestä lääkkeestä. Kiinnitä siis huomiota kilpailuun ennen sijoittamista GW Pharmaceuticalsiin!

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *