Miten ostaa BlackBerry-osakkeita?

Kanadalainen teknologiayritys BlackBerry tuli tunnetuksi pääasiassa sen valmistamista älypuhelimista. Älypuhelin ei enää ole kovinkaan kuuluisa, mutta yritys on edelleen olemassa. Sijoittamalla BlackBerryn osakkeisiin voit silti saada hyvää tuottoa. Tässä artikkelissa opit parhaat tavat käydä kauppaa BlackBerry-osakkeisiin. Voit myös konsultoida nykyistä BlackBerryn osakekurssia tällä sivulla.

Mistä ostaa BlackBerry -osakkeita?

BlackBerry ei ole sitä, mitä se oli ennen. Ennen se valmisti suosittuja puhelimia, mutta on nyt siirtynyt ohjelmistoon. BlackBerry on kuitenkin onnistunut tulemaan jälleen tuottoisaksi. Modernin sijoittamisen kauneus on, että taloudellisista tuloksista huolimatta voit saada hyviä tuloksia sijoittaessasi BlackBerryyn.

Tämä on mahdollista, koska voit myös avata lyhyen position. Lyhyen position avulla voit saada positiivisen tuloksen, kun osakekurssi laskee. Näin voit reagoida viimeisimpiin kehityksiin. Tämä keinottelumenetelmä vaatii enemmän huomiota kuin keskimääräinen sijoitus.

Haluatko ostaa BlackBerry -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan BlackBerry osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen BlackBerry -osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen BlackBerry -osakkeet osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen BlackBerry -osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on BlackBerryn nykyinen osakekurssi?

Haluatko tietää, mikä BlackBerry-osakkeen nykyinen osakekurssi on? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Alla näet kaavion, joka näyttää BlackBerry-osakkeen CFD-hintakehityksen. Osto- ja myyntipainikkeiden avulla voit avata position suoraan.

Osakkeen BlackBerry yritystiedot

Alta näet osakkeen BlackBerry tärkeimmät yritystiedot.

BlackBerry-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen BlackBerry, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten BlackBerry on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen BlackBerry osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen BlackBerry hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen BlackBerry kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen BlackBerry hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Mielenkiintoista tietoa aiemmin menestyksekkäästä BlackBerrysta

Mike Lazaridis perusti kanadalaisen yrityksen Motion Ltd:n (RIM) vuonna 2010 Waterloossa, Ontariossa. Yrityksestä tuli hyvin tunnettu sen älypuhelimen ansiosta. Tunnettua ”BlackBerry”- älypuhelinta arvostettiin yrityskäyttäjien keskuudessa. Yritys ei kuitenkaan kiinnittänyt huomiota innovointiin.

Siksi yrityskäyttäjät jättivät hyvästit BlackBerrylle. Useiden huolto-ongelmien vuoksi yritys ei toiminut hyvin. Vuodesta 2016 lähtien BlackBerry ei olekaan valmistanut puhelimia. Muut yritykset myyvät kuitenkin edelleen BlackBerry-puhelimia.

Blackberry-osakkeiden ostaminen

CrackBerry

Blackberry-puhelin oli alun perin hyvin suosittu. Käyttäjät kutsuivat laitteitaan nimellä CrackBerry. Crack viittaa kokaiinin riippuvuutta aiheuttaviin vaikutuksiin. Käyttäjät olivat koukussa laitteisiinsa. Tämä johtui siitä, että tämän laitteen ansiosta jokainen oli nyt pysyvästi saatavilla. Ihmisiin voitiin ottaa yhteyttä sekä kotona että töissä. Tämän tuloksena kodin ja työn linja tuli epäselväksi.

Jyrkästi alhaisempi osakekurssi

Tilikauteen 2011 mennessä BlackBerry koki erinomaista kehitystä. Vuonna 2003 aktiivisia BlackBerry-käyttäjiä oli 545 000. Vuonna 2012 käyttäjiä oli 79 000 000. Käyttäjien lisääntyvä määrä vaikutti myös osakekurssiin. Esimerkiksi helmikuussa 2011 osakekurssi oli noin 70 € per osake. Nykyään osake on arvoltaan vain murto-osa tästä määrästä.

Luuletko, että hinta laskee edelleen? Lyhyellä positiolla voit tienata rahaa, kun hinta laskee. Luuletko, että osakekurssi on pohjalla? Sitten voit harkita ostavasi BlackBerry-osakkeita.

BlackBerryn nykyiset aktiviteetit

Yrityksen aktiviteetit keskittyvät tällä hetkellä ohjelmistoon. Kaikki tuotteiden ohjelmistot kehitetään itse BlackBerryn toimesta. Pääohjelmointikieliä ovat C++ ja Java. Lisäksi BlackBerry kehittää teknologiaa langattomiin käyttöihin. Tämä teknologia myydään sitten muille yrityksille.

Kompensointi Qualcommilta

Vuonna 2017 tuomari määräsi siruvalmistaja Qualcommin maksamaan 815 miljoonan dollarin vahingot BlackBerrylle. Miksi tämä korvaus myönnettiin? Tuomarin mukaan BlackBerry joutui maksamaan liikaa Qualcommin tekniikan käytöstä. Qualcomm korvaa myös oikeudenkäyntikulut.

Facebook haastoi BlackBerryn oikeuteen

Syyskuussa 2018 Facebook haastoi BlackBerryn oikeuteen. Miksi Facebook haastoi BlackBerryn oikeuteen? Facebook vei BlackBerryn käräjille, koska yritys otti patentit haltuunsa Facebookilta ilman lisenssiä. BlackBerry käytti Facebookin äänitekniikkaa ja GPS-tietotekniikkaa ilman lupaa.

Aiemmin samana vuonna BlackBerry haastoi Facebookin oikeuteen viestien salausteknologioiden kopioinnista.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *