Sijoittaminen sokeriin: Kuinka voit sijoittaa sokeriin?

Voit sijoittaa osakkeisiin, mutta voit myös sijoittaa (osan) omaisuudestasi hyödykkeisiin. Näitä ovat öljy, maakaasu, kulta, hopea, mutta myös sokeri. Tästä artikkelista voit lukea kuinka voit sijoittaa sokeriin.

Sokeri sijoitustuotteena

Kun ajattelet raaka-aineita, ajattelet yleensä tuotteita, kuten öljyä, maakaasua ja kultaa. Monet ihmiset eivät tiedä, että sokeri on yksi eniten käytettyjä raaka-aineita maailmassa. Jos haluat sijoittaa hyödykkeisiin, voit myös sijoittaa sokeriin.

Sen lisäksi että lisäät sokeria kahviin, sitä lisätään myös moniin muihin tuotteisiin. Ajattele kakkuja, makeisia, virvoitusjuomia ja jopa monia tuotteita, joista ei ajattelisi, että niissä on sokeria. Sokeriteollisuus on monen miljardin dollarin arvoinen, johon voi olla kannattavaa sijoittaa.

Kuinka voit sijoittaa sokeriin?

Voit sijoittaa sokeriin eri tavoin. Voit valita kaupan suoraan sokerin hinnalla. Toinen vaihtoehto on ostaa sokeri osakkeita. Lopuksi voit myös sijoittaa sokeriin ostamalla osuuden rahastosta tai ETF:stä. Katsotaanpa, mitkä mahdollisuudet ovat!

Kaupankäynti sokerin hintakehityksellä

Jos haluat sijoittaa sokeriin, sinun ei tarvitse ostaa sokeri säkkejä ja varastoida niitä ullakolle. Jokainen, joka käy kauppaa sokerilla, käyttää aina sopimuksia. Näillä sopimuksilla on tietty arvo.

Voit käydä kauppaa sokerilla online välittäjällä. Kun avaat position, sinun on ilmoitettava, onko sokerin hinta mielestäsi nouseva vai laskeva. Jos valitset pitkän sokeri position, spekuloit hinnankorotusta. Jos avaat lyhyen position, spekuloit hinnan laskua.

Avasitko pitkän position ja sokerin hinta on nousussa? Sitten teet spekuloidaa. Myitkö lyhyeksi ja onko sokerin hinta laskussa? Sitten saat myös positiivisen tuloksen. Jos et tee oikeaa päätöstä, menetät rahaa. Sokeri kaupan perusteet on helppo ymmärtää.

Vinkki: käytä stop lossia sokeri kaupassa. Stop lossin avulla voit rajata maksimaalista tappiotasi pitkällä tai lyhyellä positiolla. Stop lossin yhteydessä positiosi suljetaan automaattisesti, kun tietty hinta saavutetaan.

Sijoittaminen sokeri osakkeisiin

Voit myös sijoittaa sokeriin ostamalla tätä hyödykettä käyttävien yritysten osakkeita. Ajattele sokerin valmistajia, kuten Imperial Sugar Company ja Alexander & Baldwin. Voit myös sijoittaa karkki valmistajiin, kuten Hershey ja Tootsie Roll Industries. Sokerin hinnan lisäksi muutkin tekijät ovat tärkeässä asemassa sokeriin liittyvien osakkeiden kehityksessä. Siksi tutkia aina osakkeen takana olevaa yritystä yksityiskohtaisesti. Haluatko ostaa Sokeria -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Sokeria -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Sokeria-osakkeita osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Sokeria-osakkeita osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Sokeria-osakkeita osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Missä voit käydä kauppaa sokerin hintakehityksellä?

On olemassa useita online välittäjiä, jotka tarjoavat sopimuksia sokerista sijoitustuotteena. Yksi näistä välittäjistä on Plus500. Tällä välittäjällä on laaja valikoima sijoitustuotteita ja se on 100% luotettava. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinua huijataan tällä välittäjällä tai että menetät talletuksesi PIus500:n taloudellisten ongelmien takia. Tämä välittäjä on ehdoton suosikki monien kauppiaiden keskuudessa.

Voit luoda kaupankäyntitilin suoraan PIus500:lle aloittaaksesi sijoittamisen sokerisopimuksiin. Monille ihmisille saattaa kuitenkin olla viisaampaa harjoittaa kauppaa ensin. Voit tehdä tämän luomalla demotilin PIus500:lla. Demolla ei käydä kauppaa oikealla rahalla, vaan kuvitteellisilla varoilla. Jos kaupankäynti sujuu hyvin, voit vaihtaa oikean rahan tilille.

Varsinkin jos sinulla on rajoitettua kokemusta sokeriin sijoittamisesta tai sen kaupasta, on järkevää harjoitella ensin demotilillä. Harjoittelu tekee mestariksi. Harjoittelemalla ensin, korkean tuoton mahdollisuus tulevaisuudessa on huomattavasti suurempi. Käytä alla olevaa painiketta avataksesi välittömästi ilmaisen demon PIus500:lla:

80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.80 % piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Sijoittaminen sokerin ETF:iin

Voit myös sijoittaa sokeriin käyttämällä ETF:ää. ETF:n avulla voit sijoittaa sokeriin muutamassa minuutissa. Tämä sijoitusmuoto soveltuu myös pidemmälle aikavälille. Esimerkkejä sokeria käsittelevistä rahastoista ovat iPath Series B Bloomberg Sokeri-alaindeksin Kokonaistuotto ETN, Teucrium Sokeri Rahasto ja iPath Pure Beta Sokeri ETN. Haittana sokeriin sijoittamisessa ETF:ien kanssa on se, että sinulla on sijoitukseesi vähäinen kontrolli.

investing in sugar

Mitkä ovat sokeriin sijoittamisen edut?

Sokeriin sijoittamisen liittyy tarvittavat edut. Suuri sokerin etu on se, että se on massatuote. Tämän seurauksena muut osapuolet tuskin voivat vaikuttaa sokerin hintaan. Tämän seurauksena hinnan manipuloinnin mahdollisuus on paljon pienempi.

Kasvava maailmanlaajuinen kysyntä on myös etu sokeri sijoitusten tekemisessä. Kehittyvissä talouksissa keskimääräisen asukkaan vauraus kasvaa. Yhä useammat ihmiset haluavat ostaa makeita tuotteita, kuten jäätelöä ja siirappia. Sokerin kysynnän kasvu voi aiheuttaa hinnan nousun.

Sokeri on välttämätön tuote, jota tuskin voi sivuuttaa. Suomessa henkeä kohden käytetään keskimäärin 91,5 grammaa sokeria päivässä. Sokeria lisätään siis moniin tuotteisiin. Tiesitkö, että leivästä löytyy jopa sokeria? Sokerin lisääminen kaikkeen liittyy siihen, että meidät yritetään saada riippuvaisiksi tietyistä elintarvikkeista.

Sokeri kaupan suurin etu on mahdollisuus saavuttaa korkea tuotto. Varsinkin erityisolosuhteissa, kuten sadon epäonnistumisessa, hinta voi yhtäkkiä nousta jyrkästi. Aktiivisena kauppiaana voit vastata hyvin näihin olosuhteisiin, jolloin voit muuntaa nämä tapahtumat hyviksi voitoiksi!

Mitkä ovat sokeriin sijoittamisen haitat?

Sokeriin sijoittamisella on myös haittoja. Sokeri itsessään ei anna sinulle suoraa tuloa. Kun sijoitat yritykseen, saat siitä usein voitonjaon osingon muodossa. Voit tietysti välttää tämän ostamalla sokeri alalla toimivien yritysten osakkeita.

Toinen riski sokeriin sijoittamisessa on se, että tuotetta pidetään yhä huonompana. Ihmiset keskittyvät terveyteensä ja yrittävät vähentää sokerin kulutusta mahdollisimman paljon. Jos tämä suuntaus jatkuu, sokerin kysyntä voi laskea tulevaisuudessa.

On myös tärkeää muistaa, että esimerkiksi Euroopan komissio seuraa tarkasti sokeriteollisuutta. Tapaturmista rangaistaan. Jos sijoitat yritykseen, joka harjoittaa hämäriä toimia, seuraukset eivät ole hyvät.

Kuinka määrität sokerin arvon?

Kun aloitat sijoittamisen sokeriin, sinun on määritettävä, nouseeko vai laskee hinta. Tätä varten on tärkeää tarkastella eroa tuotannon ja kulutuksen välillä. Jos tuotanto on huomattavasti korkeampaa kuin käyttö, hinta laskee.

On tärkeää mainita, että sokeriruokoa tulee paljon Brasiliasta ja Intiasta. Hintaa ennustettaessa voit siis tarkastella näitä alueita. Esimerkiksi äärimmäiset sääolot Brasiliassa voivat aiheuttaa satojen epäonnistumisen, mikä johtaa tarjonnan vähenemiseen. Jos tarjonta on pienempi, hinta nousee usein.

Lopuksi, viljelijät voivat päättää vaihtaa toiseen tuotteeseen, kun tulot sokerista vähenevät. Näin voi olla esimerkiksi tuontitullien takia tai kun viljelijöiden velat kasvavat. Sijoitettaessa sokeriin on siksi tärkeää seurata tarkasti tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa tarjontaan.

Mikä on sokerin hinta tällä hetkellä?

Alta näet sokerin nykyisen hinnan. Voit myös avata CFD-position suoraan hyödykkeelle:

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *