Miten ostaa Sinopec Groupin osakkeita?

Öljymarkkina on valtava ja Kiinassa keskiluokka kasvaa edelleen: kiinalaisella öljy-yhtiöllä on tarpeeksi mahdollisuuksia parantaa kannattavuuttaan. Tässä artikkelissa keskustelemme, miten voit sijoittaa Sinopec Groupin osakkeisiin parhaiten.

Mistä ostaa Sinopec Groupin-osakkeita?

Koska Sinopecista voidaan käydä kauppaa Hong Kongin pörssissä, voit myös treidata ulkomaalaisena sijoittajana. Sinun täytyy kuitenkin pitää sen valuutan vaihtokurssia silmällä, jolla osake on listattu: jos valuuttakurssi liikkuu väärään suuntaan, voit menettää paljon rahaa.

Haluatko ostaa Sinopec Groupin-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Sinopec Groupin osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 € kustannus osaketta kohden. Vähimmäistalletus alle 50 USD/EURO.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Sinopec Groupin osakekurssien nousulla ja laskulla.
Käy kauppaa yrityksen Sinopec Groupin osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!

Mikä on Sinopec Groupin nykyinen osakekurssi?

Mietitkö Sinopec Group -osakkeiden nykyistä osakekurssia? Alla olevasta kaaviosta näet heti, mihin hintaan voit ostaa & myydä Sinopec Groupin CFD-osakkeita:

Osakkeen Sinopec Group yritystiedot

Alta näet osakkeen Sinopec Group tärkeimmät yritystiedot.

Sinopec Group-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Sinopec Group, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Sinopec Group on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Sinopec Group osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Sinopec Group hinta kehittyy vuonna 2023?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Sinopec Group kehittyvät vuonna 2023 ja sen jälkeen? Olemme yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä numerot ovat vain ennuste osakkeen Sinopec Group hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina oma tutkimustyösi!

Tietoa Sinopec Groupista

Suuri öljy- ja petrokemiallinen konserni Sinopec Group perustettiin valtion toimesta heinäkuussa 1988 perustuen China National Petrochemical Corporationiin. Vuonna 2018 Sinopecista tuli osakeyhtiö. Sinopec Group on suurin öljyn ja petrokemiallisten tuotteiden toimittaja Kiinassa. Yritys on myös toiseksi suurin öljyn ja kaasun tuottaja Kiinassa.

Se on maailman suurin jalostusyhtiö ja kolmanneksi suurin kemiallinen yritys. Yrityksellä on 30 000 asemaa Kiinassa, joten se on Kiinan suurin. Yritys kattaa 60-70 % kaikesta Kiinan käsittelemästä raakaöljystä. Tällä hetkellä yritys keskittyy liuskekaasun kehittämiseen Kiinassa.

Tytäryhtiö Sinopec

China Petrochemical and Chemical Corporation on Sinopec Groupin tytäryhtiö. Sinopec Group integroi tämän tytäryhtiön tärkeänä osana toimintaansa. Vuonna 2000 Sinopecilla oli käytössään 25 jalostamoa. Yrityksellä on 130 miljoonan tonnin raakaöljyn vuosittainen kapasiteetti, mikä tarkoittaa, että se omisti noin 50 % kaikesta Kiinan jalostuskapasiteetista. Sinopecin osakkeet (perustettu vuonna 2000) noteerattiin Hong Kongin, Lontoon ja New Yorkin pörsseihin. Sinopec Group omistaa 70 % osakkeista tässä tytäryhtiössä.

Yrityksen historia

China National Petrochemical Corporation, Sinopec Groupin edeltäjä, perustettiin vuonna 1983. Yritys perustettiin luomaan ja operoimaan jalostuskapasiteettia ja petrokemiallista tuotantoa. Yhtiö otti haltuunsa yli 90 % paikallishallinnon ja eri ministeriöiden öljynjalostustoiminnasta.

Sinopec on ensimmäinen kiinalainen öljy-yhtiö, joka tekee yhteistyötä BP:n kanssa vedenalaisessa tutkinnassa Angolassa. Yhtiö etsi myös kaasua Saudi-Arabiasta. Vuonna 2009 se osti sveitsiläisen yrityksen Addax Petroleumin 8,27 miljardilla Kanadan dollarilla. Tämä Länsi-Afrikassa ja Lähi-idässä toimiva yhtiö on yksi maailman suurimmista öljyntuottajista.

Näillä kansainvälisillä investoinneilla yhtiö voi kasvattaa kannattavuuttaan tulevaisuudessa. Tämä voi tehdä Sinopecin osakkeiden ostamisesta houkuttelevaa.

Hiilineutraaliuden tutkiminen

Marraskuussa 2020 Sinopec solmi strategisen kumppanuuden kolmen laitoksen kanssa tehdäkseen yhdessä tutkimusta hiilidioksidipäästöistä ja hiilineutraaliudesta energia- ja kemianteollisuudessa. Ilmastonmuutoksen, energian ja kemikaalialan mielipidevaikuttajat ja asiantuntijat tutkivat strategisia polkuja hiilineutraaliuteen vuoteen 2030 mennessä.

Haluatko kokeilla treidaamista riskittä?

Tekijä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *