Miten ostaa Shopify-osakkeita?

Haluatko sijoittaa vahvaan kanadalaiseen yritykseen? Sitten Shopify-osakkeiden ostaminen voi olla mielenkiintoista. Tämä kätevä alusta mahdollistaa verkkokaupan perustamisen jokaiselle. Miten Shopify sai alkunsa ja miten voit sijoittaa yritykseen? Voit lukea kaiken tältä sivulta! Voit myös tarkistaa Shopify-osakkeiden nykyisen hinnan täältä.

Mistä ostaa Shopify -osakkeita?

Verkkoshoppailu on tulevaisuutta. Yhä useammat ihmiset shoppailevat verkossa. Yritys, joka vastaa tähän trendiin, voi siis olla mielenkiintoinen pitkäaikainen sijoitus. Samanaikaisesti voit nähdä, että yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita aloittamaan oman verkkoyrityksensä.

Haluatko ostaa Shopify -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Shopify osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Shopify -osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Shopify -osakkeet osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Shopify -osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Shopifyn nykyinen osakekurssi?

Haluatko tietää, miten Shopify-osakekurssi kehittyy? Alla olevassa kaaviossa näet Shopifyn viimeisimmän CFD-hinnan. Voit myös napsauttaa painikkeita avataksesi position tähän osakkeeseen.

Osakkeen Shopify yritystiedot

Alta näet osakkeen Shopify tärkeimmät yritystiedot.

Shopify-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Shopify, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Shopify on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Shopify osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Shopify hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Shopify kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Shopify hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Onko Spofifyyn sijoittaminen järkevää?

Shopify on hyvinkin lupaava yritys, joka voi jatkaa vankan position rakentamista tulevaisuudessa. Verkkokauppayritykset menestyvät koronpandemian vuoksi ja kuluttajat tottuvat yhä enemmän verkkoshoppailuun. Siksi yrittäjille voi olla mielenkiintoista perustaa verkkokauppa ja Shopify auttaa tähän tarvittavilla palveluilla. Samanaikaisesti Shopify on kuronut eBayta kiinni, kun katsomme myyntilukuja, joten Shopify on todellakin harkittava osapuoli.

Yrityksen tulomalli on älykäs: se tarjoaa 90 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka avulla uudet käyttäjät voivat ensin kokeilla mahdollisuuksia. Kokeilujakson päätyttyä se tienaa rahaa verkkokaupan omistajien kuukausittaisella maksulla ja alustalla toteutettujen tapahtumien kautta. Shopify myös käsittelee tapahtumia ja auttaa tuotteiden lähettämisessä: Shopify kasvattaa tätä haaraa edelleen.

Shopify plus -palvelu on myös suuri tulon lähde. Suuret yritykset voivat hyödyntää erityisiä räätälöityjä palveluja. Suuret yritykset luultavammin pyytävät uusia palveluja, jotka sitten lisätään vakioversioihin. Tällä tavalla Shopify oppii, miten se voi vahvistaa asemaansa.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että Shopify on edelleen startup-yritys. Yrityksen tulevaisuus ei vielä ole varmaa eikä se vielä ole tehnyt tuottoa. Jos tämä kanadalainen yritys kuitenkin jatkaa samaan malliin, se onnistuu tekemään vihreitä lukuja pitkällä aikavälillä. Voit siis harkita Shopify-osakkeiden ostamista.

Tietoa Shopifysta

Kanadalaisen verkkokauppayritys Shopifyn päätoimisto sijaitsee Kanadassa. Verkkokaupoille ja vähittäismyyntipistejärjestelmille Shopify tarjoaa sähköisen kaupankäynnin alustansa Shopify-nimellä. Shopify tarjoaa verkkokauppiaille palvelupaketin, joka sisältää markkinoinnin, maksut ja toimitukset. Tämän paketin ansiosta pienyritysten on helpompi ylläpitää verkkokauppaa. Elokuussa 2017 yli 600 000 kauppiasta käytti Shopifyn tarjoamaa verkkokauppa-alustaa.

Shopify

Shopifyn historia

Shopifyn perustajat halusivat avata verkkokaupan vuonna 2004. He löysivät, että verkkokaupan perustaminen ei ollutkaan niin helppoa. Perustajat eivät olleet tyytyväisiä olemassa oleviin verkkokaupparatkaisuihin. Yksi Shopifyn omistajista oli ohjelmoija Lütke, joka päätti rakentaa verkkokaupan itse. Kaksi kuukautta myöhemmin Shopifyn omistajat julkaisijat verkkokauppansa Snowdevils, joka oli suunnattu lumilautailijoille.

Kesäkuussa 2006 Snowdevilsin perustajat julkaisivat verkkoalustan Shopify. Vuonna 2009 Shopify sai alkunsa App Storella ja API-alustalla. API-kehittäjät luovat sovelluksia Shopify-verkkokaupoille. Kehittäjien sovelluksia myydään siten Shopify App Storessa.

Vuonna 2010 julkaistiin ilmainen mobiilisovellus Applen App Storessa, jonka avulla Shopify-myymälän omistajat pystyvät hallitsemaan myymälöitään. Vuonna 2010 kanadalainen verkkokauppayritys aloitti myös kilpailun. Build-A-Business-kilpailussa osallistujat rakensivat yrityksensä Shopifyn kehittämällä verkkokauppa-alustalla. Shopifysta tuli nopeasti kasvava yritys: vuonna 2014 noin 120 000 verkkokauppamyyjää käytti jo verkkokauppa-alustaa, minkä ansiosta yritys tienasi 105 miljoonaa dollaria.

Vuonna 2013 yritys ilmoitti Shopify-maksuista. Tämä järjestelmä auttoi verkkomyyjiä hyväksymään luottokorttimaksuja. Samana vuonna julkaistiin toinen maksujärjestelmä, joka mahdollisti maksujen vastaanottamisen luotto- ja pankkikorteilla iPadin kautta.

Onnistunut mission yrittäjille ja osakkeenomistajille

Shopifyn perustajien tehtävä oli helpottaa kauppaa jokaiselle. Kehitettyään App storen vuonna 2009 yrityksellä oli vain 5 000 osallistujaa. Nykyään yrityksellä on kuitenkin yli 500 000 yrittäjää asiakkaanaan. Shopifyn ansiosta yrittäjille on helpompaa aloittaa verkossa.

Shopifyn missio, joka on tehdä elämästä helpompaa verkkoyrittäjille pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, on myös menestynyt missio osakkeenomistajille. Sijoittajat näkivät, kun Shopify-osakkeiden arvo kaksinkertaistui vuonna 2017.

Luuletko, että Shopifyn osakekurssille on edelleen tilaa kasvaa? Siinä tapauksessa Shopify-osakkeiden ostaminen voi olla mielenkiintoista.

Shopifyn liikevaihto

Shopifyn palvelujen käyttäjät maksavat kuukausittaisen tilausmaksun, joka on minimissään 29 USD. Lisäksi yritys tienaa rahaa käsittelemällä tapahtumia. Shopifyn asiakkaat maksavat transaktio- ja toimituskustannuksia.

Shopify tuottaa tuloja myös silloin, kun tuotteita ostetaan sen avulla luodusta verkkokaupasta. Spotify saa sitten prosenttiosuuden myyntivoitosta. Välittäjänä Shopify ansaitsee rahaa muiden yritysten myynnistä: tämä on houkutteleva asema ja siten myös hyvä syy ostaa Shopify-osakkeita.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *