Kannabisosakkeiden ostaminen: miten sijoittaa marijuanaan?

Kannabikseen sijoittaminen voi olla kannattavaa! Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten voit ostaa osakkeita marijuanamarkkinoilta ja esittelemme joitakin parhaita ostettavia kannabisosakkeita.

Miten sijoittaa kannabikseen?

Voit hyötyä kannabissijoituksesta kahdella tavalla. Alla keskustelemme marijuanaosakkeiden kaupankäynnistä.

Mistä ostaa Cannabis-osakkeita?

Ensimmäinen vaihtoehto, jonka avulla voit käydä kauppaa kannabisyritysten osakkeilla, on ostaa tai myydä niin kutsuttuja CFD:eitä. CFD:t sopivat hyvin hinnannousujen ja -laskujen keinottelemiseen lyhyellä aikavälillä. Näin voit reagoida vahvoihin hintavaihteluihin. Lisäksi voit [H]myydä lyhyeksi,[/shorting] jolloin voit saada spekuloidaa laskevasta hinnasta.
Haluatko ostaa Cannabis-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Cannabis osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Cannabis-osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Cannabis-osakkeet osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Cannabis-osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Miksi sijoittaminen kannabikseen on mielenkiintoista?

Vuonna 2018 kannabisosakkeet olivat huipulla. Kanada salli kannabiksen laillisen tuotannon ja myynnin, mitä useat yritykset ennustivat. Tämä oli kuitenkin suuri hypetys: usean kannabikseen liittyvän osakkeen osakekurssi nousi valtavasti ja sitten romahti uudelleen.

Ennen laillistamista useat yritykset olivat jo aktiivisia kannabismarkkinoilla. Asetuksen Cannabis for Medical Purposes Regulation mukaisesti yritykset pystyivät tuottamaan kannabista laillisesti lääkinnällisiin tarkoituksiin. Uusi laki kuitenkin salli näiden yritysten myydä kannabista suoraan virkistyskäyttöön. Canopy Growth’n kaltaiselle yritykselle tämä kehitys oli positiivinen: yrityksen liikevaihto on noussut yli 10-kertaisesti!

Todennäköisesti kasvunvaraa on vielä runsaasti. Lailliset marijuanamarkkinat syövät hitaasti alamaailman markkinaosuutta. Pelkästään Kanadassa kannabismarkkinoiden arvo on 5–7 miljardia dollaria!

marijuanan kasvumarkkina

Kannabismarkkinan odotetaan kasvavan entisestään

Miksi kannabis laillistettiin?

Hallitus päätti laillistaa kannabiksen rikollisuuden vähentämiseksi. Tämä tekee tarjonnasta läpinäkyvämmän, koska THC-sisältö täytyy kirjoittaa jokaiseen tuotteeseen. Se myös vaikeuttaa alaikäisten marijuanan ostamista. Kaikkia näistä tavoitteista ei kuitenkaan ole saavutettu: koska rikolliset edelleen tarjoavat marijuanaa edullisemmin hinnoin, on edelleen olemassa suuri rikollinen piiri.

Miksi marijuanaosakkeet ovat romahtaneet?

Hypetyksen jälkeen kannabiksen osakekurssit ovat joskus laskeneet jopa 90 %:lla. Kun laillistaminen oli juuri toteutettu, oli selvä kannabiskupla. Useat sijoittajat eivät halunneet jäädä poista laivasta, koska yritysten liikevaihto lisääntyi suurissa määrin.

Tämä optimismi olikin aiheetonta: laillistaminen muissa maissa kestää pidempään kuin odotetaan ja laiton kannabiksen viljely on epäreilun kilpailun muoto. Rikolliset eivät maksa veroja ja siksi he voivat myydä kannabista edullisemmin. Tosiasia on, että yritysten, jotka myyvät kannabista laillisesti, on pysyttävä jatkuvasti laadun perässä.

Lisäkasvun takaamiseksi meidän täytyy pitää Yhdysvallan kehityksiä tarkasti silmällä. Esimerkiksi vuonna 2012 kannabista voitiin käyttää virkistyskäyttöön Coloradossa ja Washingtonissa. Tällä tavoin tietenkin ilmestyy suuria uusia markkinoita, joita marijuanayritykset voivat hyödyntää.

Joka tapauksessa trendi jatkuu, mikä voi olla hyvä syy sijoittaa kannabikseen jälleen tulevaisuudessa. Vuoteen 2020 mennessä Uusi-Seelanti, Luxemburg ja Meksiko todennäköisesti laillistavat kannabiksen viljelyn. Libanonissa ja Ghanassa rajoitukset hampun viljelyyn on jo vähennetty. Lisäksi yhä useammat Yhdysvaltain valtiot sallivat marijuanan virkistyskäytön.

Canopy Growth osakekurssi

Kannabismarkkinaan kuuluu edelleen paljon hypetystä. Ole siis varovainen tehdessäsi suurta sijoitusta marijuanaosakkeisiin.

Miten suuri markkina on?

Kannabissijoitus voi edelleen olla mielenkiintoista. Yli 260 miljoonaa ihmistä käyttää kannabista vuosittain ja markkina on arvoltaan yhteensä 344 miljardia dollaria. Marijuana-alan tullessa yhä laillisemmaksi yhä useammassa paikassa, kannabisyritykset voivat hyödyntää sitä. Tämä voidaan edelleen nähdä vahvana kasvuna: vuonna 2019 maailmanlaajuinen liikevaihto oli 10,2 miljardia dollaria, joka kasvoi 14,9 miljardiin vuonna 2020.

Kun sijoitat kannabikseen, on hyvä tutkia, mitkä yritykset hyötyvät eniten tästä suuresta kasvusta. Tietenkin jotkut yritykset tuottavat ja myyvät marijuanaa itse. Mutta tämä ei pääty tähän: on myös tuottajia ja bioteknologiayrityksiä, jotka kehittävät kannabikseen perustuvia lääkkeitä. On myös maita, jotka toimittavat laitteita hampun kasvattamiseen.

Sijoittaminen marijuanamarkkinaan ETF:n avulla

Useille sijoittajille on vaikeaa määrittää, mitä marijuanaosakkeita he voivat ostaa parhaiten. ETF:n avulla voit sijoittaa useisiin kannabisosakkeisiin kerralla. Tämä mahdollistaa riskien hajauttamisen ja suuren rahasumman menettämisen mahdollisuuden vähentämisen, jos yksi yritys ei suoriudu hyvin.

Tunnetuin kannabis-ETF on Medical Cannabis and Wellness UCITS ETF (CBDX), joka seuraa Medical Cannabis and Wellness Equity -indeksiä. ETF:n kustannusindeksi on 0,8 %, mikä on kallis ETF:n kannalta: korkean markkinan kasvuennustuksen vuoksi sijoittaminen tähän indeksiin voi silti olla mielenkiintoista.

Indeksi seuraa Amerikkaan (86 %) ja Kanadaan (14 %) noteerattuja yrityksiä. Esimerkkejä indeksin yrityksistä ovat GW Pharmaceuticals, Growgeneration Corporation ja Zyherba Pharmaceuticals Inc.

Haluatko ostaa tämän ETF:n? Hyvä paikka tähän on DEGIRO: DEGIRO on luotettava välittäjä, jolla voit ostaa ja myydä ETF-rahastoja alhaisin transaktiokustannuksin. Napsauta alla olevaa painiketta ja avaa tili DEGIROlle:

Mitkä ovat suosituimmat & parhaat kannabisosakkeet?

Haluatko tietää, mikä on paras marijuanaosake, johon sijoittaa? Siinä tapauksessa on hyvä tehdä tarkkaa tutkimustyötä! Tutki esimerkiksi, sopiiko kannabisosake hyvin osakesalkkuusi. Tässä artikkelin osassa keskustelemme tunnetuimmista & suosituimmista kannabisosakkeista, joihin voit sijoittaa.

Canopy Growth

Canopy Growth Corporation on maailman suurin kannabisyhtiö. Suuri osapuoli, joka on sijoittanut yritykseen, on Constellation Brands, juomien valmistaja. Yrityksellä on yli 38 % osuus. Tämä on lisännyt yrityksen arvoa yli kymmeneen miljardiin dollariin.

Se tosiasia, että yritys harkitsee myös sijoituksia Kanadan ulkopuolelle, tekee Canopy Growthista mielenkiintoisen sijoituksen. Esimerkiksi kumppanuuksia on solmittu paikallisten Saksan ja Espanjan yritysten kanssa. Lisäksi yritys on aktiivinen Jamaikalla, Chilessä, Brasiliassa, Australiassa ja muissa maissa. Kun trendi jatkuu ja yhä useammat yritykset laillistavat kannabiksen, Canopy Growth on valmis valloittamaan nämä alueet.

Aphria

Aphria on myös suuri toimija kannabismarkkinoilla. Yrityksellä on suuria kasvihuoneita kannabiksen tuottamiseen. Kasvihuone sijaitsee lähellä Ontariota ja sen nimi on Aphria One. Sen alue on 300 000 neliömetriä, joten siinä on tarpeeksi tilaa tuottaa suuria määriä marijuanaa. Suuri etu siinä, että yritys kasvattaa kannabista kasvihuoneessa, on, että sen avulla se voi tuottaa laadukkaampaa kannabista alhaisemmin kustannuksin.

Yritys kehittää uusia tuotteita ja on myös solminut yhteistöitä usean yliopiston kanssa. Aphrian keskittymisenä on sekä virkistyskäyttö että lääkinnällinen kannabis. Yritys onnistuisi saamaan kannattavan tuloksen vuonna 2018. Kun otat huomioon, että myyntimarkkina luultavasti jatkaa kasvuaan, Aphria voi olla mielenkiintoinen sijoitus.

Aphria kannabis

Aurora Cannabis

Aurora Cannabis on maailman toiseksi suurin kannabisyritys Canopy Growth’n jälkeen. Tämän yrityksen osakkeista on voitu käydä kauppaa pörssissä lokakuusta 2018 lähtien. Tällä kanadalaisella lääkinnällisen marijuanan tuottajalla on useita tuotantolaitoksia. Vuoden 2018 lopussa yrityksellä oli kahdeksan tuotantolaitosta ja liiketoimintaa yli 18 maassa.

Yhteensä yritys voi tuottaa 500 000 kiloa kannabista vuodessa. Vaikka yrityksellä on suuri kapasiteetti, se ei vielä onnistunut tekemään tuottoa tänä vuonna. Laillistamisen jatkuessa tämä voi muuttua! Yritys on ilmoittanut Medreleaf Corperationin hankinnasta, joka voi tuoda lisää tuottoa tulevaisuudessa.

Aurora Cannabis

CARA Therapeutics

CARA Therapeutics on yritys, joka erikoistuu kivun lievittämiseen. Nyt kun marijuana on hyväksytty lääkinnällisiin tarkoituksiin, yritys voi jatkaa kasvamistaan. Yritys kehittää CR845- lääkettä, joka poistaa äärimmäistä kutinaa ja kipua.

Yritys on tarpeeksi mielenkiintoinen, jotta se herättää useiden suurten yritysten mielenkiinnon. Esimerkiksi Renal Pharma haluaa ottaa harteilleen suuremman lääkkeiden jakelun. Jos yritys onnistuu kehittämään tämän riippuvuutta aiheuttamattoman lääkkeen, osakekurssi voi nousta jyrkästi. Wall Street pitää siis Cara Therapeuticsia tarkasti silmällä.

Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat siis hyvät: maailmanlaajuisesti on 1,2 miljardia ihmistä, jotka voisivat hyötyä CARA Therapeuticsin kehittämistä tuotteista. Yritys tarvitsee vain murto-osan tästä ryhmästä asiakkaakseen tehdäkseen hyvää tuottoa.

cara therapeutics

Lääkkeet, joiden parissa CARA Therapeutics työskentelee

Cronos Group (CRON)

Tämä on ensimmäinen NASDAQiin noteerattu kannabisosake. Yhteistöiden ja yhteisyritysten kautta Cronos Group on voinut käynnistää toimintojaan viidessä maanosassa. Yritys valmistaa useita lääkinnällisiä tuotteita, kuten Peace Naturals -tuotemerkin. Yritys on myös tuottanut tuotteita virkistyskäyttöön, joista esimerkkejä ovat Cove ja Spinach.

Altria-tupakkayritys osti osakkeen yrityksestä vuonna 2018, mikä toi arvon 4,5 miljardiin dollariin. Hetkiä myöhemmin se hankki CBD-tuotteita tuottavan Redwood Holdingin vuonna 2019. Cronos Group on myös aktiivinen vaporisaattorien kehityksessä Israelissa.

Vaikka yritys teki tappiota vuonna 2019, sen suuri käteisvara mahdollisti laajentamisen. Tämä voi tehdä Cronos Groupiin sijoittamisesta mielenkiintoista.

Muut kannabisosakkeet, joihin voit sijoittaa

 • Amyris
 • Arena Pharmaceuticals
 • Cara Therapeutics
 • Cronos
 • GW Pharmaceuticals
 • Innovative Industrial Properties
 • OrganiGram Holdings

Missä pörssissä voit sijoittaa kannabisosakkeisiin?

Useita suosituimpia ja tunnetuimpia kannabisosakkeita löytyy Amerikan Nasdaqista ja New Yorkin pörssistä. Voit myös löytää useita yrityksiä, jotka ovat aktiivisia marijuanan alalla Kanadan Toronton pörssissä. Voit käydä kauppaa näissä pörsseissä noteeratuilla osakkeilla lähes millä tahansa välittäjällä.

Voit myös käydä kauppaa pienemmillä yrityksillä tai penniosakkeilla. Tämä tapahtuu yleensä käsikauppana. Kun ostat nousevan kannabisyrityksen osakkeita, voit ansaita erittäin korkean tuoton. Samaan aikaan riskit ovat paljon korkeammat, koska tällaiset startup-yritykset usein epäonnistuvat.

Mihin kiinnittää huomiota sijoittaessasi kannabisosakkeisiin?

Jos haluat saada hyviä tuloksia sijoittaessasi kannabisosakkeisiin, on tärkeää sijoittaa älykkäällä tavalla. Tässä artikkelin osassa vilkaisemme, mihin sinun täytyy kiinnittää huomiota ostaessasi marijuanaosakkeita.

Taloudelliset tiedot

On tärkeää tutkia yrityksen taloudellisia tietoja oikein. Tarkista, kasvaako yritys ja onko sillä riittävä kasvupotentiaali. Sijoittajille, jotka haluavat ottaa rajallisesti riskejä, on suositeltavaa kiinnittää huomiota yrityksen vakauteen. Vaihteleeko osakekurssi jyrkästi tai liikkuuko se ennustettavissa kuvioissa?

Voit tutkia eri suhteita ymmärtääksesi paremmin, miten yritys toimii. spekuloidakerroin näyttää, miten monta kertaa osakkeella käydään kauppaa tuottoon nähden. Velkaantumisasteen mahdollistaa tutkimisen, miten velat ovat suhteessa yrityksen pääomaan.

Joskus voi olla järkevää tehdä tutkimusta hallintoon. Erityisesti pienillä yrityksillä hallinnolla on tärkeä rooli. Silloin on hyvä merkki, kun hallinnolla on hyvä visio tulevaisuudesta ja riittävästi kokemusta.

Viimeiseksi sijoittajien on hyvä katsoa osinkoa. Yritykset, jotka jakavat suuren osan tuotoistaan sijoittajien kanssa, ovat erityisen mielenkiintoisia.

sijoita kannabisosakkeisiin

Kilpailu

Kilpailu on tärkeää marijuanaosakkeisiin liittyen. Kannabismarkkina on edelleen tuore ja yritykset kamppailevat markkinaosuudestaan. Tutki siis, onko sijoitettavalla yrityksellä ylivoimainen tuote tai parempi liiketoimintastrategia.

On myös tärkeää muistaa, että marijuanamarkkina on suhteellisen uusi markkina. Se houkuttelee uusia toimijoita ja siksi vanhat toimijat eivät välttämättä selviydy. Internetin ollessa edelleen uusi pystyit näkemään, että osakekurssit nousivat valtavasti ja tuloksena useat yritykset jäivät jälkeen. Ei ole epätodennäköistä, etteikö tämä tapahtuisi myös kannabisosakkeille: lopulta vain muutama suuri ja vahva yritys jää jäljelle.

Yrityksen koko

On jo olemassa muutamia kannabisyrityksiä, jotka ovat rakentaneet vakaan liiketoiminta-aseman. Jos siis etsit vakautta, voit ostaa vakaan yrityksen osakkeita tai sijoittaa kannabis-ETF:ään.

Jos haluat ottaa suurempia riskejä ja saada suuremman tuoton mahdollisuuden, voi olla mielenkiintoista sijoittaa pienempiin kannabisyrityksiin.

Biotekniikkayritysten osakkeet

Kannabikseen perustuvien lääkkeiden kehitykseen liittyy useita biotekniikkayrityksiä. Ota huomioon, että jotkut biotekniikkayritykset kehittävät myös lääkkeitä, jotka eivät liity kannabikseen millään tavalla. Kun yritys saa FDA:lta luvan myydä uuden lääkkeen, tämä voi tehostaa osakekurssia. Kiinnitä siis tarkasti huomiota yrityksen tutkimuskehityksiin.

AbbVie

Lääkeyritys AbbVie on markkinoinut kannabista sisältävää lääkettä nimellä Marinol. Marinolia käytetään syöpäpotilailla vähentämään pahoinvointia kemoterapiahoitojen jälkeen sekä AIDS-potilailla parantamaan ruokahalua.

On tärkeää tutkia muita AbbVien julkaisemia lääkkeitä. AbbVie on suuri yritys, joka on myös kehittänyt useita lääkkeitä, joilla ei ole mitään tekemistä marijuanan kanssa. Tämän avulla voit vähentää riskejäsi sijoittaessasi kannabikseen.

GW Pharmaceuticals

GW Parhaceuticals on myös markkinoinut marijuanaa sisältävää lääkettä. Lääke Epidiolex voi hoitaa vakavaa epilepsiaa. Lääkkeen hyväksynnän jälkeen osakekurssi nousi. Yritys markkinoi myös nabiksimoleja MS-taudin hoitoon.

Cara Therapeutics

Cara Therapeutics on toinen esimerkki biotekniikkayrityksestä, joka osallistuu kannabikseen perustuvan lääkkeen kehitykseen. Se työskentelee lääkkeiden parissa, jotka auttavat lieventämään kutinaa ja kroonista kipua.

Axim Biotechnologies

Axim Biotechnologies työskentelee lääkkeiden parissa, jotka voivat hoitaa kuivia silmiä. Se myös kehittää lääkkeitä, jotka auttavat riippuvaisuuksissa, kuten tupakoinnissa. Myös tämän osakkeen kurssi on laskenut jyrkästi: huipullaan sen arvo oli 13 dollaria, kun taas osakekurssi laski puoleen dollariin vuonna 2020.

Toimittajien osakkeet

Kannabismarkkinan laillistamisen jälkeen on kehitettävä paljon uutta infrastruktuuria. Ajattele pakkausmateriaalien tuottamista, myymälöiden avaamista ja kannabiksen kuljettamista. Jos markkina jatkaa kasvuaan, voi olla mielenkiintoista sijoittaa yrityksiin, jotka liittyvät kannabiksen toimitukseen.

KushCo Holdings

Tämä yritys tarjoaa pakkausmateriaaleja marijuanavalmistajille. Se voi myös painaa yritysten logoja materiaaliin. Amerikassa sillä on 12 haaraa sekä jyrkästi kasvava liikevaihto, joten tätä osaketta on hyvä pitää silmällä.

The Scotts Miracle-Gro Company

Toinen kannabisosakeyrityksen osake, jonka voit ostaa, on The Scotts Miracle-Gro Company. Tämä yritys on toimittanut useita puutarhatavaroita menneisyydessä ja päätti myös toimittaa tuotteita kannabiksen valmistajille vuonna 2016. Tämä lisäsi jo suuren yrityksen osakkeen markkinaosuutta merkittävästi. Ota huomioon, että yritys myös tuottaa ja myy useita muita kulutushyödykkeitä, kuten ruohonsiemeniä ja tuholaistorjuntatuotteita.

GrowGeneration Corp

GrowGeneration Corp omistaa myymälöitä, jotka myyvät tuotteita hamppukasvien kasvattamiseen. Yritys kasvaa nopeasti ja siksi se voi olla mielenkiintoinen sijoitus.

Yrityspalvelut

Uuden kannabismarkkinan kehittämiseen vaaditaan paljon rahaa. Voit myös sijoittaa yrityksiin, jotka tarjoavat tarvittavan pääoman marijuanamarkkinoille. Tässä osiossa vilkaisemme joitakin yrityksiä, jotka liittyvät marijuana-alan yrityspalveluihin.

Innovative Industrial Properties

Tämä yritys omistaa teollisomaisuutta, jota käytetään lääkinnällisen kannabiksen tuotantoon. Nämä omaisuudet sijaitsevat Kaliforniassa, New Yorkissa ja Arizonassa. Osakkeen arvo kaksinkertaistui vuonna 2019, mikä tarkoittaa, että se on mielenkiintoinen osake aktiiviseen keinotteluun.

General Cannabis Corp

Toinen yritys, joka on aktiivinen kannabismarkkinoilla, on General Cannabis Corp. Yritys tarjoaa kiinteistönvälitystä, konsultointia ja turvallisuuspalveluja alan aktiivisille yrityksille. Se jopa myy kannabisaiheisia vaatteita. Myös tämä yritys on tavoittanut yli 20 dollarin arvon, jonka jälkeen se laski 50 senttiin. Tämä näyttää, että marijuanaan sijoittamiseen liittyy paljon mahdollisuuksia ja riskejä!

Lyhyesti: miksi kannabisosakkeiden myyminen voi olla järkevää?

 • Niukkuus: marijuanalle on suuri kysyntä. Kysyntä on usein korkeampi kuin tarjonta, minkä ansiosta kannabista kasvattavat yritykset voivat saada hyviä tuloksia.
 • Laillistaminen: markkina kasvaa, koska yhä useammat maat laillistavat marijuanan.
 • Kasvumarkkina: laillisen marijuanan markkina on edelleen pienempi kuin kokonaismarkkina, mikä jättää paljon tilaa lisäkasvulle.

Marijuanan vaikutus alkoholiin ja tupakkaan

Tulevaisuudessa kotirouvat voivat polttaa hasista sen sijaan, että he joisivat lasillisen roseeviiniä. Jos se olisi kannabismarkkinoilla aktiivisten yritysten päätös, marijuana olisi yhtä normaali kuin viinilasillinen. Tutkimus on siis näyttänyt, että kasvava marijuanamarkkina voi vaikuttaa alkoholin ja tupakan myyntiin. On kuitenkin edelleen yrityksiä, jotka reagoivat kannabistuotteiden trendiin älykkäästi.

Esimerkiksi Heineken on markkinoinut Hi-Fi Hopsia, kivennäisvettä, johon on lisätty THC-uutetta. Myös Molson Coors Brewing Company & Constellation Brands julkaisi kannabisjuomansa. Luuletko, että tämä voi parantaa näiden yritysten kannattavuutta tulevaisuudessa? Silloin voi olla järkevää ostaa osakkeita!

sijoita kannabisosake

Miten ostaa marijuanaosake kolmella vaiheella?

Oletko aloitteleva sijoittaja etkä vielä tiedä, miten voit ostaa osakkeita? Tässä lyhyessä oppaassa keskustelemme, miten voit ostaa ensimmäisen kannabisosakkeesi kolmella vaiheella.

Vaihe 1: avaa tili välittäjällä

Useimmissa tapauksissa ei ole kovinkaan käytännöllistä kävellä yritykseen ja ostaa osakkeita sieltä fyysisesti. Eikä varsinkaan, kun otetaan huomioon, että useat kannabisyritykset sijaitsevat toisella mantereella. Onneksi sinun ei tarvitse tehdä näin: voit helposti ostaa kannabisosakkeita online-välittäjältä.

Haluatko tietää, millä välittäjillä voit sijoittaa marijuanaosakkeisiin hyvin hinnoin? Vilkaise sitten parhaiden välittäjien yleiskatsaustamme:

Vaihe 2: tee riittävästi tutkimustyötä

On tärkeää tutkia riittävästi, onko ostettavalla marijuanaosakkeella hyvät tulevaisuuden suunnitelmat. Vertaa yritystä muuhun kilpailuun ja vahvista, että yrityksellä on vahva taloudellinen asema.

Vaihe 3: avaa osakkeen toimeksianto

Kun olet päättänyt, että haluat ostaa kannabisosakkeen, voit toteuttaa toimeksiannon. Voit käyttää kahta erilaista toimeksiantoa:

 • Markkinatoimeksianto: tämä avaa position nykyiseen hintaan.
 • Limiittitoimeksianto: näin voit valita hinnan, jolla ostat osakkeen.

Kun olet avannut sijoituksen, pidä tilannetta tarkasti silmällä. Varsinkin marijuanaosakkeiden hinnat voivat nousta ja laskea nopeasti.

Usein kysyttyä kannabisosakkeista

Tässä artikkelin osassa vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin marijuanaosakkeiden myymisestä ja ostamisesta.

Voinko ostaa marijuanayritysten osakkeita?

Tämä on mahdollista! Tunnetut kannabisyritykset, kuten Aphria, Aurora Cannabis ja Canopy Growth, on noteerattu pörssiin.

Miksi useat suuret kannabisyritykset sijaitsevat Kanadassa?

Tämä johtuu Kanadan joustavista hallituksen käytännöistä. Vuodesta 2001 lähtien Kanadassa on ollut sallittua kasvattaa kannabista lääkinnällisiin tarkoituksiin, ja äskettäin kannabis on myös hyväksytty virkistyskäyttöön. Tuloksena se on Yhdysvaltojen edellä, jossa on vasta sallittu tehdä samaa (joissakin osavaltioissa).

Tuloksena Kanada on täysin valmis myymään marijuanaa vientituotteena. Yhä useampien maiden laillistaessa kannabista Kanadan marijuanayritykset voivat hyötyä tästä.

Mitkä ovat odotukset tulevaisuudelle?

Pitkällä aikavälillä kannabismarkkina luultavasti kasvaa. Ihmiset maailmanlaajuisesti käyttävät paljon marijuanaa ja tällä hetkellä tuotetta toimitetaan pääasiassa rikollisin tavoin. Kannabista laillistetaan yhä useammissa maissa, joten yritykset voivat helposti astua markkinoille. Vielä on runsaasti mahdollisuuksia hyötyä kannabisosakkeista. On kuitenkin tärkeää seurata kehitystä: koska kyseessä on uusi markkina, hinta voi yhtäkkiä laskea merkittävästi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *