Miten ostaa Luckin Coffee -osakkeita?

Vielä hetki sitten Luckin Coffeella oli korkea markkina-arvo. Tämä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että Starbucks on arvoltaan yli 100 miljardia. Kiinan markkina on valtava ja on olemassa tilaa toiselle kahviyritykselle. Silti näyttää siltä, että yritys on pelannut omaan pussiinsa. Massiivinen petosskandaali nosti epäilyksiä yrityksen tulevaisuudesta. Vastaamalla järkevästi uusimpiin kehityksiin voit edelleen saada positiivisen tuloksen käymällä kauppaa Luckin Coffee -osakkeilla. Tässä artikkelissa näytämme, miten tämä onnistuu!

Mistä ostaa Luckin Coffee-osakkeita?

Voi olla mielenkiintoista keinotella Luckin Coffeen kaltaisen osakkeen hintakehityksellä. Uutisilla on vahva vaikutus osakekurssin kehitykseen. Petosskandaalin jälkeen hinta laski jyrkästi. Uusien tiedotusten vaikutuksesta hinta voi nopeasti laskea tai nousta entisestään. Toimimalla nopeasti voit reagoida sekä laskuihin että nousuihin.
Haluatko ostaa Luckin Coffee -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Luckin Coffee osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 € kustannus osaketta kohden. Vähimmäistalletus alle 50 USD/EURO.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Käy kauppaa yrityksen Luckin Coffee osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!

Mikä on Luckin Coffee tämänhetkinen pörssikurssi?

Haluatko tietää Luckin-osakkeiden tämänhetkisen osakekurssin? Alla näet Luckin Coffee CFD-hinnan. Voit myös aloittaa treidaamisen heti painamalla kaavion painikkeita.

Osakkeen Luckin Coffee yritystiedot

Alta näet osakkeen Luckin Coffee tärkeimmät yritystiedot.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Luckin Coffee osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Luckin Coffee -petos

Luckin Coffee pääsi otsikkoihin negatiivisella tavalla, koska yrityksen toimitusjohtaja oli petollisesti kasvattanut myyntilukuja. Tuloksena yritys näytti olevan kannattavampi kuin todellisuudessa.

Petos alkoi vuonna 2019. Kiinalaiset yritykset syyllistyvät tällaisiin rikoksiin säännöllisesti, mikä on mahdollista vain, koska yritykset on tarkistettava paikallisten kirjanpitotoimistojen toimesta. Samaan aikaan Yhdysvallat pyrkii tekemään amerikkalaisen kirjanpitäjän tarkistamisesta pakollista, kun osake on noteerattu siihen maahan.

Luckin Coffee ei enää ole noteerattu NASDAQiin. Jos olisit ostanut osakkeet korkeimpaan hintaan, tästä olisi vaikea palautua. Tällä hetkellä sinun täytyy olla erittäin varovainen harkitessasi sijoitusta Luckin Coffeehen.

Luckin coffeen laskevat hinnat

Onko osakkeiden ostaminen edelleen viisasta?

Sijoittajalle, joka ottaa mielellään suuren riskin, voi olla hyvä vaihtoehto sijoittaa osakkeeseen. Yrityksellä on 6 500 haaraa Kiinassa, minkä ansiosta se on suuri Starbucksin kilpailija. Kiinalaiset eivät myöskään pysy poissa kaupoista ja tilaavat kahvia verkossa sovelluksen kautta yhä useammin.

Petos ja epävarmuus näkyy osakkeen hinnassa. Samanaikaisesti voit nähdä, että yritys on irtisanonut petoksesta vastuullisia ihmisiä. Koska kahvin kysyntä kasvaa, kasvulle on edelleen paljon tilaa. Ota huomioon, että on olemassa riski, että yritys hakeutuu konkurssiin. Luckin Coffee -osakkeiden ostaminen vuonna 2020 on siis erittäin riskialtista.

Miten Luckin Coffee suoriutuu?

Luckin Coffee on suhteellisen uusi yritys. Se on perustettu vuoden 2017 loppupuolella. Yritys on ottanut aggressiivisen strategian ja onnistunut avaamaan yli 2 000 kahvilaa 28 eri Kiinan kaupungissa muutaman kuukauden sisällä. Luckin Coffeen tavoite on päihittää markkinan johtava Starbucks Kiinassa. Jos se jatkaa samaan malliin, tämä ei ole epärealistinen tavoite.

Mutta miten Luckin Coffee onnistui kasvamaan niin nopeasti? Se on hyödyntänyt teknologiaa älykkäästi. Yritys tarjoaa sovelluksen, jonka avulla voit sekä tilata että maksaa kahvista. Lisäksi voit myös tilata kahvia ennen kuin astut myymälään, joten sinun ei tarvitse odottaa. Voit jopa saada kahvin toimitettua, kun et halua mennä ulos itse.

Luckin Coffee suoriutuu hyvin sillä alalla, että yritys kuuntelee kiinalaista kuluttajaa hyvin. Kiinalaisilla on hieman erilainen maku, ja yritys on ottanut tämän huomioon tarjoamalla useita ainutlaatuisia juomia. Miltä kuulostaisi mandariinisiirappi kahvissa tai erityistee vatkatulla juustolla? Kuulostaa oudolta, mutta jos se on suosittua paikallisten joukossa, se on hyvä idea.

Suuri ero Starbucksin ja Luckin Coffeen välillä on myös ravintoloissa oleva ilmapiiri. Starbucksissa voit vain rentoutua ja nauttia kahvikupillisesta. Luckin Coffeella tämä ei ole mahdollista. Useat haarat koostuvat vain tiskistä, jolta noudat kahvin. To-go on siis todella tämän yrityksen motto!

Luckin Coffee -osakkeiden ostaminen

Onko sijoittaminen Luckin Coffeehen järkevää?

On vaikeaa ennustaa Luckin Coffeen tulevaisuus. Kaiken kaikkiaan yritys on edelleen melko tuore! Suuri kasvu ja suuren kiinan markkinaosuuden päihittämisen tavoite on kuitenkin vaikuttava saavutus.

Kasvulla on myös haittapuolensa. Yritys saa tappiota joka vuosi. Mittakaavaedut voivat muuttaa nämä tappiot lopulta voitoksi. Joka tapauksessa Luckin Coffeen osakkeen arvio näyttää, että tuotemerkin luottamus on pienempi kuin sen kilpailijan Starbucksin. Luckin Coffeen osakkeen arvo on suhteellisesti matalampi.

Joka tapauksessa sijoittaminen näin nopeasti kasvavaan yritykseen voi olla mielenkiintoista. Voit kiinnittää huomiota suureen epävakaisuuteen CFD:llä tai keinotella nousevaan arvoon sisällyttämällä osakkeita osakesalkkuusi.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *