Kaakaoon sijoittaminen

Sijoitusmahdollisuuksia on kaikenlaisia. Valitsemasi markkina riippuu tietämyksestäsi ja sen nykyisestä kannattavuudesta. Osakkeisiin sijoittaminen on vain yksi sijoittamismahdollisuus. Hyvin hajautettu osakesalkku on elintärkeää pitkäaikaisen menestyksen kannalta.

Yksi tapa monipuolistaa osakesalkkua on sijoittaa kaakaoon ja muihin raaka-aineisiin. Kaakao voi olla vakaa ja luotettava tukipilari kenen tahansa osakesalkussa. Tässä artikkelissa opetamme, miten voit sijoittaa kaakaoon.

Miksi sijoittaa kaakaoon?

Kaakaon kaltaisiin hyödykkeisiin sijoittaminen on hyvä valinta, kun haluat monipuolistaa osakesalkkuasi. Kaakao on hyödyke, mikä tarkoittaa sitä, että se on vakaa ja luonnontuote, kuten sokeri tai kahvi. Hyödykkeistä tekee mielenkiintoisia se, että raaka-aineita tarvitaan aina. Tuotteelle on siis lähes aina kysyntää.

Miten sijoittaa kaakaoon?

Kaakaoon sijoittamiseen on useita tapoja. Keskustelemme siitä, miten voit sijoittaa kaakaoon.

Aktiivinen kaupankäynti johdannaisilla

Haluatko käydä aktiivisesti kauppaa kaakaon hinnalla? Tämä onnistuu johdannaisilla! Yksityissijoittajat voivat käyttää hinnanerosopimuksia keinottelemaan hintojen nousuilla ja laskuilla. CFD:n avulla voit toteuttaa toimeksiantoja sekä nousevaan että laskevaan hintaan. Haluatko ostaa Kaakao -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Kaakao -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Kaakao-osakkeita osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Kaakao-osakkeita osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Kaakao-osakkeita osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Haluatko tietää, mitkä osakkeet riippuvat suurelta osin kaakaon hinnasta? Alla on luettelo tunnetuista suklaantuotantoon osallistuvista yrityksistä.

Tunnetut amerikkalaiset suklaaosakkeet:

  • Hershey Co.
  • Mondelez International
  • Rocky Mountain Chocolate Factory
  • Tootsie Roll Industries

Tunnetut sveitsiläiset suklaaosakkeet:

  • Nestlé
  • Barry Cellebaut
  • Suklaavalmistajat Lindt & Spruengi

Kaakao vs. muut raaka-aineet

Jopa kriisin aikana ihmiset tarvitsevat kaakaota, kahvia ja sokeria. Maailmanlaajuisesta kriisistä huolimatta näiden tuotteiden kulutus jatkuu. Tämä näkyy hyödykkeissä, kuten öljyssä ja polttoaineessa. Näihin hyödykkeisiin verrattuna raaka-aineiden, kuten kaakaon, kahvin ja sokerin, kysyntä ja tarjonta ovat pysyneet suhteellisen vakaina.

Kullan ja hopean tarjonta on vähäistä, jolla on suora vaikutus markkinoihin. Tämä ei kuitenkaan koske kaakaota. Kukaan ei yhtäkkiä löydä kaakaoviljelmää keskeltä metsää, joka kaksinkertaistaisi tarjontaa ja alentaisi hintaa. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kaakaon hinta koskaan ole yhtä epävakaa kuin jalometallin tai kryptovaluutan hinta.

Kahvi-, kaakao- ja sokeripörssi

Kahvi-, kaakao- ja sokeripörssi (CS&CE) on hyödyke, joka perustettiin syyskuussa 1979 helpottamaan näiden hyödykkeiden futuurien kaupankäyntiä. Tämä on tarkka pörssi, joka on erikoistunut näiden raaka-aineiden futuurien treidaamiseen. Tämä on paikka saada futuurit näihin vakaisiin raaka-aineisiin.

kaakaon treidaaminen

Kovat hyödykkeet ja pehmeät hyödykkeet

Raaka-aineet, joita kutsutaan myös nimellä hyödykkeet, jaetaan kahteen luokkaan: kovat hyödykkeet ja pehmeät hyödykkeet. Kovat hyödykkeet ovat luonnollisia kaivettavia resursseja, kuten kulta, kumi ja öljy. Pehmeät hyödykkeet ovat maataloustuotteita tai karjaa, kuten maissi, vehnä, kahvi, sokeri, soijapapu ja sianliha.

On tärkeää ymmärtää näiden ero kaakaoon sijoittaessa, koska niillä on erilaisia ominaisuuksia ja epävakaus. Kovat hyödykkeet ovat riippuvaisia luonnollisesta tarjonnasta, kun taas pehmeät hyödykkeet pääasiassa riippuvat ihmisistä.

Kaakaoon sijoittaminen

Voi olla järkevää sisällyttää pehmeän hyödykkeen futuureja osaksi osakesalkkua. Sijoittamalla raaka-aineisiin, kuten kaakaoon, varmistat osakesalkun monipuolistamista. Kaakaoon sijoittaminen on mahdollista useimmilla online-välittäjillä, eikä SC&CE suinkaan ole ainoa vaihtoehto.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *