Miten ostaa Canopy Growth-osakkeita?

Canopy Growth on yksi tunnetuimmista kannabisalan yrityksistä. Yritys keskittyy pääasiassa kannabiksen tuotantoon, mutta äskettäin se on myös alkanut tuottaa muita kannabista sisältäviä tuotteita. Etsitkö mielenkiintoista kannabisosaketta? Sitten sijoittaminen Canopy Growthiin on mielenkiintoista! Tällä sivulla voit lukea kaiken tarvittavan ennen sijoituksen tekemistä yritykseen. Voit myös katsoa Canopy Growthin nykyisen osakekurssin tältä sivulta.

Mistä ostaa Canopy Growth-osakkeita?

Canopy Growthin kaltainen kannabisosake voi olla erittäin epävakaa. Tämä johtuu siitä, että se on suhteellisen uusi markkina, eikä meillä ole ideaa siitä, miten se kehittyy. Osake on mielenkiintoinen: kaiken kaikkiaan on useita ihmisiä maailmanlaajuisesti, jotka käyttävät kannabista säännöllisesti. Kun Constellation Brand sijoitti osakkeeseen, se nousi välittömästi 38 %:iin.

Haluatko ostaa Canopy Growth-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Canopy Growth osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Canopy Growth osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Canopy Growth osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Canopy Growth osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Canopy Growthin nykyinen osakekurssi?

Mietitkö Canopy Growthin nykyistä osakekurssia? Alla olevassa kaaviossa voit nähdä Canopy Growthin CFD-hinnan suoraan. Voit aloittaa osakkeen kaupankäynnin painikkeiden avulla.

Osakkeen Canopy Growth yritystiedot

Alta näet osakkeen Canopy Growth tärkeimmät yritystiedot.

Canopy Growth-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Canopy Growth, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Canopy Growth on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Canopy Growth osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Canopy Growth hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Canopy Growth kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Canopy Growth hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Onko Canopy Growthiin sijoittaminen viisasta?

Tämän artikkelin kirjoittamisen aikana kannabis ei ole vain ajankohtainen, vaan myös trendikäs. Yhä useammat tutkimukset paljastavat uskomattomia lääkinnällisiä etuja, joita säännöllinen kannabiksen käyttö voi tuoda. Vaikka Canopy Growth on kannabismarkkinan yksi suurimmista yrityksistä ja osakkeista, kilpailu kasvaa jatkuvasti. Tämä pätee erityisesti yrityksen päämarkkinaan, eli Kanadaan ja Yhdysvaltoihin.

Vaikka näyttää siltä, että Canopy Growthilla on valtavasti potentiaalia, kaikki riippuu siitä, mihin laajuuteen kannabis laillistetaan (täysin) tai ei laillisteta. Luuletko, että laillistaminen jatkuu maailmanlaajuisesti? Siinä tapauksessa Canopy Growthin markkina vain nousee, mikä on hyvä yrityksen kannattavuudelle ja automaattisesti myös yrityksen osakekurssille.

Hyvä syy ostaa Canopy Growthin osakkeita on suotuisat kehitykset, joita yritys käy läpi. Esimerkiksi yritys kehittää tällä hetkellä hyvää myyntirakennetta Yhdysvaltain markkinoille: tällä tavalla yrityksen kannattavuus voi tietenkin jatkaa kasvuaan.

On kuitenkin tärkeää tutkia yrityksen kannattavuutta. Yrityksen tekemät merkittävät sijoitukset aseman vahvistamiseksi on varmistanut, että yritys ei vielä ole tehnyt spekuloidaa. Koska kannabismarkkina on uusi, on edelleen hyvin epävarmaa, onnistuuko yritys rakentamaan vahvemman aseman tulevaisuudessa. Sijoitus Canopy Growthiin ei siis ole riskitöntä.

Miten ostaa Canopy Growth -osakkeita?

Uusille sijoittajille voi joskus olla vaikeaa ymmärtää, miten ostaa Canopy Growth -osakkeita. Koska Canopy Growth on kanadalainen yritys, voit helposti käydä kauppaa osakkeilla online-välittäjällä. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon kaksi asiaa:

  • Kanadan dollarin vaihtokurssi suhteessa valuuttaan, jolla sijoitat
  • Transaktiokustannukset kanadalaisten osakkeiden ostamiseen ja myymiseen

Jos et sijoita Kanadan dollarilla itse, valuuttakurssin vaihtelut voivat vaikuttaa sijoitustuloksiisi merkittävästi. Kun valuuttasi arvo on pienempi, voit jopa menettää rahaa Canopy Growth -osakekurssin noustessa.

Sinun täytyy myös olla varovainen transaktiokustannusten kanssa kanadalaisissa osakkeissa. Useat välittäjät veloittavat korkeampia transaktiokustannuksia sijoittaessasi ulkomailla. Haluatko tietää, millä välittäjillä voit sijoittaa edullisimmin kanadalaisiin osakkeisiin? Vilkaise sitten artikkeliamme kanadalaisiin osakkeisiin sijoittamisesta:

Sijoitusposition avaaminen Canopy Growth -osakkeisiin toimii samalla tavalla jokaisella välittäjällä. Sinun täytyy ensin valita osake ohjelmistossa. Kun olet löytänyt osakkeen, voit ostaa sen suoraan markkinapositiolla. Tietenkin voit myös käyttää limiittitoimeksiantoa: limiittitoimeksiannolla avaat sijoituksen vain, kun tietty hinta saavutetaan.

Tietoa Canopy Growthista

Kanadalainen Canopy Growth Corporation keskittyy pääasiassa kannabiksen tuotantoon. Tämä on myös pääsyy sille, miksi Canopy Growth -osakkeesta on tullut niin tunnettu. Constellation Brands -sijoituksen ansiosta yritys keskittyy nyt enemmän kannabisuutettuihin juomiin.

Constellation Brandsilta saatu pääoma on varmistanut, että yrityksellä on vankka taloudellinen tilanne. Haluatko tutustua siihen, miten voit sijoittaa Canopy Growth -osakkeeseen? Sitten on viisasta tutkia yrityksen tulevaisuuden suunnitelmia!

canopy growth

Yksi johtavista kannabistuottajista

Canopy Growth on uskaltanut astua vastustetulle markkinalle. Kirjoituksen aikana kannabiksen laillistaminen on edelleen alkuajoillaan sen useista lääkinnällisistä eduista huolimatta. Canopy Growthin kotimarkkina on Kanada: maa, joka avautuu yhä enemmän kannabiksen laillistamiselle.

Canopy Growthin toiminnot koostuvat pääasiassa kannabiksen tuotannosta ja jakelusta. Tässä ei kuitenkaan ole kaikki: suuri pääoma, jonka se on saanut Constellation Brandsilta, on avannut uuden kohdemarkkinan. Tulevina vuosina yritys luultavasti kiinnittää enemmän huomiota kamppailussaan tuottaa kannabisuutettuja juomia. Jos tämä onnistuu, se voi lisätä arvoa Canopy Growth Corporationin markkina-asemaan.

Luuletko, että nämä juomat voivat edistää Canopy Growthin tulevaisuuden kasvua? Sitten Canopy Growth -osakkeiden ostaminen on järkevää!

Canopy Growth Corporationin historia

Canopy Growth Corporation perustettiin alun perin vuonna nimellä ‘Tweed Marijuana Inc.’ Bruce Lintonin ja Chuck Rificin toimesta. Se sai nykyisen nimensä vuonna 2015 toteuttaessaan fuusion Bedrocan Canadan kanssa. Tämä fuusio on myös laittanut Mark Zekulinin yrityksen johtoon.

Yritys saavutti tärkeän virstanpylvään elokuussa 2018. Tällöin Constellation Brands, yhdysvaltalainen oluen, viinien ja väkevien alkoholijuomien tuottaja, ilmoitti tekevänsä sijoituksen Canopy Growthiin 5 miljardilla Kanadan dollarilla. Tuloksena sijoittajasta tuli 38 % omistaja kanadalaisessa yrityksessä.

Yllä olevasta sopimuksesta saatujen taloudellisten resurssien avulla Canopy Growth voi jahdata kansainvälistä laajennustaan. Erityisesti Yhdysvalloissa yritys aikoo lisätä markkinaosuuttaan merkittävästi. Juomakelpoisten kannabistuotteiden (tuleva) tuotanto tarjoaa myös lisätuottoa kanadalaiselle kannabistuottajalle.

Luuletko, että Canopy Growth voi myydä enemmän tuotteita ulkomailla tulevaisuudessa? Siinä tapauksessa voi olla mielenkiintoista sijoittaa Canopy Growth -osakkeisiin.

Enemmän käytettäviä tuotteita, jotka sisältävät kannabista

Canopy Growthin päätavoitteena on luoda käytettäviä kannabikseen perustuvia tuotteita. Tämä oli jo selvää sopimuksesta Constellation Brandsin kanssa, mutta tähän liittyy muutakin. Marraskuussa 2019 yritys ilmoitti, että se markkinoisi virvoitusjuomia sekä suklaata, johon on uutettu THC:tä ja CBD:tä. Tällä tavalla (lääkinnällinen) kannabis voi saavuttaa suuremman kohderyhmän käytettävämmällä tavalla.

Luuletko, että nämä uudet tuotteet antavat yritykselle vahvemman markkina-aseman? Siinä tapauksessa Canopy Growthiin sijoittaminen voi olla mielenkiintoista!

kannabissijoitus

Tulevaisuus

Canopy Growth kehittää kansainvälistä strategiaa. Yritys haluaa laajentaa uusiin alueisiin, joissa paikallisella lainsäädännöllä on luonnollisesti tärkeämpi rooli. Nyt kun kannabiksesta on tulossa yhä laillistetumpaa, on olemassa ennennäkemättömiä tilaisuuksia. Kannabisosakkeiden ostaminen voi siis olla erittäin mielenkiintoinen sijoitus.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *