Miten ostaa Barrick Gold-osakkeita?

Jos haluat sijoittaa kultaan epäsuorasti, voit sijoittaa kultakaivosyritykseen, kuten Barrick Goldiin . Mutta missä voit sijoittaa tähän kanadalaiseen osakkeeseen ja mistä sinun täytyy olla tietoinen ennen Barrick Gold -osakkeiden ostamista?

Mistä ostaa Barrick Gold-osakkeita?

Barrick Gold on osake, joka sopii hyvin aktiiviseen keinotteluun: osakekurssi on vuosien saatossa laskenut ja noussut merkittävästi. Yksi tärkeä tekijä, joka vaikuttaa osakekurssiin, on globaali kullan kysyntä: kun kysyntä lisääntyy, yritys voi tienata lisää kullan tuotannosta. Samanaikaisesti skandaalit voivat alentaa osakekurssin kehitystä.
Haluatko ostaa Barrick Gold -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Barrick Gold osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Barrick Gold osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Barrick Gold osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Barrick Gold osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Barrick Goldin osakekurssi?

Barrick Gold -osakekurssi voi vaihdella suuresti: Alla oleva kaavio näyttää, miten CFD on kehittynyt in viime ajanjaksona. Napsauta alla olevia painikkeita avataksesi sijoituksen yritykseen suoraan:

Osakkeen Barrick Gold yritystiedot

Alta näet osakkeen Barrick Gold tärkeimmät yritystiedot.

Barrick Gold-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Barrick Gold, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Barrick Gold on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Barrick Gold osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Barrick Gold hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Barrick Gold kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä numerot ovat vain ennuste osakkeen Barrick Gold hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina oma tutkimustyösi!

Onko Barrick Goldiin sijoittaminen viisasta?

Positiivinen puoli sijoittaessasi Barrick Goldiin on yrityksen hajautuminen kaikkialle maailmaan. Yrityksellä on toimistoja useissa maissa ja tästä syystä alueelliset ongelmat eivät johda siihen, että yritys sulkee tuotannon täysin. Tämä tekee Barrick Goldin sijoittamisesta turvallisempaa.

Yrityksen kaivokset sisältävät arviolta 130 miljoonaa unssia kultaa, mikä tarkoittaa, että yritys tienaa edelleen paljon rahaa myydessään kultaa seuraavien vuosikymmenten aikana. Koska kullan kysyntä jatkaa nousuaan, ei ole vaikeaa löytää markkinaa kullan myynnille.

Barrick Gold sijoittaa myös yhä enemmän rahaa ympäristöllisiin aloitteisiin: tämä on tarpeen sen jälkeen, kun yritys on joutunut negatiivisten uutisten kohteeksi sen jälkeen, kun se ei noudattanut Etelä-Amerikan säädöksiä. Barrick Goldin sijoittaminen voi toimia hyvin, koska yritys sijoittaa riittävästi laajennuksiin. Tämä mahdollistaa pääoman kasvun sijoittaessasi Barrick Goldiin.

osta Barrick Gold -osakkeita

Tietoa Barrick Goldista

Tunnettu louhintayritys Barrick Gold, joka tuottaa sekä kultaa että kuparia, oli suurin maailman kullanlouhintayritys vuoteen 2019 asti. Tällä yrityksellä on 16 haaraa 13 maassa. Yrityksen kaivokset sijaitsevat Argentiinassa, Australiassa, Kanadassa, Chilessä. Perussa, Yhdysvalloissa ja Sambiassa.

Yli 75 % Barrick Goldin tuottamasta kullasta tulee Amerikasta. 90 % liikevaihdosta saadaan kullasta ja 10 % kuparista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Torontossa, Kanadan Ontariossa.

Yrityksen historia

Peter Munckin perustama Barrick Gold -yritys syntyi Peter Munkin perustamasta Barrick Resourcesista. Kun hän kärsi suuria tappioita öljyssä ja kaasussa, hän päätti keskittyä kultaan. Vuonna 1986 hän muutti yrityksen nimen American Resources Corporationiksi. Hän teki tämän, koska hän halusi erottua eteläafrikkalaisista kilpailijoistaan. Helmikuussa 1987 yritys muutti nimensä Barrick Gold Corporationiksi.

Barrick Gold on ostanut useita yrityksiä. Vuonna 2005 yritys osti kanadalaisen kultakaivoksen Placer Domen 9,6 miljardilla dollarilla. Joulukuussa 2006 kauppa saatettiin päätökseen 10,6 miljardilla dollarilla. Barrick Goldin vuoden 2018 fuusio Randgold Resourcen kanssa oli arvoltaan 6,5 miljardia dollaria.

Sijoittajana on viisasta seurata tällaisia ​​hankintoja tarkasti. Tutki, onko hankinnalla positiivinen vaikutus yrityksen tulokseen. Jos näin on, voit harkita Barrick Gold -osakkeen ostamista.

Barrick Gold tuodaan julkisuuteen

Helmikuussa 1987 Barrick Gold listattiin Toronton pörssiin. Randgold Resourcesin hankinnan jälkeen yritys on listattu myös New Yorkin pörssissä. Osana tätä yrityskauppaa yhtiö hankki merkittäviä kaivoksia. Yritys onnistuu tuottamaan kultaa teollisuuden alhaisimpaan hintaan.

Tällä yrityksellä on selkeä visio tulevaisuudesta ja todistettu ansiolista. Se on houkutteleva osake, kun kullan hinta nousee, kun taas laskeva kullan hinta voi laittaa kapuloita rattaisiin.

Barrick Gold: Ristiriidat

Barrick Goldin toiminta on herättänyt kiistoja kaikkialla. Esimerkiksi vuonna 2011 Barrickin yksityistä turvajoukkoa Porgeran kaivoksella Papua-Uudessa-Guineassa syytettiin joukkoraiskauksista ja muista väkivaltaisista toimista.

Vuonna 2014 yli miljoona litraa syanidiliuosta vuosi jokeen Argentiinassa. Vuonna 2016 osakkeenomistajat nostivat oikeusjutun Barrick Goldia vastaan, koska yhtiö on johtanut osakkeenomistajia tahallisesti harhaan Argentiinan ja Chilen ympäristömääräysten noudattamisesta.

Tämä kehitys voi painostaa Barrick Gold -osakkeen hintaa. Siksi sijoittajana on viisasta seurata viimeisimpiä kehityksiä tarkasti.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *