Miten ostaa Nissan-osakkeita?

Japani on kuuluisa sen useista automerkeistä: esimerkkejä ovat Mazda ja Mitsubishi. Toinen automerkki, johon voit sijoittaa, on Nissan. Tältä sivulta voit lukea, miten Nissan-osakkeisiin sijoitetaan. Sivulta näet myös, miltä osapuolelta voit ostaa Nissan-osakkeita edullisimpaan hintaan. Voit myös pyytää osakekurssin nykyistä arvoa.

Mistä voit ostaa Nissan-osakkeita?

Uskotko Nissanin liiketoimintaan? Silloin voit päättää ostaa Nissanin osakkeita. Nissan on japanilainen yritys, mikä tarkoittaa, että sinun on siedettävä erilaisia valuuttakursseja. Ota siis huomioon Japanin jenin valuuttakurssi, kun sijoitat Nissaniin. Haluatko ostaa Nissan -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Nissan -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetLisätiedotRekisteröidy
eToro0 € kustannus osaketta kohden. Vähimmäistalletus alle 50 USD/EURO.
Degiro2,50 € transaktiota kohden

Miten sijoittaa Nissaniin aktiivisesti?

Yhä useammat ihmiset päättävät sijoittaa osakkeisiin aktiivisesti verkossa. Tämä voi olla houkuttelevaa, koska näin voit vastata viimeisimpiin markkinakehityksiin. Esimerkiksi Nissan-Renaultin johtaja pidätettiin vuonna 2018 epäiltynä petoksesta. Tämän tuloksena pörssikurssi laski, koska tällaiset tapahtumat painostavat kurssia.

Voit käydä kauppaa, kun hinta laskee tai nousee markkinatrendin mukaan. Plus500 on hyvä osapuoli, jonka avulla voit aktiivisesti käydä kauppaa Nissanin CFD-osakkeista. Voit myös kokeilla mahdollisuuksia ilmaiseksi demon avulla. Napsauta alla olevaa painiketta ja avaa demotili:

86% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Mikä on Nissanin tämänhetkinen pörssikurssi?

Oletko miettinyt, miten Nissanin osakekurssi pärjää? Alla olevasta taulukosta näet Nissan-osakkeen nykyisen CFD-hinnan. Voit myös käydä kauppaa CFD-osakkeista napsauttamalla painikkeita.

Nissanin historia

Nissanin historia alkoi vuonna 1911. Ensimmäinen auto valmistettiin vuonna 1914 DAT-tuotemerkillä, joka tulee kolmen suurimman rahanlainaajan alkukirjaimista. Tämä merkki nimettiin uudelleen Datsoniksi vuonna 1931. Sana ”son” tarkoittaa japaniksi menetystä, minkä vuoksi nimi vaihdettiin Datsuniksi vuonna 1933. Vuonna 1984 autojen brändinimeksi tuli Nissan. Nissanin ensimmäiset henkilöautot rakennettiin Austins -lisenssin alaisena. Nissanin oma malli ilmestyi markkinoille vasta vuonna 1967.

Nissanin tuotteet

Nissan ei vain valmista ja myy henkilöautoja. Nissanin suuri menestys on Z-kirjaimesta tunnistettava kohtuuhintainen urheiluauto. Ensimmäinen urheiluauto 240Z julkaistiin Yhdysvalloissa vuonna 1970. Nissan on erikoistunut nelivetoisiin ajoneuvoihin, mutta sen tuotevalikoimaan kuuluu myös muun muassa kuorma-autot, linja-autot, trukit ja merimoottorit.

Autovalmistajan osakkeet riippuvat suurelta osin uusimmista innovaatioista. Kun automerkki lanseeraa erinomaisen tai erittäin edullisen auton, sillä voi olla positiivinen vaikutus pörssikurssiin. Haluatko investoida Nissaniin? Silloin on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota Nissanin tuotekehitykseen.

osta nissan-osakkeita

Uraauurtaja sähköautojen teollisuudessa

Nissan on edelläkävijä sähköautojen teollisuudessa. Nissan Leaf on ensimmäinen täysin sähköinen henkilöauto, joka lanseerattiin vuonna 2011. Nissan ja Nissan Leafin kuljettajat astuivat täysin ventovieraalle alueelle vuonna 2011, koska Alankomaissa oli vain kuusi nopeaa latauspistettä. Siitäkin huolimatta vuonna 2011 Alankomaiden teillä oli 300 Nissanin sähköautoa. Sillä välin Nissan on myynyt yli 250 000 sähköautoa maailmanlaajuisesti.

Teslan kaltaiset yritykset ovat muuttamassa sähköajoneuvojen tulevaisuutta. Tämä osake asettaa ennätyksiä toisensa jälkeen. Useat hallitukset aikovat tulevaisuudessa sallia vain sähköautojen käytön. Nissanin vastaus tähän trendiin on siis erittäin positiivinen. Luuletko, että he jatkavat innovaatiota sähköisessä ajoteollisuudessa? Sitten sijoittaminen Nissaniin voi olla mielenkiintoista!

Nissan ja itsekulkeva auto

Nissanin tavoitteena on tulla ensimmäiseksi autonvalmistajaksi, joka tuottaa sähkökäyttöisiä ja itsekulkevia ajoneuvoja puhtaamman, turvallisemman ja älykkäämmän ajon saavuttamiseksi. Lisäksi tämä voisi auttaa välttämään useita auto-onnettomuuksia. Luuletko, että Nissan onnistuu valmistamaan menestyneitä itsekulkevia autoja? Silloin voi olla järkevää ostaa Nissan-osakkeita.

Nissanin kumppanit: Renault

Nissanilla on ollut useita kumppaneita vuosien saatossa. Vuonna 1999 se solmi kumppanuuden Renaultin kanssa. Tuolloin Nissan oli valtavassa velkakierteessä ja sen varat eivät riittäneet uusiin tuotteisiin sijoittamiseen. Tämä kumppanuus jatkuu edelleen.

Tällainen kumppanuus voi olla haastavaa. Esimerkiksi Nissanilla ei tällä hetkellä ole äänioikeutta Renault-osakkeisiin, koska Ranskan laki ei tätä salli. Nissan kuitenkin suoriutuu nykyään paremmin, minkä vuoksi yritykset etsivät oikeudenmukaista ratkaisua molemmille osapuolille.

Tämän tason kumppanuus ei aina ole hyväksi osakkeenomistajille. Esimerkiksi Renault äänesti uuden automallin valmistamista Ranskassa, koska se olisi tehostaisi Ranskan työllisyysastetta. Intiassa tämän auton tuotantokustannukset olisivat kuitenkin olleet alhaisemmat, mikä olisi tarkoittanut parempia tuloksia japanilaiselle Nissanille. Nykyään yritykset ovat päässeet sopimukseen siitä, että Renault ei puutu suoraan Nissanin asioihin. Myös osakkeiden äänioikeus on rajoitettu.

Kun Nissanin kaltainen yritys solmii kumppanuuden, on tärkeää tutkia, hyötyvätkö osakkeenomistajat siitä. Onko osakkeenomistajilla positiivinen asenne uuteen kumppanuuteen? Tässä tapauksessa pörssikurssi voi kasvaa, joka voi tehdä sijoittamisesta mielenkiintoista.

Tekijä

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *