Miten ostaa Nintendo-osakkeita?

Kaikki tuntevat Nintendon . Loppujen lopuksi nuorempi sukupolvi kasvoi konsolin parissa! Mutta tiesitkö, että voit myös sijoittaa Nintendo-osakkeisiin? Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan tiedon ennen Nintendoon investointia. Voit myös pyytää Nintendon tämänhetkisen pörssikurssin täältä.

Mistä ostaa Nintendo-osakkeita?

Haluatko ostaa Nintendo -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Nintendo -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Nintendo osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Nintendo osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Nintendo osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Nintendon tämänhetkinen pörssikurssi?

Etsitkö Nintendon nykyistä pörssikurssia? Voit tarkistaa Nintendon CFD-osakkeen hinnan alta. Voit myös avata position osta- ja myy-painikkeiden kautta.

Osakkeen Nintendo yritystiedot

Alta näet osakkeen Nintendo tärkeimmät yritystiedot.

Nintendo-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Nintendo, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Nintendo on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Nintendo osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Nintendo hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Nintendo kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Nintendo hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Kannattaako Nintendoon sijoittaminen?

Nintendon osakkeisiin sijoittaminen voi toimia hyvin. Yrityksen etuna on, että sen pelijärjestelmät ovat paljon yksinkertaisempia kuin kilpailijoiden Microsoft ja Sony. Nintendo on arvostettu pääasiassa sen ainutlaatuisten pelisarjojen ansiosta, jotka houkuttelevat laajaa yleisöä. Myös vähemmän innokkaat pelaajat voivat pelata Nintendon pelejä, mikä tekee tuotteiden kohderyhmästä laajan.

Tämä näkyy myyntiluvuissa: Nintendo myi lähes 500 miljoonaa peliä vuonna 2020, eli lähes seitsemän peliä per pelaaja. Näitä pelejä myydään yhä enemmän digitaalisesti, mikä on suuri etu yritykselle. Digitaalisilla peleillä on korkeammat spekuloidamarginaalit, koska yrityksen ei tarvitse toimittaa laatikoita. Tämä trendi voi siis edistää Nintendon tuottoisuutta ja olla hyvä syy ostaa osakkeita.

Nintendoon sijoittamisen lisäksi on tärkeää mainita myös, että pelaaminen on kasvumarkkina: yhä useammat ihmiset löytävät pelien tarjoaman hauskanpidon, ja täyslukitus on vain lisännyt peleistä kiinnostuneita. Voit saada hyvää tuottoa ajoittamalla Nintendo-osakkeiden ostamisen fiksusti.

Mitä haluat tietää Nintendosta?

  • Mitä Nintendo tekee?
  • Mikä on Nintendon hintakehitys?
  • Missä Nintendo on onnistunut?
  • Miksi sijoittaa Nintendoon?
  • Mitä sinun pitäisi varoa?

Mitä Nintendo tekee?

Vuonna 1985 Nintendo otti valtavan riskin julkaisemalla ensimmäisen pelikonsolin. Myynti alkoi New Yorkissa, minkä jälkeen yritys on valloittanut koko Yhdysvallat ja myöhemmin koko maailman. Nintendon saapumisen jälkeen maailmasta on tullut kaunis.

Ihmiset haluavat pelata pelejä, kuten Donkey Kong, Super Mario Bros tai Pokémon. Usean vuoden jälkeen Nintendo on edelleen erittäin suosittu ja yritys on kehittynyt jatkuvasti vuosien saatossa.

Yritys aloitti korttipelien myynnin vuonna 1889, ja siitä on nyt tullut välttämätön pelaaja peliteollisuudessa. Nintendon vetovoimaa edistää se, että se kuuntelee asiakkaitaan.

Pörssikurssin kehitys

Missä tahansa investoinnissa hinta on erittäin tärkeää. Loppujen lopuksi hinta osoittaa yrityksen suoriutumisen menneellä kaudella. Nintendon hinnan nousu liittyy yleensä uusien konsolien julkaisemiseen.

Vuosina 2006–2008 osakkeen arvo kasvoi merkittävästi. Tämä johtui Wiin ja Nintendo DS:n julkaisusta, joista tuli erittäin suosittuja. Vuonna 2008 Nintendon pörssikurssi laski taloudellisen taantuman takia. Vuonna 2016 osakekurssi lähti jälleen nousuun, kun Nintendo Switch -pelikonsoli julkaistiin.

Nintendo

Mitä johtopäätöksiä voidaan tehdä Nintendon osakkeiden hintakehityksestä? Nähtävästi investoinnit heijastavat lähinnä yrityksen teknologisten innovaatioiden onnistumista. Tämä ei ole yllättävää. Loppujen lopuksi Nintendo on tuottoisa vain silloin, kun se myy tarpeeksi pelijärjestelmiä ja pelejä.

Harkitsetko Nintendon osakkeiden ostamista? Sitten voi olla tarpeen analysoida yrityksen tulevaisuuden suunnitelmia. Uskotko, että uudet innovaatiot ja suunnitelmat vaikuttavat yrityksen menestykseen? Tässä tapauksessa voit harkita Nintendo-osakkeiden ostamista.

Nintendon suuret menestykset

Nintendo julkaisi Game Boy -konsolin vuonna 1989, joka oli suuri menestys markkinoilla. Koska kysyntä oli suurempi kuin tarjonta, julkaisu oli kaoottinen.

Pokémon julkaistiin vuonna 1996, jolla oli hiljainen alku. Vasta myöhemmin Pocket Monstersin myötä tästä tuli Nintendon suurin menestys. Pelkästään Pokémonin bruttotulos oli 30 miljardia euroa; yrityksen vuotuinen tulo pelistä on noin kaksi miljardia euroa.

Vuonna 2016 Pokémon Go saavutti suuren menestyksen. On todennäköistä, että yritys keksii uuden jymymenestyksen tulevaisuudessa. Tietysti haluat siihen mennessä omistaa osakesalkussa Nintendon osakkeita.

Miksi sijoittaa Nintendoon?

Ennen kuin investoit Nintendoon, haluat luonnollisesti tietää, miksi tämä on hyvä valinta. Keskusteltakaamme siis, miksi Nintendon osakkeiden ostaminen voi olla viisas ratkaisu.

Paljon pääomaa

Nintendolla on valtava pääoma. Tämä johtuu siitä, että yrityksen vuotuiset toistuvat tulot tuottavat paljon spekuloidaa. Japanilaisen yrityksen korkeat kassareservit tarjoavat paljon turvallisuutta. Loppujen lopuksi kassareservejä voidaan käyttää vastoinkäymisissä.

Epäonnistuessaan yrityksellä on riittävästi varoja aloittaa alusta. Näitä varoja voidaan käyttää uuteen kehitykseen. Nintendo on erityisen hyvä keksimään upeita ja menestyviä pelejä. Riittävä pääoma tarkoittaa myös sitä, että yrityksellä on riittävästi resursseja uusien pelien kehittämiseen ja mainostamiseen.

Nintendon suositut tuotemerkit

Donkey Kong, Pokémon, Zelda ja Mario Bros ovat vahvoja tuotemerkkejä, eivätkä pelkästään pelien osalta. Näiden lisenssien alaisena valmistetaan myös paljon kauppatavaraa ja tuotteita. Myös ihmiset, jotka eivät pelaa pelejä, tunnistavat nämä Nintendon tuotemerkit.

Tämä on hyödyllistä: ihmiset ostavat pelejä vain nimen vuoksi. Tämä antaa Nintendolle mahdollisuuden tarvittaessa luottaa täysin pelijulkaisuihin.

Videopelimarkkinat kasvavat

Yhä useammat ihmiset pelaavat videopelejä. Jokainen, joka ajattelee vain lasten pelaavan pelejä, on väärässä. Yhä useammat tytöt, naiset ja aikuiset miehet pelaajat pelejä Nintendo-pelikonsolilla. Pelaamisesta on tullut kasvumarkkina. Suurempi markkina tarkoittaa parempaa tuottomahdollisuutta, mikä voi olla hyvä syy ostaa Nintendo-osakkeita.

Mistä sinun tulisi olla tietoinen sijoittaessasi Nintendoon?

Ennen kuin ostat osakkeita, on järkevää harkita myös Nintendoon sijoittamiseen liittyviä riskejä.

Kilpailu

Tietysti olemassa on kilpailua, koska pelikonsoli on kallis tuote. Usea pelaaja ostaa vain yhden pelikonsolin sukupolvea kohti. Nintendon on oltava innovatiivinen päihittääkseen Microsoftin Xbox-konsolin ja Sonyn PlayStation-konsolin tulevaisuudessa.

Ennen kuin harkitset investointia Nintendoon, on hyvä idea analysoida näiden yritysten innovaatioita. Uskotko Nintendon tuotteiden tarjoavan lisäarvoa? Sitten voit harkita sijoittamista Nintendon osakkeisiin.

Onko se järkevää?

Nintendo on kuitenkin ollut olemassa jo kauan ja sillä on vankka positio pelikonsoli- ja videopelimarkkinoilla. Tämä tekee siitä houkuttelevan potentiaalisen investoinnin. Erityisesti hyvän tuotemerkin ja vakaan käteisposition ansiosta tämä on hyvä sijoitus. Tämä osake on todistanut arvonsa useita kertoja menneisyydessä.

Hypetykseen vastaaminen

Hypetyksellä voi olla suuri vaikutus osakekurssiin. Hyvä esimerkki oli Pokémon Go -pelin hypetys. Tämä sovellus oli erittäin suosittu vuonna 2016. Ihmiset voivat etsiä Pokémoneja todellisessa maailmassa älypuhelimen avulla.

Tämän hypetyksen tulos oli helposti nähtävissä pörssikurssissa. Muutamassa päivässä hinta nousi jopa 90 prosentilla. Jos olisit kiinnittänyt tähän huomiota, olisit voinut hyödyntää tätä hypetystä. Tiedätkö paljon peleistä ja osaatko arvioida uuden pelikonsolin vaikutuksen pörssiin? Silloin Nintendo-osakkeiden aktiivinen kaupankäynti voi olla sinua varten!

Nintendon historia

Nintendon historia ulottuu pitkälle. Useimmat ihmiset tuntevat Nintendon menestyneistä pelikonsoleista. Yritys on kuitenkin ollut toiminnassa jo vuodesta 1889. Yritys perustettiin Kyotessa niin sanottujen Hanafuda-korttien valmistajana. Näiden korttien avulla voit pelata japanilaista peliä.

1970-luvulta lähtien Nintendo on toiminut aktiivisesti videopelien ja pelikonsolien alalla. Kaikki tuntevat nimet, kuten Super Mario, The Legend of Zelda ja Pokémon. Kuka tietää, mitä muita innovaatioita Nintendo tuo tulevaisuudessa…

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *