Miten ostaa Mitsubishi-osakkeita?

Mitsubishilla on pitkä historia. Toisen maailmansodan aikana se rakensi lentokoneita, joita japanilaiset käyttivät itsemurhaiskuihin. Nykypäivänä yritys kuitenkin valmistaa pääosin autoja. Haluatko sijoittaa Mitsubishiin? Lue tästä, miten ostat Mitsubishi-osakkeita ja tarkista tämänhetkinen pörssikurssi!

Mistä ostaa Mitsubishi-osakkeita?

Haluatko ostaa Mitsubishi -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Mitsubishi -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Mitsubishi -osekkailla osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Mitsubishi -osekkailla osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Mitsubishi -osekkailla osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Mitsubishin tämänhetkinen pörssikurssi?

Sijoittajille osakkeen hinta on ratkaiseva tekijä! Alta näet Mitsubishin tämänhetkisen osakekurssin, joka on niin sanottu CFD-hinta. Voit myös aloittaa kaupankäynnin suoraan taulukon vieressä olevista painikkeista.

Osakkeen Mitsubishi yritystiedot

Alta näet osakkeen Mitsubishi tärkeimmät yritystiedot.

Mitsubishi-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Mitsubishi, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Mitsubishi on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Mitsubishi osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Mitsubishi hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Mitsubishi kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Mitsubishi hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Mitsubishin historia

Japanilaisen Mitsubishi-automerkin historia alkoi vuonna 1917. Samana vuonna markkinoille tuotiin A-malli, joka oli ensimmäinen japanilainen henkilöauto. Vuoteen 1921 mennessä tästä käsintehdystä autosta oli valmistettu vain 22 kopiota.

Seuraavien vuosikymmenten aikana yritys kehitti useita innovatiivisia tuotteita. Se kehitti esimerkiksi ensimmäisen japanilaisen dieselmoottorin ja nelivetoisen ajoneuvon prototyypin. Mitsubishi toivoi edistävän vientiään, mihin se etsi yhteistyökumppania.

Vuonna 1971 Chrysler osti 15 % osuuden Mitsubishista ja Mitsubishin autoja myytiin Yhdysvalloissa Chryslerin nimellä. Euroopassa Mitsubishi perusti jakeluketjun nimellä Colt.

osta mitsubishi-osakkeita

Mitsubishi toisen maailmansodan aikana

Toisen maailmansodan lähestyessä Mitsubishi alkoi valmistaa kuorma-autoja, linja-autoja ja lentokoneita. Mitsubishi rakensi ketterän ja nopean hävittäjäkoneen nimeltä Zero, jota käytettiin itsemurhaiskuihin sodan lopussa.

Menestynyt 70-luku

Ensimmäinen Euroopassa myyty Mitsubishi 1970-luvun alussa oli Mitsubishi Lancer, joka menestyi hyvin. Markkinoille ilmestyi myös suurempikokoinen Mitsubishi Galant, jota seurasivat sporttisemmat mallit.

1970-luku oli menestystarina Mitsubishille: vuonna 1973 Mitsubishi valmisti 500 000 autoa ja vuoteen 1979 mennessä tämä luku nousi yli miljoonaan.

Uranuurtaja nelivetoautoissa

Mitsubishi on nelivetoisten ajoneuvojen edelläkävijä. Vuonna 1933 markkinoille julkaistiin RX-33, joka oli ensimmäinen japanilainen nelivetoauto. Mitsubishi jatkoi nelivetoautojen tuotantoa vuonna 1982, ja 4×4 Pajerosta tuli valtava haastaja Range Roverille.

Luuletko, että Mitsubishi jatkaa hyvien tuloksien saavuttamista jatkossakin? Sitten sinun kannattaisi harkita yritykseen sijoittamista. On tärkeää kiinnittää huomiota siihen, miten yritys eroaa kilpailijoistaan innovaatioillaan. Pidätkö Mitsubishin uusista automalleista? Tällä voi olla positiivinen vaikutus osakekurssiin.

Yhteistyö useassa maassa

1970-luvulta lähtien Mitsubishi on tehnyt yhteistyötä monien maiden kanssa. Esimerkiksi Mitsubishi ja Volvo ovat yhdessä kehittäneet keskiluokan auton: Mitsubishi Lancer ja Volvo S40/V40. Yhteistöitä aloitettiin myös eteläkorealaisen Hyundain ja malesialaisen Protonin kanssa. Mitsubishi Lanceria rakennetaan lisenssin alaisena Kiinassa.

Skandaali ja jälkiseuraus

Kuten monet muutkin autonvalmistajat, myös Mitsubishi on syyllinen autojen polttoainepäästötietojen vilpilliseen käyttöön. Sijoittajat olivat huolissaan suurista vaatimuksista ja he myivät osakkeet. Mitsubishin kannattavuus ja pörssikurssi jäivät suuren paineen alaiseksi.

Nissan pelasti yrityksen ostamalla 22,4 % osakkeista. Nissan on tälläkin hetkellä Mitsubishin suurin osakkeenomistaja ja siksi sillä on paljon valtaa yrityksessä.

Mitsubishi lukuina

Mitsubishi myy ja valmistaa vuosittain yli miljoona ajoneuvoa, joista vain 10 % myydään Japanissa. Suurin osa autoista valmistetaan Japanissa ja viedään laivalla markkinoille. Aasia on tärkein markkina.

Mitsubishin tuloksissa on tärkeää kiinnittää tarkkaa huomiota Japanin jenin hintaan. Loppujen lopuksi sijoittajana haluat tietää summan omassa valuutassasi!

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *