Miten ostaa Huawei-osakkeita?

Huawei on yksi suurimmista matkapuhelinten valmistajista. Se valmistaa kuitenkin monia muitakin teknisiä tuotteita: esimerkiksi kirjoitan tätä artikkelia Huawei-läppärillä. Yritys ei kuitenkaan ole vapaa skandaaleista, mutta se onnistuu ylläpitämään asemaansa. Voitko sijoittaa tähän kiinalaiseen yritykseen ostamalla Huawei-osakkeita?

Mistä ostaa Huawei-osakkeita?

Haluatko ostaa Huawei-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Huawei osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Huawei osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Huawei osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Huawei osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Tietoa Huaweista

Kiinalainen bisnesmies Ren Zhengfei perusti Huawein vuonna 1988. Hänen yrityksensä alkoi tarjota matkapuhelinjärjestelmien verkkovälineitä vuonna 1988. Nykyään Huaweilla on tärkeä rooli maailman markkinoilla. Vuodesta 2012 lähtien yritys on ollut suurin televiestintäverkkojen tarjoaja. Tämän monikansallisen yrityksen pääkonttori sijaitsee Shenzenissä.

osta Huawei-osakkeita

Huawein toiminta

Yritys on keskittynyt muun muassa yritysmarkkinaan tarjoamalla täydellisiä televiestintäverkkoja. Myöhemmin sen keskittyminen siirtyi yhä enemmän kuluttajamarkkinaan. Yritys myy matkapuhelimen internet-tuotteita, tabletteja ja älypuhelimia.

Huawei kehittää matkapuhelinteknologiaa

1990-luvun loppupuolella Huawei alkoi kehittää matkapuhelinteknologiaa. Tämän yhteydessä alkoi yrityksen laajennus ulkomaille. Yritys on avannut tutkimuskeskuksia esimerkiksi Ruotsiin ja Yhdysvaltoihin.

Huawei epäiltynä urkinnasta

Yritystä on epäilty urkinnasta. On epäilty, että Kiinan hallitus on saanut luottamuksellista tietoa tämän yrityksen kautta. Siksi maat, kuten Australia, Uusi-Seelanti ja Japani ovat ryhtyneet toimiin.

Huaweita on estetty rakentamasta 5G-verkkoa. Kiinalainen yritys ei siis voi rakentaa 5G-verkkoa näissä maissa. Euroopan maat, kuten Eurooppa, Tšekki, Ranska ja Puola myös harkitsevat yrityksen estämistä. YK:ssa Huaweita ei ole estetty. Yritys joutui kuitenkin suostumaan ylimääräisiin toimiin mahdollisen urkinnan estämiseksi.

Huawei kiistää nämä väitökset. Nämä epäilyt ovat kuitenkin haitallisia yrityksen maineelle ja tulokselle Kiinan ulkopuolella. Nämä kehitykset voivat merkittävästi vähentää yrityksen toiminnallisia tuloksia.

Huawein laitteiden estäminen

Tulevina vuosina Amerikan yritykset eivät voi käyttää laitteita kiinalaisilta yrityksiltä Huawei ja ZTE. 15. toukokuuta 2020 presidentti Trump laajensi tämän aiheen poikkeustilaa vuodeksi: hän uskoo sen olevan urkintariski.

Yhdysvaltojen mukaan Kiina vakoilee länttä. Kiina käyttää laitteita Huawein kaltaisilta yrityksiltä. Koska yhdysvaltalaiset yritykset eivät enää tee yhteistyötä Huawein kanssa, tätä sovelletaan myös yhdysvaltalaiseen yritykseen Google. Tuloksena uusissa Huawei-älypuhelimissa on rajallinen Android-versio. Tässä versiossa ei ole Googlen sovelluksia ja palveluja.

Haluatko kokeilla kaupankäyntiä riskittä?

Avaa demo

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *