Miten ostaa DSM-osakkeita?

DSM, koko nimi Royal DSM N.V., on globaali kemikaaliyritys Alankomaissa. Oletko harkinnut sijoittamista DSM:ään? Opi, mikä on paras paikka ostaa DSM-osakkeita tai katso nykyinen osakekurssi.

Mistä ostaa DSM-osakkeita?

Luotatko DSM-kemikaaliyritykseen? Luuletko, että tällä yrityksellä on hyvä tulevaisuus? Siinä tapauksessa voit sijoittaa DSM:ään ostamalla yhden tai useamman osakkeen. Mutta miten se onnistuu parhaiten? Omasta mielestäni eToro on paras palvelu, koska tässä palvelussa et maksa komissiota ostaessasi osakkeita. Tällä tavoin voit saavuttaa parempia tuloksia! Avaa tili välittömästi alla olevasta painikkeesta:

Pääomasi on vaarassa. Muita kustannuksia sovelletaan. Käy osoitteessa :etoro.com/fi/trading/fees/

Miten sijoittaa aktiivisesti DSM:ään?

Plus500:n avulla voit käydä kauppaa DSM:stä käyttämällä hinnanerosopimuksia. CFD on uusi sijoitusmenetelmä, jossa voit keinotella rahaa hinnan suunnasta (riippumatta siitä, onko se nouseva vai laskeva). Tämä tekee DSM-osakkeen kaupankäynnistä houkuttelevaa, koska voit reagoida hinnankehityksiin, vaikka markkina olisi laskussa.

Voit myös käyttää velkavipua tehdäksesi suurempia sijoituksia DMS:ään pienellä summalla. Luonnollisesti sekä tuotto- että häviömahdollisuudet ovat korkeammat velkavipua käytettäessä. Haluatko kokeilla DSM-treidausta itse? Avaa ilmainen demo Plus500:lla kokeillaksesi mahdollisuuksia:

77% yksityissijoittajista menettää rahaa CFD:llä

Mikä on DSM:n tämänhetkinen pörssikurssi?

Haluatko tietää, mikä DSM:n nykyinen hinta on? Alla olevasta kaaviosta voit seurata DSM:n CFD-osakkeen hinnankehityksiä. Voit myös napsauttaa alla olevia painikkeita aloittaaksesi DSM:n kaupankäynnin.

Tietoa DSM-osakkeista

DSM, koko nimi Royal DSM N.V., on globaali kemikaaliyritys Alankomaissa. Lyhenne DSM juontaa juurensa nimestä Dutch State Mines. Yrityksellä on tällä hetkellä useita satoja haaroja maailmanlaajuisesti ja sen pääkonttori sijaitsee Heerlenin kaupungissa.

DSM:n historia

DSM perustettiin vuonna 1902 valtion omistamaksi yritykseksi, jonka tarkoitus oli hyödyntää maanalaista hiilivarastoa Limburgin alueella. Myöhemmin yritys laajensi toimintaansa ammoniakin tuotantoon ja lannoitteen valmistamiseen hiilen kaasuunnutuksen aikana vapautuneista sivutuotteista.

Vuonna 1960 Dutch Goal Mines saavutti jopa 23 miljoonan tonnin tuotannon. Koska omakustannushinta oli korkeampi kuin maahantuotu hiili ja koska Schlochterenista löydettiin suuri määrä maakaasua, hallitus päätti sulkea hiilikaivokset. Sulku tapahtui vaiheissa ja ensimmäinen kaivos suljettiin vuonna 1965. Viimeinen kaivos suljettiin vuonna 1973. Samana vuonna yrityksen nimenä päätettiin käyttää lyhennettä DSM.

DSM

Petrokemiateollisuus

Kaivosten sulkemisen jälkeen Limburg alkoi kehittää uutta teollisuutta, jonka kautta pyrittiin torjumaan kaivosten sulkemisen aiheuttamaa työttömyyttä. Esimerkki uudesta teollisuudesta on petrokemiateollisuusyrityksen perustaminen. Yritys perustettiin vanhan kaivosyhtiön DSM:n yhteyteen ja nimi säilyi. DSM:lle tämä oli tietysti täysin uusi vaihe.

1930-luvulta lähtien DSM on kerännyt kemiallista tietoa ja sen liiketoiminta on laajentunut huomattavasti. Toiminnan pääosassa olivat irtotavarakemikaalit. Myöhemmin tuotanto keskittyi kuitenkin enemmän lopputuotteisiin, kuten muoviin ja teollisuus- ja hienokemikaaleihin. Tämän muutoksen vuoksi vuonna 2002 yritys päätti myydä petrokemiatuotteita saudiarabialaiselle SABIC-yritykselle.

Alankomaiden valtio

Vuoteen 1989 saakka Alankomaiden valtio oli ainoa osakas, mutta IPO:n vuoksi 69 % osakkeista myytiin. Vuonna 1996 myytiin vielä 20 % osakkeista ja loput seuraavana vuonna.

Vuonna 2007 DSM luopui irtotavarakemikaaleista ja keskittyi elintarviketeollisuuteen, terveydenhuoltoon, autoteollisuuteen, maaleihin ja rakennusalaan.

Auteur

Avatar
Over Felli

Hello dear reader! My name is Oliver and I am here to share my knowledge about trading world. Please always be aware that trading involves risk of losing money and make sure you are investing with a money that you can afford to lose!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *