Miten ostaa DSM-osakkeita?

DSM , koko nimi Royal DSM N.V., on globaali kemikaaliyritys Alankomaissa. Oletko harkinnut sijoittamista DSM:ään? Opi, mikä on paras paikka ostaa DSM-osakkeita tai katso nykyinen osakekurssi.

Mistä ostaa DSM-osakkeita?

Luotatko DSM-kemikaaliyritykseen? Luuletko, että tällä yrityksellä on hyvä tulevaisuus? Haluatko ostaa DSM N.V. -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan DSM N.V. -osakkeilla yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen DSM N.V. osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen DSM N.V. osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen DSM N.V. osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on DSM:n tämänhetkinen pörssikurssi?

Haluatko tietää, mikä DSM:n nykyinen hinta on? Alla olevasta kaaviosta voit seurata DSM:n CFD-osakkeen hinnankehityksiä. Voit myös napsauttaa alla olevia painikkeita aloittaaksesi DSM:n kaupankäynnin.

Osakkeen DSM yritystiedot

Alta näet osakkeen DSM tärkeimmät yritystiedot.

DSM-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen DSM, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla olevasta yhteenvedosta näet, miten DSM on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen DSM osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen DSM hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen DSM kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä numerot ovat vain ennuste osakkeen DSM hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina oma tutkimustyösi!

Tietoa DSM-osakkeista

DSM, koko nimi Royal DSM N.V., on globaali kemikaaliyritys Alankomaissa. Lyhenne DSM juontaa juurensa nimestä Dutch State Mines. Yrityksellä on tällä hetkellä useita satoja haaroja maailmanlaajuisesti ja sen pääkonttori sijaitsee Heerlenin kaupungissa.

DSM:n historia

DSM perustettiin vuonna 1902 valtion omistamaksi yritykseksi, jonka tarkoitus oli hyödyntää maanalaista hiilivarastoa Limburgin alueella. Myöhemmin yritys laajensi toimintaansa ammoniakin tuotantoon ja lannoitteen valmistamiseen hiilen kaasuunnutuksen aikana vapautuneista sivutuotteista.

Vuonna 1960 Dutch Goal Mines saavutti jopa 23 miljoonan tonnin tuotannon. Koska omakustannushinta oli korkeampi kuin maahantuotu hiili ja koska Schlochterenista löydettiin suuri määrä maakaasua, hallitus päätti sulkea hiilikaivokset. Sulku tapahtui vaiheissa ja ensimmäinen kaivos suljettiin vuonna 1965. Viimeinen kaivos suljettiin vuonna 1973. Samana vuonna yrityksen nimenä päätettiin käyttää lyhennettä DSM.

DSM

Petrokemiateollisuus

Kaivosten sulkemisen jälkeen Limburg alkoi kehittää uutta teollisuutta, jonka kautta pyrittiin torjumaan kaivosten sulkemisen aiheuttamaa työttömyyttä. Esimerkki uudesta teollisuudesta on petrokemiateollisuusyrityksen perustaminen. Yritys perustettiin vanhan kaivosyhtiön DSM:n yhteyteen ja nimi säilyi. DSM:lle tämä oli tietysti täysin uusi vaihe.

1930-luvulta lähtien DSM on kerännyt kemiallista tietoa ja sen liiketoiminta on laajentunut huomattavasti. Toiminnan pääosassa olivat irtotavarakemikaalit. Myöhemmin tuotanto keskittyi kuitenkin enemmän lopputuotteisiin, kuten muoviin ja teollisuus- ja hienokemikaaleihin. Tämän muutoksen vuoksi vuonna 2002 yritys päätti myydä petrokemiatuotteita saudiarabialaiselle SABIC-yritykselle.

Alankomaiden valtio

Vuoteen 1989 saakka Alankomaiden valtio oli ainoa osakas, mutta IPO:n vuoksi 69 % osakkeista myytiin. Vuonna 1996 myytiin vielä 20 % osakkeista ja loput seuraavana vuonna.

Vuonna 2007 DSM luopui irtotavarakemikaaleista ja keskittyi elintarviketeollisuuteen, terveydenhuoltoon, autoteollisuuteen, maaleihin ja rakennusalaan.

Tekijä

 Avatar
Over Alex Mostert

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *