Miten ostaa Dropbox-osakkeita?

Dropbox astui osakemarkkinoille äskettäin. Tämä mielenkiintoinen teknologiayritys onnistui heti hyvin ja osakekurssi nousi valtavasti. Sinäkin voit sijoittaa Dropbox-osakkeeseen: mutta mikä on paras tapa tehdä niin?

Mistä ostaa Dropbox-osakkeita?

Voit käydä kauppaa aktiivisesti Dropboxiin käyttämällä johdannaisia. Kun odotat hinnannousua, voit ostaa osakkeen. Jos odotat Dropboxin romahtavan, voit avata lyhyen position. Näin voit aktiivisesti reagoida markkinaan ja saada hyvän tuloksen kaikissa markkinaolosuhteissa. Tämä kaupankäyntitapa on siis sopivin aktiivisille sijoittajille.

Haluatko ostaa Dropbox-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Dropbox osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 € kustannus osaketta kohden. Vähimmäistalletus alle 50 USD/EURO.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Dropbox osakekurssien nousulla ja laskulla.
Käy kauppaa yrityksen Dropbox osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!

Mikä on Dropboxin osakekurssi?

Mietitkö, miten Dropboxin osake suoriutuu? Alla oleva kaavio näyttää hinnan, jolla voit ostaa ja myydä Dropboxin CFD-osakkeita. Painikkeiden avulla voit avata sijoitusposition osakkeeseen suoraan.

Osakkeen Dropbox yritystiedot

Alta näet osakkeen Dropbox tärkeimmät yritystiedot.

Dropbox-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Dropbox, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Dropbox on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Dropbox osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Dropbox hinta kehittyy vuonna 2023?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Dropbox kehittyvät vuonna 2023 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Dropbox hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Miten Dropbox tienaa rahaa?

Dropbox tienaa rahaa myymällä maksullisia jäsenyyksiä. Standardilla tilillä voit käyttää kaksi gigatavua tallennustilaa. Kuukausittaisella 10 dollarin maksulla voit tallentaa yli teratavun tietoa.

Kun harkitset sijoitusta Dropboxiin, on tärkeää pitää silmällä, voiko yritys tehdä voittoa. Vuosina 2018, 2019 ja 2020 Dropbox ei vielä onnistunut tekemään voittoa. Tämä on normaalia teknologiaosakkeille: keskittyminen on usein ensin kasvun saamisessa.

Mahdollisuudet ja vaarat

Dropboxin toimitusjohtaja Drew Houston kertoi Fortunessa, että se haluaa keskittyä suurille yrityksille suunnattuun ohjelmistoon. Tämä voi olla mielenkiintoinen markkina, koska yritykset maksavat mielellään hyvästä ohjelmistosta. Lisäksi koronapandemian vaikutuksesta on yhä tärkeämpää säilyttää tiedostoja verkossa. Siksi yritys on aloittanut kumppanuussuhteen hyvin tunnetun Zoom Video Communicationin kanssa.

Suuri riski Dropbox-osakkeiden ostamiselle on korkea kilpailu. Yrityksen on erotettava itsensä muista teknologiajättiläisistä, jotka tarjoavat samankaltaisia palveluja. Siksi ei ole selvää, onnistuuko Dropbox pysymään huipulla.

Pikaopas: miten ostaa Dropbox-osakkeita

Voit ostaa ensimmäiset Dropbox-osakkeesi kolmella vaiheella. Tärkeä vaihe on valita välittäjä. Välittäjällä voit ostaa ja myydä osakkeita. On tärkeää valita luotettava osapuoli, jolla voit käydä kauppaa alhaisin kustannuksin arvopapereihin, joista olet kiinnostunut.

Kun olet avannut tilin, on tärkeää tutkia Dropboxia kattavasti. Vasta, kun olet vakuuttunut tulevaisuudesta, on järkevää ostaa osakkeita.

Maksat sitten osakkeita markkina- tai limiittitoimeksiannolla. Markkinatoimeksiannolla ostat osakkeita nykyiseen hintaan, kun taas limiittitoimeksiannolla voit asettaa hinnan, jolla ostat osakkeita.

Dropboxin IPO

sijoittaminen dropboxiin

Dropbox on rekisteröity tunnettuun teknologiaindeksiin Nasdaqiin. Heti julkaisun jälkeen osakkeen arvo nousi. Ensimmäisen päivän jälkeen osake oli jo noussut 35 %:lla. Ne, jotka sijoittivat IPOn päivänä, saivat nopeasti hyvän tuloksen.

Tietojen säilyttäminen verkossa on edelleen olennaista. Tämä mahdollistaa yrityksen toimia suosituilla markkinoilla hyvillä tulevaisuudennäkymillä. Tällä pilvipalvelujen alalla on kuitenkin myös paljon kilpailua, kuten Amazon, Apple, Google ja Microsoft.

Yleistä tietoa yrityksestä

Dropbox tarjoaa tallennuspalveluja pilven kautta. Yrityksellä on satoja miljoonia käyttäjiä. Sen lisäksi, että kuluttajat käyttäjät Dropboxin tallennuspalveluja, sillä on myös pieniä ja suuria yrityskäyttäjiä.

Yrityksen perusti vuosia sitten Drew Houston. Tämä yrityksen johtaja sanoi haastattelussa viime vuonna, että Dropboxin vuosittainen liikevaihto on yli miljardi dollaria. Dropbox tienaa rahaa tarjoamalla laajennuspaketteja tallennuspalveluilleen. Voit tallentaa asiakirjoja ilmaiseksi Dropboxissa, mutta sinun täytyy maksaa, jos haluat enemmän tallennustilaa. On selvää, että tämä tienausmalli toimii hyvin Dropboxille, kun otetaan huomioon yrityksen korkea liikevaihto.

Kirjailija

Alex Mostert Avatar

Tietoa

Tekijä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *