Miten ostaa China Mobile-osakkeita?

Haluatko sijoittaa Kiinan suurimpaan televiestintäyritykseen? Voit tehdä tämän ostamalla China Mobilen osakkeita! Markkinoiden voimakkaan kasvun myötä China Mobileen investoiminen voi olla hyvin kannattavaa. Täältä voit lukea kaiken China Mobile -osakkeista. Voit myös nähdä täältä uusimmat hintatiedot.

Mistä ostaa China Mobile-osakkeita?

Yhä useammat ihmiset sijoittavat aktiivisesti China Mobilen osakkeisiin. Aktiivisena sijoittajana voit reagoida viimeaikaisimpiin kehityksiin. Onko Kiinassa taantuma? Silloin China Mobile ei ehkä pysty kasvamaan niin nopeasti kuin alun perin luultiin. Aktiivisella kaupankäynnillä voit reagoida tähän välittömästi.
Haluatko ostaa China Mobile-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan China Mobile osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen China_Mobile osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen China_Mobile osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen China_Mobile osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on China Mobilen nykyinen osakekurssi?

Oletko kiinnostunut China Mobilen tämänhetkisestä osakekurssista? Voit tarkistaa China Mobilen CFD-hinnan alla olevasta kaaviosta. Voit myös avata position.

Osakkeen China Mobile yritystiedot

Alta näet osakkeen China Mobile tärkeimmät yritystiedot.

China Mobile-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen China Mobile, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten China Mobile on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen China Mobile osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen China Mobile hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen China Mobile kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen China Mobile hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Tietoa China Mobilesta

Kiinassa useat yritykset toimivat televiestintäpalvelujen alalla. China Mobile on näistä yrityksistä suurin. Vuonna 2018 China Mobile sijoittui 53. sijalle maailman suurimpien yritysten listalla. Vuonna 1997 perustettu yritys toimii pääasiassa Kiinassa, jossa se hallitsee 70 % mobiilimarkkinoista. Vuoden 2017 lopulla China Mobilella oli 887 miljoonaa asiakasta, joista 650 miljoonaa käytti 4G-verkkoja. Sillä oli myös 113 miljoonaa laajakaistaa käyttävää asiakasta vuonna 2017.

China Mobilen historia

1990-luvun lopulla Kiinassa oli monia pieniä maakunnallisia puhelinyhtiöitä, jotka olivat liian pieniä toimiakseen valtakunnallisesti. Tämä loi tarpeen isommalle puhelinyhtiölle. Investointipankki Goldman Sachs onnistui tuomaan yhteen noin kymmenen maakunnallista puhelinyhtiötä, mikä johti China Mobilen perustamiseen vuonna 1997. Kun yritys perustettiin Hongkongiin, yrityksen nimi oli myös China Telecom (Hong Kong) Limited. Yritys muutti nimensä China Mobileksi vuonna 2000, ja vuodesta 2006 lähtien se on virallisesti käyttänyt yritysnimeä China Mobile Limited.

China Mobile on tehnyt yhteistyötä Vodafonen kanssa vuodesta 2002. Vodafone osti pienen muutaman prosentin osuuden China Mobilesta. Samaan aikaan Vodafone myi tämän uudelleen, mutta Vodafone tekee edelleen yhteistyötä China Mobilen kanssa.

China Mobile alkoi etsiä uusia asiakkaita Kiinan ulkopuolelta. Se osti osuuden True Corporationista vuonna 2014. Tämä yritys tarjoaa matkapuhelinpalveluja Thaimaassa avaten uusia markkinoita China Mobilelle.

Kun China Mobile onnistuu vakiinnuttamaan merkittävän aseman toisessa maassa, sillä voi olla positiivinen vaikutus osakkeen hintaan. Luuletko, että China Mobile voi laajentua entisestään? Siinä tapauksessa voi olla viisasta ostaa China Mobilen osakkeita.

China Mobile

Vahva kasvu dataliikenteessä

China Mobile aloitti dataliikenteen tarjoamisen vuonna 2014. Ensimmäisenä vuonna asiakasmäärä nousi 10 miljoonaan, mikä on noin 10 % asiakasmäärästä. Seuraavien vuosien aikana dataliikenne lisääntyi huomattavasti, kun taas telefonian käyttö väheni. Asiakkaat soittivat keskimäärin 486 minuuttia kuukaudessa vuonna 2013, kun vuonna 2017 määrä oli 366 minuuttia kuukaudessa. Nykyään data on suurin China Mobilen tulojen tekijä.

Kiinan kasvava vauraus vain laajentaa markkinaa maassa. Siksi nopeampien palvelujen ja datan kysyntä jatkaa kasvuaan. Luuletko, että China Mobile vastaa tähän hyvin? Siinä tapauksessa voit harkita sijoittamista China Mobileen.

Haluatko kokeilla treidaamista riskittä?

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *