Miten ostaa Aphria-osakkeita?

Marijuana on hypetyksen aihe sijoittajien keskuudessa. Aphria on yksi esimerkki yrityksestä, joka on hyötynyt suuresti tästä trendistä. Kanadalainen yritys tuottaa, toimittaa ja myy lääkinnällistä marijuanaa Kanadassa ja muilla alueilla. Yhtiön osakekurssi on kymmenkertaistunut sen jälkeen, kun se sai virallisen lisenssin vuonna 2014. Uskotko myös yrityksen tulevaisuuteen? Siinä tapauksessa Aphria-osakkeen ostaminen voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto. Voit tarkistaa yhtiön tämänhetkisen osakekurssin tältä sivulta.

Mistä ostaa Aphria -osakkeita?

Uskotko Aphrian tulevaisuuteen? Yrityksellä on selkeästi vahva visio. Yhtiön palvelema markkina on kasvanut merkittävästi erilaisten hankintojen kautta. Haluatko tietää, mistä voit ostaa Aphria-osakkeita alhaisin kustannuksin?

Haluatko ostaa Aphria -osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Aphria osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Aphria osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Aphria osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Aphria osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Mikä on Aphrian nykyinen osakekurssi?

Oletko kiinnostunut Aphria-osakkeen tämänhetkisestä kurssista? Alta löydät Aphrian uusimmat CFD-hintatiedot. Voit myös käydä kauppaa Aphrian CFD-osakkeilla suoraan käyttämällä osto- ja myyntipainikkeita.

Osakkeen Aphria yritystiedot

Alta näet osakkeen Aphria tärkeimmät yritystiedot.

Aphria-analyysi

Ennen kuin päätät ostaa tai myydä osakkeen Aphria, on tärkeää analysoida osaketta oikein. Alla
olevasta yhteenvedosta näet, miten Aphria on kehittynyt.

Viimeisen 5 päivän osakekurssit

Alla olevassa taulukossa näet osakkeen Aphria osakekurssit viimeiseltä 5 päivältä:

Miten osakkeen Aphria hinta kehittyy vuonna 2024?

Mietitkö, mitä analyytikot osakkeen Aphria kehittyvät vuonna 2024 ja sen jälkeen? Olemme
yhdistäneet analyytikkojen ennusteet Alpha Vantage -tietojen avulla. Pidä mielessä, että nämä
numerot ovat vain ennuste osakkeen Aphria hintatrendistä eikä se välttämättä toteudu. Tee siis aina
oma tutkimustyösi!

Onko Aphriaan sijoittaminen viisasta?

Aphria on suhteellisen vakaa ja turvallinen kannabisyritys. Verrattuna moniin kilpailijoihinsa Aphria on onnistunut saamaan positiivisia tuloksia. Aphrian tulokset olivat negatiiviset koronapandemian aikana, mutta vahingot eivät olleet yhtä pahat kilpailijoihin verrattuna. Jos etsit sijoitusta suhteellisen vakaaseen kannabisyritykseen, Aphria voi olla mielenkiintoinen valinta.

On kuitenkin tärkeää olla varovainen, kun aiot sijoittaa Aphriaan ostamalla sen osakkeita. Yhtiö on ilmoittanut sulautuvansa Tilrayn kanssa. Tilraylla on erilainen maine: se on paljon aggressiivisempi yritys eikä se ole vielä kannattava. Lisäksi Tilrayn osakkeenomistajat saavat fuusion yhteydessä palkkion.

Silti näiden kahden yrityksen yhdistäminen ei välttämättä ole huono asia. Nämä yritykset voivat jakaa tiettyjä prosesseja, mikä vähentää kustannuksia ja tehostaa tuotantoprosessia. Lisäksi Aphria saa pääsyn tuottoisille Yhdysvaltain kannabismarkkinoille Tilrayn kautta. Sinänsä Aphriaan sijoittaminen ei välttämättä ole epäviisasta, mutta se on varmasti riskialtista.

Tietoa Aphriasta

Aphria on lisensoitu lääkekannabistuote. Lääkekannabista kasvatetaan täysin kasvihuoneissa. Kannabis kasvaa auringossa, mikä luo parhaat luonnolliset kasvuolosuhteet turvallisten kannabislääkkeiden valmistukseen. Kasveja voidaan kasvattaa optimaalisissa olosuhteissa kasvihuoneessa.

Aphria ylittää myös alan standardit. Se varmistaa, että potilaat saavat markkinoiden parhaita ja puhtaimpia kannabislääkkeitä. Koko tuotteiden valmistusprosessin ajan potilas on ensisijalla.

Sijoittaminen Aphria

Miten Aphria sai alkunsa?

Cole Cacciavillani ja John Cervini perustivat Aphrian vuonna 2014. Aluksi yritys noteerattiin Toronto Venture Exchange -pörssissä. Vuonna 2017 yritys sai vielä arvostetumman noteerauksen Toronton pörssiin.

Vuosi 2014 oli Aphrialle suuri vuosi. Yritys sai kannabiksen kauppaluvan. Tämän lisenssin myönsi Health Canada. Vuonna 2015 Aphria sai ensimmäisen suuren tilauksensa ja on sittemmin pystynyt kasvattamaan tuotantoaan sijoittamalla kasvihuoneisiin.

Tämän jälkeen yritys on tehnyt lujasti töitä. Aphria tutki mahdollisuutta laajentaa toimintaansa Yhdysvaltoihin. Se osti myös Broken Coastin ja Nuuveran, jotka olivat jo aktiivisia kannabisteollisuudessa. Luuletko, että Aphria voi saavuttaa vaikuttavia kehityksiä myös tulevaisuudessa? Siinä tapauksessa sijoittaminen tähän marijuanan tuottajaan on varmasti mielenkiintoista!

Aphriaan sijoittaminen

Kanadalainen Aphria on kerännyt yhteisösijoittajalta 100 miljoonaa Kanadan dollaria. Sijoittaja osti 14 miljoonaa yhtiön osaketta. Rahat käytetään kansainväliseen laajentumiseen ja käyttöpääoman lisäämiseen. Luuletko, että Aphria tietää, miten käyttää rahat tehokkaasti? Tässä tapauksessa Aphria-osakkeen ostaminen verkossa voi olla houkuttelevaa.

Lakien muuttuminen Pohjois-Amerikassa

Pohjois-Amerikassa näemme muutoksia lääkekannabiksen sekä kotikäyttöön liittyvissä säännöissä ja laeissa. Kannabiksesta on tulossa laillista yhä useammilla alueilla, ja Aphrian kaltaisilla yrityksillä on hyvät mahdollisuudet hyötyä tästä kehityksestä.

Tietenkin sovelletaan tiukkoja sääntöjä. Kannabistuotteet on ensin hyväksyttävä toimivaltaisten viranomaisten toimesta. Kun markkinat kasvavat ja ne ovat helpommin saavutettavissa, se tarjoaa Aphrialle mahdollisuuden.

Suurempi markkina tarkoittaa mahdollisesti suurempaa myyntimarkkinaa. Luuletko, että Aphria voi hyötyä näistä markkinoista? Tässä tapauksessa kannattaa ehdottomasti harkita sijoittamista ostamalla osakkeita.

Aphria markkinan indikaattorina

Aphriasta on tullut tärkeä pörssipuntari koko kannabisteollisuudelle. Mielipiteet marijuanaosakkeiden suhteen on kuitenkin edelleen vaihteleva. Aphria on irtisanonut työntekijöitä, minkä vuoksi sen osakekurssi laski. Osakkeenomistajat näyttävät olevan toistaiseksi sivussa ja pitävät osakkeita osakesalkuissaan.

Luuletko, että vähennyksillä on myönteinen vaikutus Aphrian liiketoimintaan? Aktiivisesti sijoittamalla voit jatkuvasti ennakoida viimeisintä kehitystä. Näin voit tehdä hyviä päätöksiä, vaikka saisit huonoja uutisia.

Vahva markkinan toimija

Aphria on edelleen vahva toimija kannabismarkkinoilla. Se ei välttämättä ole paras tai suurin, mutta se on älykäs pelaaja. Alalla on muita osakkeita, jotka voivat tarjota korkeamman tuoton. On tärkeää tarkastella lähemmin näitä kilpailijoita: jotkut kannabisyritykset ottavat myös suuria riskejä.

Varsinkin riskin ja palkkion näkökulmasta osake näyttää houkuttelevalta. Tase näyttää terveeltä ja Aphrialla on jopa tarpeeksi rahaa hankkia muita yrityksiä.

On kuitenkin järkevää pitää kilpailua silmällä. Kun muut yritykset dominoivat markkinaa liikaa, osakekurssi ei välttämättä suoriudu niin hyvin.

Kilpailu

Aphriaa ei pidetä yhtä näyttävänä kuin sen kilpailijoita. Auroralla on suuri globaali verkko, kun taas Cronosilla, Tilraylla ja Canopylla on paljon pääomaa.

Aphria voi kuitenkin olla mielenkiintoinen sijoitus. Yritys on onnistunut ylläpitämään hyvää osakemäärää, mikä on hyvä merkki. Se on siis osake, joka tarjoaa mahdollisuuksia. Tietenkin on hyvä pitää markkinaa ja kehityksiä silmällä yrityksessä itsessään. Joka tapauksessa Aphria on hyvä vaihtoehto, jos harkitset sijoitusta kannabikseen.

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *