Miten ostaa Pharming-osakkeita?

Pharming on hollantilainen yritys, joka kehittää lääkkeitä harvinaisiin sairauksiin. Koska osakkeen hinta on matala, jokainen pieni osakekurssin muutos voi johtaa merkittäviin tuottoihin. Tässä artikkelissa keskustelemme, miten voit parhaiten ostaa & myydä Pharming-osakkeita.

Mistä ostaa Pharming-osakkeita?

Voit sijoittaa Pharmingiin online-välittäjän kautta. Koska Pharming on pieni yritys, et löydä sen osakkeita jokaiselta välittäjältä. Siksi on tärkeää tutkia, voidaanko Pharmingin osakkeita ostaa välittäjällä, jota harkitset käyttäväsi. Napsauta tästä ja vertaa sijoittajille suosittelemiamme välittäjiä.

Kun olet avannut tilin välittäjälle, josta voit ostaa Pharming-osakkeita, voit avata ensimmäisen kauppasi. Voit valita joko markkina- tai limiittitoimeksiannosta. Markkinatoimeksianto sopii useimmille sijoittajille: avaat sijoituksen nykyiseen hintaan. Jotkut kuitenkin haluavat hallita sijoitustaan paremmin ja valita limiittitoimeksiannon: avaat toimeksiannon vain, kun hinta saavuttaa tietyn arvon.

Vaikka yritys on pieni, keinottelu Pharming-osakkeilla voi olla houkuttelevaa. Pienempien yritysten osakekurssit vaihtelevat useammin, mikä tarkoittaa, että voit saada korkeamman tuottoprosentin nopeammin. Esimerkiksi muutama vuosi sitten osakkeen arvo oli vain muutama sentti, kun taas nykyään osakekurssi on yli euron.

Haluatko ostaa Pharming-osakkeita? Voit käydä kauppaa suoraan Pharming osakkeista yhdellä näistä luotettavista välittäjistä:

VälittäjäKustannuksetRekisteröidy
eToro0 euroa osakekohtaisesti. Pääomasi on vaarassa. Muut maksut ovat voimassa.
Degiro2,50 € transaktiota kohden
Keinottele aktiivisesti yrityksen Pharming-osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.
Käy kauppaa yrityksen Pharming-osakkeet osakkeilla aktiivisesti edulliseen hintaan ilmaisella demolla!
Keinottele aktiivisesti yrityksen Pharming-osakkeet osakekurssien nousulla ja laskulla. "CFD-palvelu"
80% prosenttia piensijoittajista menettää rahaa sijoittaessaan tämän tarjoajan hinnanerosopimuksiin.

Pharmingin heikkous

Pharming on melko haavoittuvainen yritys. Tämä johtuu siitä, että yritys keskittyy löytämään lääkityksiä harvinaisiin ja hoitamattomiin sairauksiin. Pharmingin lääkkeiden kohderyhmä on siis pieni, kun taas tutkimuskustannukset ovat korkeat. Riittävän rahoituksen saamiseksi yritys on siis laskenut liikkeeseen useita uusia osakkeita. Tämä pienentää nykyisten osakkeenomistajien etua.

Siitä huolimatta Pharming on onnistunut tekemään spekuloidaa ensimmäistä kertaa vuodesta 2017. Tämä johtuu siitä, että se osti takaisin omistusoikeuden Ruconest-lääkkeelle yhdysvaltalaiselta yritykseltä vuonna 2016.

Tällä lääkkeellä näytti olevan mahdollinen käyttö koronapotilaille vuonna 2020. Jos tulokset ovat lupaavia, tämä voisi tehostaa Pharmingin osakekurssia. Tämä voi siis olla hyvä syy keinotella osakkeella.

Onko Pharmingiin sijoittaminen viisasta?

Pharming ei välttämättä ole turvallisin sijoitus: tällä hetkellä tulot tulevat yhdestä lääkkeestä. Jos kilpailija tuo markkinoille paremman lääkkeen, tämä voi vaikuttaa merkittävästi Pharmingin tuotteliaisuuteen.

Yritys kehittää myös kuitenkin uutta lääkettä harvinaiseen autoimmuunitautiin. Jos tämä lääke todistautuu onnistuneeksi vuonna 2022, se voi tehostaa yrityksen tuotteliaisuutta. Tämä voi siis olla hyvä syy ostaa Pharmingin osakkeita.

Mikä on Pharming Group N.V.?

Pharming Group N.V. on Alankomaihin perustuva biotekniikkayritys, joka keskittyy kehittämään lääkkeitä vaikeasti hoidettaviin tauteihin.

Yritys keskittyy tuottamaan ihmisproteiineja, joilla on parantava vaikutus. Tiettyjen geneettisten virheiden tapauksessa nämä proteiinit voisivat parantaa potilaan.

Pharmingin potentiaali

Biotekniikkayritysten kauneus piilee siinä, että pitkän aikaa niillä ei ole minkäänlaista arvoa. Vain, kun yritys tuo markkinoille lääkkeen, joka voi parantaa tietyn sairauden, se saa tuottoa. Ajattele esimerkiksi Viagran kehittämää yritystä: kun avaamme roskapostikansiomme, huomaamme heti, että siitä on tullut myyntiennätys; ostatpa sitä tai et…

Tekijä

 Avatar
Over Alex

16-vuotiaana ostin salaa ensimmäisen osakkeeni. Samaan aikaan olen pyörittänyt arabicstocktraders.com-sivustoa yli 10 vuoden ajan ja rakastan auttaa ihmisiä saavuttamaan "taloudellinen vapaus". Liiketalouden ja psykologian opiskelun jälkeen omistauduin kokonaan yrittäjyyteen: puolet ajasta Hollannissa ja puolet ulkomailla. Lue täältä lisää minusta ja ota selvää! Muista jättää kommentti artikkelin alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *